Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si
 
  HomeHelpSearchMembersLoginRegister  
 
Pages: 1 2 3 4 5 
(Read 50206 times)
satis
5
*****
Offline


Posts: 1073

Gender: female
Re: Zakonsko nasilje
Reply #45 - 30.12.2008 at 19:40:50
 
Alojz, politika je kurba. Kaj bi sploh počel med temi šakali, ki glodajo naše kosti? Smiley
Back to top
 
WWW WWW  
IP Logged
 
Nahatee
Ex Member
Re: Zakonsko nasilje
Reply #46 - 30.12.2008 at 20:05:29
 
satis wrote on 30.12.2008 at 19:40:50:
Alojz, politika je kurba. Kaj bi sploh počel med temi šakali, ki glodajo naše kosti? Smiley


Tudi politia ni samo politika ampak so ljudje, tako kot družba ni samo družba ampak družbo sestavljajo ljudje, vsi skupaj.  

Žalostno je da ljudje radi govorijo, družba je pokvarjena, a sami so del nje in ko pridejo volitve znova in znova volijo pokvarjence.

Potem pa jamrajo, kako je politika pokvarjena a ne pomislijo, da jo tudi sami podpirajo to pokvarjeno politiko.

Lep pozdrav   Smiley
Back to top
 
 
IP Logged
 
matijaZ
3
***
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 106

Re: Zakonsko nasilje
Reply #47 - 30.12.2008 at 21:40:27
 
Nahate,res je kar praviš.Ampak povej mi koga naj sploh volimo.Glej naprimer Anderliča sploh niso izvolili,preprosto ni zbral dovolj glasov v svoji volilni enoti.Torej izpadel je iz igre.A glej ga zlomka,ker so iz njegove stranke zasedli razne ministrske in poslanske položaje,je začuda po nekem skrivnostnem ključu spet priletel noter v parlament IN TO KLJUB TEMU DA MED VOLILCI NI DOBIL PODPORE.
Ali pa da ne omanjam Rupla.
Vidiš tako si SIVE EMINENCE predstavljajo demokracijo.Najsi pride še ne vem kako nov,pošten in ne vem kakšnih vrednot poln politik ali stranka,ko zmaga se pozabijo vse obljube.  Plesati morajo po taktirki  tistih ,ki jih mi ne vidimo.NJIM ni važno kdo pride na oblast:levi,desni,oranžni ali kodrlajsasti ,važno je da se narod zmede ,ker mu tako lažje vladaš.

Narod bo moral sprevideti in množično volitve bojkotirat in na ulice,toliko časa ,da bo vlada prisiljena odstopit in organizirat tehnično strokovno vlado ,kjer bodo zastopani strokovnjaki za svoja področja  in strogo apolitični,Pa naj stranke obstajajo same sebi v namen,bomo videli koliko časa bodo obstajale in iz česa se bodo finansirale.

MIR vsem in trezno glavo v prihajajočem letu želi Željko
Back to top
 
 
IP Logged
 
Alojz in Sandib
5
*****
Offline

Tao
Posts: 10528

Re: Zakonsko nasilje
Reply #48 - 30.12.2008 at 21:41:49
 
[quote author=satya link=1230146398/45#45 date=1230662450]Alojz, politika je kurba. Kaj bi sploh počel med temi šakali, ki glodajo naše kosti? Smiley[/qouote]

To je bil zgolj manever!!!!! Res je samo to,da mi ne vemo kako napačno živimo,čeprav je res,tudi to da drugače ne more biti.
Tema uniči svetlobo in svetloba zopet premaga temo našega duha. Torej je sedanja tema zato, da jo naša živa  svetloba premaga.
Back to top
 

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!
 
IP Logged
 
Bamby
5
*****
Offline

No pain no gain
Posts: 999

Gender: male
Re: Zakonsko nasilje
Reply #49 - 30.12.2008 at 21:45:11
 
Alojz in Sandib wrote on 28.12.2008 at 12:44:51:
Bamby wrote on 26.12.2008 at 23:15:08:
Alojz in Sandib wrote on 26.12.2008 at 21:15:09:
satis wrote on 26.12.2008 at 21:04:49:
Ne vem, kaj bi naredila tule, v Sloveniji, odkrito povem, da ne vem, a bi imela pogum ustaviti nasilneža ali ne. Ker pa je bilo to v tujini in ker tega jezika dobro ne znam, skorajda nič, je bilo že s tega vidika meni nemogoče pristopiti k njemu, saj me itak ne bi nič zastopil. Pa domačini so ga že mirili in ustavljali, ampak ni nič zaleglo, ga je to še bolj podžgalo, da je še bolj vpil. Policija pa itak nič ne ukrepa, dokler te nekdo ne fenta, torej kakšna korist od klicanja policije?


