ego-3p wrote on 30.04.2011 at 09:01:03:Optimus nek sistem bi bilo pa vseeno dobro postavit za to da bo padec sedanjega sistema prijaznejsi do vseh , da bo sprememba stekla bolj gladko .
Glej egotrip.
Sej veš, da sme na koncu z vsem akr mam. Jetra zivci, ledvice in se kaj bi naslo poel srca.
Res bi ti reku, cel lijfe odkar sem prisle na ta svet me ljudje tepejo in ganjajo pa nikomur nic nsim tel sam poamgat sme tel kejr je kdo nucal.
Ce sem komu anredu krivico ok s ezgodi sam ni blo azvestno.
Sam a ves, zakj bi jaz mogu placat nekaj kar nism jaz kriv mislis da bodo drugi placal zame. Ne ne bodo. Mi je zelo zal. Sori, ko bom jaz cez 30 let sel v penzijon ce obm sploh docakal mislsi da bodo moji tamali tel zame palcat penzijona ne bodo.
Osebno mislim tako, nihce prov nihce ni men pomagu ks em rabil zakj bi jaz drugim. Resno, poglej. Znam akr neki reci tud vem veliko reci sam zakaj bi jaz pomagla ce sem azdnjih 24 let, videl da to ni vredno nic. Samo zlo je vredno neki.
Osebno mislim, da ta sisitem more past neodvisno od denarja. Denar more past. Samo po drugi strani pa egotrip mores vedet ce se to zgodi bo druge vrste kontrole. Simpel. Moj mnenje je da res lepo zgrajen sistem po cajtgaistu lepo tece. Sam kdo ap to hoce noben.
Prvi bi bil z krampom v vrsti ce bi se tega lotil sam vem k se noben ne bo.
Po drugi strani pa tako, ce je res kar pravjoi itak ni fore. Poglej, 5 bilajrd ljudi bo pocrkal,.. resilis e bodo sam uen izjeme k bodo uspeli pridet do nivoja za transport da te zemla potegen z seboj. Tisi ken boste spsobn tega boste ustal tuki in vse kataklizme kasiral ce vam to rata pol rpide pa se 3600 let leduin mraza id. Dko bo to prezvel noben.
Nima smsila, jaz bi rad vleik reci anredu vem da se jih da tud vem mkako. Vleik se da. Sam cak mal zakaj bi jaz poamgla temu gnilmu folku k so me vedno ganjal orpavljal psovla in pluval. Predvsem pa punce k so take prascie vampriskega zancaja da je joj.
Sori.
Veš egotrip jokal bi, da bi pomagal. Toda nic vec. In ce dones pride kako visje bitje do mene pa mi rece mi da znanej kako postiamt ta palnet kako poamgat. Ti povem, tega znanaj ne povem nobenmu.
To kar mi je druzba dala to bo dobila. In ce bi pomnilo nepredaja tega znanja naprej med ljudi smrt cele rase. Zaspal bi kot dojencek v globok miren spanec ker bi vedu da sme druzbi vrnu kar ste na men sejal ta leta.
Sori.
Pa se tako. ne rabis veliko da prezivis ves povez se z parimi koelgi nared par njiv sprvi zito za neki casa bos mel. Sam ko bo huda predla ne misliti da bokdo poamgla s ehuje bo. Vsak ti bo rpsiel domov ti hotel porint babo pobit mulce pa pobrat s ezadnjo kilo zita iz kasce.
To so ljudje.
Ssitem gor al dol ni vazno. Sistem ni sam po sebi kriv krivi so ljudje kis e obnasajo k zivlai zato da dobijo fuak tdenr da majo akr hcoejo bi predal se jetra osje mame.
Sori.
zal mi je.
TA SVET MORE PAST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na en način al pa na drug.
osebno ne razumem sam ene reci, zakaj je ta svet tok casa zivel lahko, ne vme uniciti plaent zemljo je tkao enostavno.
Ce vzamem v racun da se angeli vmesajo ko pretece 5 let. No en vem, v enem letu postavis sranaj in pol gor v parih dneh uniis czemlo, zakaj je ni s enihc eprobal.
10 laboratoriejv n azemlji pretezno v evrpi imajo spsobnost unicenja zemlje.
