Eva
5 p

Kranj
hvala, k si odpru to temo. se mi kr zdi, kot da iz raznih koncev kliče potreba po tem. Vsaka moja interpretacija sanj, se suče nekako okrog tega. včeri sm bla taka :-/ nad tvojim topicom in odnosom s partnerko. moje današnje sanje so mi dale ful enih iztočnic glih v tej smeri. prejle sm mela že ful napisano pr tisti, ki se je pobrisala - medusa. pa sm pol stisnla delete.
eni pravjo, da sanje niso resnične. eni pravjo, da so metulj, ki sanja, da je človek. Men sanje pomagajo, da si lažje priznam stvari, ki si jih čez dan ne morem. Nekako, ko jih zjutraj zapisujem v obliki ene zgodbice, jih vidim bolj objektivno, kot pa sicer sebe v svojem življenju. In zato ene stvari lažje vidm bolj celostno in kako so povezane. Pa tud to sm se že naučila, da prec ko zaslutim vzporednico sanjskega doživljanja z budnim doživljanjem, začnem že zapis sanj temu ustrezno prilagajat. Ker vem in se bojim, kaj bo vn pršlo pol, ko bom še bolj od deleč pogledala oboje: sanje in budnost. in vidla, kako eno baje povzroča drugo, drugo pa prvo zato pojasnjuje=interpretira. in tega nisem pripravljena videt kot tazga. :} - in spotoma: a pa je res tko, da gre samo v eno smer: eno povzroča, drugo pojasnjuje? Spet drugič to vedenje o povezanosti teh dveh svetov vpliva na to, da ne napišem nečesa preveč malomarno, da o okoliščinah v sanjah še bolj razmislim, se potrudim še bolj natančno spomnit, kaj točno se je zgodilo v sanjah, kako sem se počutila, kaj sem mislila, saj si želim pojasnila=interpretacije budnega življenja. A pa je to globoko resnična interpretacija, ali samo odraz mojega unikatnega doživljanja sebe? skomignem z rameni: A je važno al je eno al drugo? očitno mi služijo kot orodje za spoznavanje sebe, svojega doživljanja. A ni to najbolj važno? Tud če začneš pri zlo mejhnem ozkogledem introspektiranem svetu, pa ga ozaveščaš in sprejemaš... vidm tisto oshovo rožico, ki zraste iz semena, se razcveti in dehti.
<in ja. dehtenje ni uporabno. ful zaznavam to potrebo. stvari, ki so nam pomembne, skrivamo in varujemo dokler se jih ne bomo naučil uporabt tko, da bomo tud drugim dokazal, kako so praktične in zato potrebne in pomembne. ptiče skrivamo v službene predale, namest da bi jih pustil letet. češ ta svet ne rabi stvari zato, da bi BLE, ampak jih rabi samo za nekej ponucat. :( kar temu ne služi, skrij in zbeži>
Nobeden ne more rečt, da je moje doživljanje neustrezno, da ni u redu. sej moje doživljanje ni blo namenjeno, da je tako, kot doživljanje nekoga drugega, kaj šele večih drugih, skupine, pa dejmo narisat tabelco in nas mal popredalčkat :D :> (sm smešna, tegale kr ne spustim pa ne spustim, zihr so te tabelce za kej ful koristne, enkrat jih bom fajn ponucala, bless them :)) u bistvu jih že) ne, moje doživljanje je blo namenjeno, da je moje doživljanje - spet osho (on je samo primer, tko jasno in enostavno se ga spomnim, ampak o teh stvareh govorimo mnogi in jih doživljamo mnogi.): če bi bog hotu dva jezusa al pa dve bude, .. bi lahko naredu cel svet njih, tko je pa naredu tebe, pa mene =) v njegovih očeh sva midva glih taka sončkazvezdice. pa sori, zarad mene, če je teb bolj udobno bit oblak/noč/senca whtvr, bodi to, spoznej sebe, kakršn si. jest itak vsebujem vse. zaupam v enost. kaj nej rečem druzga, kot pa osnove, osnove, vedno znova osnove. nameravam se zavedat osnov, medtem ko spoznavam sebe. in v interakciji z drugimi. čist računam na to, da ko bom mela svoj ozek svet poštiman, se bo odpru in razširu in bodo tud moji odnosi harmonizirani. dost virov, ki jim zaupam to obljublja, pa tud nekej omejenih izkušenj že mam :D
|