No so ga vsaj mirili.Družino so zaščitili pred njim. Vpričo njih jih ni mogel tepsti,ali kar je že bil njegov namen. Z mimiko se včasih več pove kot z besedo.
Policija ne ukrepa, zato ker gredo v policijo povečini potlačeni sfrustrirani tipi. Jaz jih vidim kot potencialne nasilneže.Oni sploh ne obsojajo nasilja.ker so nasilneži sami. Njim je to samoumevno. Tu je še en problem, policaje je lahko tudi strah, zato so mogoče tudi šli k  policiji. Skratka vse je tako kot je,ker drugače biti ne more,dokler se ljudje ne bomo samospoznali.Ta čas je tu in sedaj.


No evo, pa smo našli krivca za vse tole in to kje je srž problema.
In to je človek, ki je napovedal, da bo s svojo stranko SRŽ nastopil na parlamentarnih volitvah in zmagal ter s tem pomagal ljudem, da spoznajo, da so individualna vesoljska samobitnost (ali kako že gre?) potem pa se je izkazalo, da ni uspel stranke niti registrirati.

Klinc pa takšen prinašalec vesoljske samobitnosti.Klinc pa takšen papagaj.Napoved stranka je imela drugi
namen.Ja so me klicali če imam namen ustanoviti stranko.Povedal sem jim da nimam.Ustanovil pa sem društvo.
Delam pač tisto,kar lahko in se zato tudi trudim.
Na prvi strani svoje internetne strani je napisano drugače, torej si lažnivec:


Quote:
Vsebina e-strani pod domeno PROMETEJEVO DARILO
SRŽ – Stranka Resnice in Življenja* v ustanavljanju. Vabimo vas k sodelovanju.... in poziv (agresiven in tudi kalimerovski obenem) volilcem, da naj volijo stranko SRŽ:

Quote:
V razmislek vsem državljanom R Slovenije in vsem, ki imajo volilno pravico:

Sedaj, ko smo bili prisiljeni zadevo obelodaniti, se mora tudi vedeti: Kdo nosi odgovornost, če boste državljani R Slovenije prikrajšani za milijarde evrov in za t.i. državno rento katero naj bi po našem volilu, mesečno v višini 500 evrov prejemal vsak državljan R Slovenije.

...

Iz tega vzroka bo SRŽ zmagala na državnozborskih volitvah leta 2008. V kolikor nam ne bo omogočeno ustanoviti stranke, bodo naši kandidati kandidirali kot neodvisni kandidati na listi SRŽ. To nam ne bo mogoče preprečiti.Več kot jasno napisana namera o politični stranki, ki naj bi zmagala na parlamentarnih volitvah, dodan je tudi patetičen ton, kot, da vam sami Marsovci ovirajo ustanoviti stranko, kot, da se vam godi vesoljska krivica, in tudi, kako ste bili nekaj prisiljeni objaviti (zaradi pritiskov? Koga, Marsovcev).Alojz in Sandib wrote on 28.12.2008 at 12:44:51:
Dober bi pa bilo,da bi se ti brigal zase,ker na tem forumu nikoli nisem omenjal stranke.Če ti nekaj prebereš izveš se te moja oseba popolnoma nič ne tiče. Take zahrbtne fore raje pozabi.  Tudi to je laž.
Tvoja namera o ustanavljanju stranke SRŽ in napoved, da boš z njo zmagal na volitvah je bila objavljena na tvoji internetni strani in ta internetna stran je bila osnova za več kot tristostransko bluzenje in vsiljevanje tvoje verske ideologije (tema: Prometejevo darilo z linkom na to tvojo stran). Ker pa se na to temo en teden ni nihče oglasil je sledilo prikrito agresivno vsiljevanje:

Etrex wrote on 09.01.2008 at 15:24:19:
Cudi me da se ni se nobeden nasel, ki bi imel kaksen komentar na sa stran ki sem jo podal...