Res ne razumem zakaj je ne. kaj zato da model k to lohak anredi se lohak poriva picko al kaj. al kak frik tvisted mind ma v glav.
Sori, egotrip.
Vsi tisi k se delajo lepe in govore kako lepo je itd. Sedijo na viru lazi in hinavstva. Vedno je manipulacija poglej par za parom k srecuje sin poglej bistvo. Eden drzi ker je drugi v prevladi. ta prevalda je poanvad denar, Sej pucne se predajo za denr mislsi da s ezaljubezen. Ljubezni ni sori.
Poglej, vis tisi k to pocno pa mjo kar so zelel sedijo poelg tega kr sme gor napsial tudi na kupu trupel. Ves zakaj ker vleiko ljdui more szafuka tda mas picko sluzbo uredu lijfe. velik.
RES ne vidim razloga zakaj bi psotavljal sistem.
Jaz sem sojega fural, vidim da nikomatibilen. ce bi ga zelel anrediti komaptibilenga p aen vem ce sme spsoben, ker bo stalo veliko.
mogoce prevec kot sme prirapvljen palcat pa en v deanrju.
Ta svet egotrip. MORE PAST. Ne sme se nadaljevati, zelo lepo in humano bi bilo da pride do kataklizme, ker vse druge opcije stanejo več.
Ce prid edo kataklizme vsa bitja zgube telo, to se da prezvet. se dvignes.
Vse druge opcije pa te stanejo duse.
Ves, obstaj nekaj paktov ki so zahtevli duse ljudi i to kot palcilo. Predstavli si kaj lohak anredis ce ves te reci dobis znanej sma mco mores dat.
Sori.
Mene je sram da zivim. Se bolj me je sram sem slovenec. Se se tok bolj me je sram, da mam tako visoko izobrazbo.
Ponosen sem ap lohak edin na to da s enimam nobene punce. Zakaj zato ker nisem predal soje duse in deanrnice za to da ga lohak porinem enkrat na mesec nekam.
In to ej to akr pciek hodejo tojo duso in denar. Dajo ti pa nazaj en kurac nic.
In ti bi nov sistem postvil.
Ves egotrip, ko bos blizu smrti, bos razumel. Sam sme bil tam vem kako je, na zalost sem vedno rpisel nazaj.
Povem pa ti tako. Ko si tam ne boli nic vec nic. Enostavno si pol ap te ni vsaj kar se azvedanja tice. nocka....
Ce pride do sranja, bodi vesel da umres. najbolje bos rpsiel čez. vejrem.
Po drugi strnai pa tkao, ti mislsi da bos zivel al kaj.
Dej mi pvoej kak plan pa mas recmo kaj met zeno met mulce kao ljubezen pa to.
Sori,.. kot je reku model v Hary potter filmu. In mingrede ta filem i serija j enajvecja grozljivk akar sme jih gledal dobesedno. C eves kaj kaze itd, se poluasl v hlace.
Na svetu ni dobrega in slabega je smao moc in moc da si uazems to moc.
Ko piek akzejo joske izvajjao to moc z tem da dobijo neuen tipe z dosti denarja. Neumni tipi zato k take babe fukajo dosti denja pa zato ker piek take iscejo.
VSe je igra, ko vidis te mine da bi zivel.
In tako emd nama povedano vem da ej toel javni forum. Sam vseeno,. men se s ekurac ne dvigne, pa tud ce bi bla baba slecena pred mano.
dol mi visi...
In n emisliti za minuto, da bi ljudj ekaj spremembe rad videl ker jih ncoejo vsi radi varjao se fukajo kradejo izkrosicjao...
sori egotrip.
Nov sistem ni opcija,.. posprviti mores 4 biljone ljudi in poprositi za stailiteto palenta ki je ni moc dosezt vec vsaj kot sme jaz razumel majstre.
Sori.
Boli me kurac za ta svet. dal mi ni nic razen lakoto in sranje.
ce bi dobil akr sme rabil bi milil drgac.
sam dvomim ker vem da ljudje samo izkoriscjao
ves sem nekej dobil en tekst ni bil cel sicer toda lepo je pisalo,.. noter em,... da so ljudje tako destruktivni ker majo demonsko kri v sebi celo tako cale
dalec je slo,. noter sam ni bil cel tekst,.. da adam in eva sta bla res prva kajne,. sam nista bial csito v fazi cloveka baje,.. naprej ne mislim razlagat, sam zgelda da je neki fore v tem da energija nad telesom rula. Tako da ce se en odloc da te ukrade iin se fuak z nekom pol pride ven enki drugega.
sori,. clvoek nima privilegiejv da bi bil psoten,.
ko piak nastav pizdo nekomu pride do pozdavestenga signala lepo je dokomentirano to.
