Alojz in Sandib wrote on 23.05.2010 at 12:17:47:Gospod Smith ne me strašit z Arhitektom -sem že čist posran.Prosim- imejte usmiljenje z nami!!
Pravim da ima Ahitekt dober spomin nič vas ne strašim Alojz in Sandib. In da tudi to, dobri ljudje so mu bolj všeč, z morilci in ostalimi je preveč dela.
Birokracija pač. Če ste posrani se očedite.
ego-3p wrote on 23.05.2010 at 12:22:06:Po tvojih trditvah smo vsi ujeti v program ki ga je ustvaril Arhitekt iluzijo zivljenja ki je samo svetloba nic trdnega ... Zakaj ? Ti ki si po tvojem izven tega mi povej zakaj ? Temu se upiram tukaj zdaj vecno se bom tvojemu Arhitektu in tvojim vasim lazem . Banajte me zdaj drugace bom jaz vas ob prvi priloznosti .
Da, ujeti v matrico. V sistem. Lahko to imenujete tudi program. Matrice ni ustvaril Arhitekt on je njen skrbnik. O matrici je res veliko za povedat zato bom o njej drugič kaj napisal. Upirate se lahko koliko hočete egotrip a to ničesar ne spremeni. Ničesar. In nihče vas ne bo nikamor banal ker vas potrebujemo.
Robi wrote on 23.05.2010 at 15:10:20:A ti si pa na luni..Ali kje ?
Mah kje, Luna, ta ki kroži okoli Zemlje mi sploh ni zanimiva, in imam preveč resnega dela da bi še ob vsem tem zahajal na Luno. Med odmorom za malico pridem pogledat na ta forum. Moj dom je v vam za enkrat še neznani galaksiji v eni drugi matrici zato ne bom izgubljal besed.
Alojz in Sandib wrote on 23.05.2010 at 15:31:42:Obstaja možnost-a)da je z Lune padel na Zemljo
b) da se je njegova bit v tem življenju spoznala- poistovetila preko duše (akumilirane-brezčasne spominske kode-genoma) s kakšnim našim izvenzemeljskim prednikom . Zadeva se zdi na videz iz trte zvita -je pa lahko še kako mogoča v tem našem zemeljskem življenju.
Problem pri tem je,da se zelo težko človek sprijazni z svojim sedanjim fizično (realizirano vrednostjo)telesom. Pri takem človeku po mojem razumevanju zadev vodi njegovo zavest samo duša-telo je bolj ali manj odsotno- tudi funkcije uma so lahko prizadete..
Alojz in Sandib vse samo prave variante niste napisali. Res je v vašem zemeljskem živlenju marsikaj mogoče, veliko novih stvari boste spoznali v času ki se bliža, tudi to da so funkcije uma prizadete je pri človeku mogoče, to opažamo pri osebah ki imajo močno povečano in izraženo potrebo po nenehnem iskanju konfliktov in možnosti da bi minimalizirali pomen in vrednost drugih. Kar seveda ni dobro za zdravje.
Mr. Smith