Upam da je sploh kdo prebral zadevo, ce ne se mi zdi  Cry...


Torej, najprej odprta tema NA TEM FORUMU, ki je vsebovala LINK NA TVOJO STRAN, nato razočaranje prometejkovca E. zaradi neodziva in njegovo vsiljevanje naj se vendar kaj prebere in sedaj tvoje ogorčenje, da se nekdo vtika v tvoje domnevno privatne zadeve, ki so bile objavljene na tej strani torej tudi na tem forumu.


Napoved stranke je bila tudi vzrok, da sem se na 89. strani prvič oglasil na temi "Prometejevo darilo" in vprašal:


Bamby wrote on 29.04.2008 at 23:11:42:
Neverjetno, skoraj 13.000 ogledov te teme, preko 1300 postov in skoraj 90 strani pod tem dobrodelnim Prometejkom.


A je ta Prometej že napolnil slovensko pokojninsko in zdravstveno blagajno?... kot volilca me je pač zanimalo in me bo vedno, kakšen program ima katera stranka in če imate vi, ki ste tako domišljavo napovedali zmago, sploh kaj pojma o nekaterih aktualnih  temeljnih stvareh (problemih) naše družbe. Namesto odgovora se je začelo standardno primitivno "podjebavanje" branilcev prometejkovske vere. Hitro mi je bilo jasno ,da vas sploh ne zanimajo aktualne družbene teme pač pa samo izpostavljanje nekega hiperEGA nekega egomanijaka Alojza obkroženega z nekaj ekstremističnimi verniki.

Če se na vse pretege vsiljuješ drugim boš moral požreti tudi kakšno na svoj račun, če ti pa to ne paše pa se poberi v svojo privatno luknjo.
Back to top
 

Življenje je popolnoma zastonj in brezplačno, pa vendar je ni
stvari na tem svetu, ki bi bila vredna več. (Bamby)
 
IP Logged
 
Alojz in Sandib
5
*****
Offline

Tao
Posts: 10528

Re: Zakonsko nasilje
Reply #50 - 30.12.2008 at 21:59:47
 
Bamby

Preveč napisanega in v slogu standarno zahojeno. Kolikor te jaz podjebavam ti zlahka zdržiš,ker slišim,da nimaš poštimane vodovodne cevi. Če jih nimaš ti jih bo pa kakšen vodovodar.
Bamby samo malo potrpi,pa bova midva lahko debatirala kaj sva kot posameznika naredila za boljše življenje vseh na tem planetu. In koliko je kdo od naju žrtvoval sebe za to!!!!! Samo malo in res samo malo potrpi in boš imel vse vodovodne cevi poštimane. Samo potem bodi tudi heroj in hijena takšna kot si danes.Da ne boš potem jedel svojega zarečenega drekca.

Lp Alojz Cool Cool Grin Tongue
Back to top
 

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!
 
IP Logged
 
Bamby
5
*****
Offline

No pain no gain
Posts: 999

Gender: male
Re: Zakonsko nasilje
Reply #51 - 30.12.2008 at 22:11:44
 
matijaZ wrote on 30.12.2008 at 21:40:27:
Nahate,res je kar praviš.Ampak povej mi koga naj sploh volimo.Glej naprimer Anderliča sploh niso izvolili,preprosto ni zbral dovolj glasov v svoji volilni enoti.Torej izpadel je iz igre.A glej ga zlomka,ker so iz njegove stranke zasedli razne ministrske in poslanske položaje,je začuda po nekem skrivnostnem ključu spet priletel noter v parlament IN TO KLJUB TEMU DA MED VOLILCI NI DOBIL PODPORE.