Poglej egotrip simepel,. picka ko se fuka pa ce je vs epsotiman pa ce ve da bo dobial dober seme se siganli nasopajo in dolocen organ md nogam pri zenskah pozavga zadevo kot sesalec. Pol pa picka pride k bedaku k je provider pa da bo on mucle vzgaju.
Zensk eiscjeo dober seme pri ovualciji celo tako dalec je slo telo zenske da se na dan ovualcije oziroma vel teden dam okol vse geometrijske karateristike porapvijo pri zeskah.
Mislim fak.
In ti bos men reku, da je smisleno poravljat sistem.Pogelej kaka hianvvscina je ze tole v sonovi pa nic ne mores za to.
Pa seen ti povem.
Zenski spol je bil primaren,.. ena raziskava na snvi DNK lepo dokazala.
Pol so s emoski spol razvil iz zsnskega.
In moski spol je lepo dokazano in sprejto da smo neke vrste zajdealci kot recmo gobe na drefvesu.
Pol ap pogeljva te trditve.
Pucne trdijo da mso moski prasci apkurbirji,.. cakmal to namje v naravi mi mso bili az to lepo sprojektirani itd.
Sam ves kaj je cudno. tole.
Zakaj s epol zenske gonjo k podgane okol.
To pa ni le cudno temvec nezaslisano z strani matere narave.
Niso biel projektirane za to razumes.
To sta sam dva primera od mnogih kateri so zelo mocni in brutalno v nstrprotju z dobrim.
zato postavljanej novega sistema, lej stari boli ljdi kurac zate ce si lacen vem ko sme bil jaz alcen bolilo joih j ekurac. Se moj najboljsi rpijatelj mi je prnesu neki za jest ti pvoem kaj,..
Dol bos padu.
Dobil sem ene tri leta staro figovo marmelado. Drug dan vzamem iz hladilnik k sme dal zaden danr za krih dobesedno zadn evro. In je bla plesanva k drek.
BOLI LJUDI KURAC, folks epdovisza sam tam ko ej treba neki vzet.
Nov sistem, ne hvala,.. jaz se bom ulegu na vrh gore vzel dalnogled z seboj stradu se zavil v klopcic z deko a polivinil cez pa gledu kak folk crkava skoz dalnogled. Pa rzavne upal da me strela skur.
NIHČE, se ne sekira, ker so vsi presneto prevec zakomplicirano azposleni, da dobijo resorse zase z tem kako bodo koga zafukal.
hej sori.
Nov sisitem... jjaz ga ne rabim, ker zaem je lifj akonec, ce bi bil ta sitem ze bi mgu bit takrat da se jaz mam kaj od tega,..
zato ap ga ne bom podpiral sori.
Se eno rec. Sedaj govore da studentje ne morejo studirati da ni denarja. Ves kaj ti povem. JAZ DAM PROV. cim manj studentov tem bolje vsi bi se studirali gukali azdevali kaj pa mislsi da ej rozna m en kruac od ovce azdetkotov pojdi malo skoz zjutraj folk lezi po travi pijan k mavre skoz okn pa podoknom pos topnicah.
Temu sme tudi proti. Univerzo zapret. simpel.
Ves zakaj,. azto da uni k so diplomiral, ap to da bodo lazej siht dobil ne ap da delajo za 500 evrov istokot en kurac z balkana k je prsiel iz enga emsta k nimajo kanalizacije pa je palcan 800.
rov si slisal.
Tujci v slo. so bolj epalcani kot slovenci.
zdaj ap hit v stranki pa predajmo se lasko unijon pa merkator hrvatom,.. kolinsak je ze zsla.
pa lepoto posicite v tem,..
Veš egotrip jaz bi mogel pisati kolone v kakem casopisu mislim da bi meposprvl v prvem mesecu

.
Lp
bodite pridni dost se fukite pa porivajte k cajta prov velik bahe da niamte
lp.