Takšen je pač volilni sistem, posledica volilnega zakona. V preteklosti je bil na temo volilnih sistemov referendum na katerem je zmagal boljši sistem kot ga imamo sedaj, ki ga pa potem niso potrdili v parlamentu slovenski levičarji, ki so imeli večino, navkljub temu, da je ustavno sodišče odločilo o njegovi zmagi.


matijaZ wrote on 30.12.2008 at 21:40:27:
Ali pa da ne omanjam Rupla.
Vidiš tako si SIVE EMINENCE predstavljajo demokracijo.Ni Rupel nič kriv, če ga je za svojega uradnika izbral sedanji premier. Rupel ni del vlade!!!


matijaZ wrote on 30.12.2008 at 21:40:27:
Narod bo moral sprevideti in množično volitve bojkotirat in na ulice,toliko časa ,da bo vlada prisiljena odstopit in organizirat tehnično strokovno vlado ,kjer bodo zastopani strokovnjaki za svoja področja  in strogo apolitični, ...Neumnost, če bi imeli tako vlado kot si ti predstavljaš, da bi rešila vse probleme, po tvojem,  bi ne glede na vse tvoje upe delovala politično, ker se drugače tudi ne da delovati, če si politik. Očitati politiku, da je političen je ravno tako trapasto kot očitati kamijonarju, da vozi kamijon.


matijaZ wrote on 30.12.2008 at 21:40:27:
Pa naj stranke obstajajo same sebi v namen,bomo videli koliko časa bodo obstajale in iz česa se bodo finansirale.

MIR vsem in trezno glavo v prihajajočem letu želi ŽeljkoTak sistem kot ga ti predlagaš imaš priložnost videti te dni v Grčiji. Po cestah razbijajo levičarski anarhisti, zažigajo in uničujejo kar so generacije cela svoja življena ustvarjala in ne vedo kaj bi naredili drugega kot razbijali. Če jih vprašaš kakšen je njihov politični program so začudeni nad vprašanjem, kvečjemu boš dobil odgovor: Vreči to vlado, ki je (čeprav samo rahlo reformna) premalo socialistična, za njihov okus.
In kakšen program imaš ti razen tega, da bi po tvojem mnenju, politiki biti morali biti svetniki?
Back to top
 

Življenje je popolnoma zastonj in brezplačno, pa vendar je ni
stvari na tem svetu, ki bi bila vredna več. (Bamby)
 
IP Logged
 
Alojz in Sandib
5
*****
Offline

Tao
Posts: 10528

Re: Zakonsko nasilje
Reply #52 - 30.12.2008 at 22:23:27
 
Bamby wrote on 30.12.2008 at 22:11:44:
matijaZ wrote on 30.12.2008 at 21:40:27:
Nahate,res je kar praviš.Ampak povej mi koga naj sploh volimo.Glej naprimer Anderliča sploh niso izvolili,preprosto ni zbral dovolj glasov v svoji volilni enoti.Torej izpadel je iz igre.A glej ga zlomka,ker so iz njegove stranke zasedli razne ministrske in poslanske položaje,je začuda po nekem skrivnostnem ključu spet priletel noter v parlament IN TO KLJUB TEMU DA MED VOLILCI NI DOBIL PODPORE.


Takšen je pač volilni sistem, posledica volilnega zakona. V preteklosti je bil na temo volilnih sistemov referendum na katerem je zmagal boljši sistem kot ga imamo sedaj, ki ga pa potem niso potrdili v parlamentu slovenski levičarji, ki so imeli večino, navkljub temu, da je ustavno sodišče odločilo o njegovi zmagi.


matijaZ wrote on 30.12.2008 at 21:40:27:
Ali pa da ne omanjam Rupla.
Vidiš tako si SIVE EMINENCE predstavljajo demokracijo.Ni Rupel nič kriv, če ga je za svojega uradnika izbral sedanji premier. Rupel ni del vlade!!!


matijaZ wrote on 30.12.2008 at 21:40:27:
Narod bo moral sprevideti in množično volitve bojkotirat in na ulice,toliko časa ,da bo vlada prisiljena odstopit in organizirat tehnično strokovno vlado ,kjer bodo zastopani strokovnjaki za svoja področja  in strogo apolitični, ...Neumnost, če bi imeli tako vlado kot si ti predstavljaš, da bi rešila vse probleme, po tvojem,  bi ne glede na vse tvoje upe delovala politično, ker se drugače tudi ne da delovati, če si politik. Očitati politiku, da je političen je ravno tako trapasto kot očitati kamijonarju, da vozi kamijon.


matijaZ wrote on 30.12.2008 at 21:40:27:
Pa naj stranke obstajajo same sebi v namen,bomo videli koliko časa bodo obstajale in iz česa se bodo finansirale.

MIR vsem in trezno glavo v prihajajočem letu želi ŽeljkoTak sistem kot ga ti predlagaš imaš priložnost videti te dni v Grčiji. Po cestah razbijajo levičarski anarhisti, zažigajo in uničujejo kar so generacije cela svoja življena ustvarjala in ne vedo kaj bi naredili drugega kot razbijali. Če jih vprašaš kakšen je njihov politični program so začudeni nad vprašanjem, kvečjemu boš dobil odgovor: Vreči to vlado, ki je (čeprav samo rahlo reformna) premalo socialistična, za njihov okus.
In kakšen program imaš ti razen tega, da bi po tvojem mnenju, politiki biti morali biti svetniki?


Bamby

Bamby, jaz predlagam črnosrajčnike tvojega kova. Pa še duhovniki, ki jih dajejo vertrovi in so samo zato tako duhovni kot ti.
Družba naše izvorne enakosti ki zagotavlja osebno integriteto vsakomur med nami. Družbo pravičnosti in etike  bi bila kar ok. za začetek. Ne bi bilo slabo,če bi imeli tudi pravi komplementarni izobraževalni sistem in ne parcialni in potem bi bilo manj 'dresiranih konjev' tvojega tipa.

Lp Alojz Tongue Tongue

Back to top
 

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!
 
IP Logged
 
Bamby
5
*****
Offline

No pain no gain
Posts: 999

Gender: male
Re: Zakonsko nasilje
Reply #53 - 30.12.2008 at 22:28:36
 
Alojz in Sandib wrote on 30.12.2008 at 21:59:47:
Bamby

Preveč napisanega


... na tvoji internetni strani.

Alojz in Sandib wrote on 30.12.2008 at 21:59:47:
in v slogu standarno zahojeno.


..., ker si ti spet enkrat izpadel lažnivec ...

Alojz in Sandib wrote on 30.12.2008 at 21:59:47:
Kolikor te jaz podjebavam ti zlahka zdržiš,ker slišim,da nimaš poštimane vodovodne cevi. Če jih nimaš ti jih bo pa kakšen vodovodar.


..., ki razen žalitev ni sposoben normalnega dialoga s tistimi,  ki mu ne prikimavajo brezprizivno.

Alojz in Sandib wrote on 30.12.2008 at 21:59:47:
Bamby samo malo potrpi,pa bova midva lahko debatirala kaj sva kot posameznika naredila za boljše življenje vseh na tem planetu. In koliko je kdo od naju žrtvoval sebe za to!!!!!


Pa kdo te sili v to, da napoveduješ svoje uspehe. Verjetno tvoj občutek da je zelo velika verjetnost, da teh uspehov nikdar ne bo. In zakaj bi se moral človek žrtvovati za človeštvo. Če ti je to breme pač ne počni tega, če pa ti je v zadovoljstvo pa ne pričakuj slave in, da te bodo zaradi tega "nosili po rokah". Hinavščina!
Tudi Hitler, Stalin, Tito so se trudili in žrtvovali za ves svet pa, ...

Alojz in Sandib wrote on 30.12.2008 at 21:59:47:
Samo malo in res samo malo potrpi in boš imel vse vodovodne cevi poštimane. Samo potem bodi tudi heroj in hijena takšna kot si danes.Da ne boš potem jedel svojega zarečenega drekca.
Lp Alojz Cool Cool Grin Tongue


Tvoji upi po uspehu so lažni, take tvoje geste to dokazujejo, ker če bi v svoj uspeh res verjel se ne bi spuščal na tako nizek in beden nivo kot ga kažeš na tem forumu. Tvoja argumentacija je tvoj primitivizem.
Back to top
 

Življenje je popolnoma zastonj in brezplačno, pa vendar je ni
stvari na tem svetu, ki bi bila vredna več. (Bamby)
 
IP Logged
 
Alojz in Sandib
5
*****
Offline

Tao
Posts: 10528

Re: Zakonsko nasilje
Reply #54 - 30.12.2008 at 22:38:14
 
Bamby wrote on 30.12.2008 at 22:28:36:
Alojz in Sandib wrote on 30.12.2008 at 21:59:47:
Bamby

Preveč napisanega


... na tvoji internetni strani.

Alojz in Sandib wrote on 30.12.2008 at 21:59:47:
in v slogu standarno zahojeno.


..., ker si ti spet enkrat izpadel lažnivec ...

Alojz in Sandib wrote on 30.12.2008 at 21:59:47:
Kolikor te jaz podjebavam ti zlahka zdržiš,ker slišim,da nimaš poštimane vodovodne cevi. Če jih nimaš ti jih bo pa kakšen vodovodar.


..., ki razen žalitev ni sposoben normalnega dialoga s tistimi,  ki mu ne prikimavajo brezprizivno.

Alojz in Sandib wrote on 30.12.2008 at 21:59:47:
Bamby samo malo potrpi,pa bova midva lahko debatirala kaj sva kot posameznika naredila za boljše življenje vseh na tem planetu. In koliko je kdo od naju žrtvoval sebe za to!!!!!


Pa kdo te sili v to, da napoveduješ svoje uspehe. Verjetno tvoj občutek da je zelo velika verjetnost, da teh uspehov nikdar ne bo. In zakaj bi se moral človek žrtvovati za človeštvo. Če ti je to breme pač ne počni tega, če pa ti je v zadovoljstvo pa ne pričakuj slave in, da te bodo zaradi tega "nosili po rokah". Hinavščina!
Tudi Hitler, Stalin, Tito so se trudili in žrtvovali za ves svet pa, ...

Alojz in Sandib wrote on 30.12.2008 at 21:59:47:
Samo malo in res samo malo potrpi in boš imel vse vodovodne cevi poštimane. Samo potem bodi tudi heroj in hijena takšna kot si danes.Da ne boš potem jedel svojega zarečenega drekca.
Lp Alojz Cool Cool Grin Tongue


Tvoji upi po uspehu so lažni, take tvoje geste to dokazujejo, ker če bi v svoj uspeh res verjel se ne bi spuščal na tako nizek in beden nivo kot ga kažeš na tem forumu. Tvoja argumentacija je tvoj primitivizem.


Bravo Bamby še imaš možnost,da se do konca opljuvaš.

Ti si pozabil nekaj :: Ravno bedno dno, Cheesy omogoča pot navkreber. Ti boš vedno padal proti dnu in ga ne boš nikoli dosegel.Tudi primitivno je zelo dobro,ker se ravno sedaj vse zadeve vračajo nazaj v primitivno. Ti tudi primitivizma ne moreš zganjati,ker si preveč olikan za to in te ravno ta tvoja olika (jo opažam) krasi in moti,da bi bil kdajkoli primitiven.

Lp Alojz Tongue Tongue Tongue Tongue

Čakam Bamby tvoj bes!!!! Moraš tuhtati, kaj boš izustil?
Back to top
 

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!
 
IP Logged
 
ajgor
Ex Member
Re: Zakonsko nasilje
Reply #55 - 30.12.2008 at 22:58:32
 
Bambi, vse bolj mi daješ prav, da si razočaran, ker ni stranke, zaradi tvoje špekulacije in vložka vsega denarja v zavarovalnice. Na podlagi  napovedi eventuelne stranke si vložil v zavarovalništvo, se nadejal in čakal dobiček, sedaj pa tole. Sprijazni se, špekulantom tvojega tipa je odklenkalo.

Lp,Igor
Back to top
 
 
IP Logged
 
Bamby
5
*****
Offline

No pain no gain
Posts: 999

Gender: male
Re: Zakonsko nasilje
Reply #56 - 30.12.2008 at 22:58:35
 
Alojz in Sandib wrote on 30.12.2008 at 22:38:14:
Bamby wrote on 30.12.2008 at 22:28:36:
Alojz in Sandib wrote on 30.12.2008 at 21:59:47:
Bamby

Preveč napisanega


... na tvoji internetni strani.

Alojz in Sandib wrote on 30.12.2008 at 21:59:47:
in v slogu standarno zahojeno.


..., ker si ti spet enkrat izpadel lažnivec ...

Alojz in Sandib wrote on 30.12.2008 at 21:59:47:
Kolikor te jaz podjebavam ti zlahka zdržiš,ker slišim,da nimaš poštimane vodovodne cevi. Če jih nimaš ti jih bo pa kakšen vodovodar.


..., ki razen žalitev ni sposoben normalnega dialoga s tistimi,  ki mu ne prikimavajo brezprizivno.

Alojz in Sandib wrote on 30.12.2008 at 21:59:47:
Bamby samo malo potrpi,pa bova midva lahko debatirala kaj sva kot posameznika naredila za boljše življenje vseh na tem planetu. In koliko je kdo od naju žrtvoval sebe za to!!!!!


Pa kdo te sili v to, da napoveduješ svoje uspehe. Verjetno tvoj občutek da je zelo velika verjetnost, da teh uspehov nikdar ne bo. In zakaj bi se moral človek žrtvovati za človeštvo. Če ti je to breme pač ne počni tega, če pa ti je v zadovoljstvo pa ne pričakuj slave in, da te bodo zaradi tega "nosili po rokah". Hinavščina!
Tudi Hitler, Stalin, Tito so se trudili in žrtvovali za ves svet pa, ...

Alojz in Sandib wrote on 30.12.2008 at 21:59:47:
Samo malo in res samo malo potrpi in boš imel vse vodovodne cevi poštimane. Samo potem bodi tudi heroj in hijena takšna kot si danes.Da ne boš potem jedel svojega zarečenega drekca.
Lp Alojz Cool Cool Grin Tongue


Tvoji upi po uspehu so lažni, take tvoje geste to dokazujejo, ker če bi v svoj uspeh res verjel se ne bi spuščal na tako nizek in beden nivo kot ga kažeš na tem forumu. Tvoja argumentacija je tvoj primitivizem.


Bravo Bamby še imaš možnost,da se do konca opljuvaš.

Ti si pozabil nekaj :: Ravno bedno dno, Cheesy omogoča pot navkreber.Omogoča že, samo ni nujno, da se boš ti kdaj z dna še premaknil nazaj gor vsaj za en cm, pa še v tem primeru bi se verjetno vrnil tja kjer si že sedaj.
Ne nisem pozabil vedno pravim tistim, ki sedaj obupujejo nad padcem svojih delnic na borzi: "Ne obupuj, tisto kar gre danes navzdol bo šlo kmalu zopet navzgor".


Alojz in Sandib wrote on 30.12.2008 at 21:59:47:
Ti boš vedno padal proti dnu in ga ne boš nikoli dosegel.Tudi primitivno je zelo dobro,ker se ravno sedaj vse zadeve vračajo nazaj v primitivno. Ti tudi primitivizma ne moreš zganjati,ker si preveč olikan za to in te ravno ta tvoja olika (jo opažam) krasi in moti,da bi bil kdajkoli primitiven.

Lp Alojz Tongue Tongue Tongue TongueVeš kaj Alojz, dvomim, da bi se mi direktno v obraz upal izrekati svoje primitivizme na moj račun tako kot na tem forumu počneš, če bi stal jaz pred teboj iz oči v oči. Bi ti videl kako bi ti naenkrat nenadoma postal preveč olikan. Ampak ker smo na forumu ti kar nadaljuj, če želiš s tistim kar pač zmoreš, verjetno ti pač pomaga premagovati tvoje notranje stiske. Razumem te, težko je življenje mučenikov, ki trpijo in se "žrtvujejo" za cel svet.
Back to top
 

Življenje je popolnoma zastonj in brezplačno, pa vendar je ni
stvari na tem svetu, ki bi bila vredna več. (Bamby)
 
IP Logged
 
Alojz in Sandib
5
*****
Offline

Tao
Posts: 10528

Re: Zakonsko nasilje
Reply #57 - 30.12.2008 at 23:07:53
 
Bamby wrote on 30.12.2008 at 22:58:35:
Alojz in Sandib wrote on 30.12.2008 at 22:38:14:
Bamby wrote on 30.12.2008 at 22:28:36:
Alojz in Sandib wrote on 30.12.2008 at 21:59:47:
Bamby

Preveč napisanega


... na tvoji internetni strani.

Alojz in Sandib wrote on 30.12.2008 at 21:59:47:
in v slogu standarno zahojeno.


..., ker si ti spet enkrat izpadel lažnivec ...

Alojz in Sandib wrote on 30.12.2008 at 21:59:47:
Kolikor te jaz podjebavam ti zlahka zdržiš,ker slišim,da nimaš poštimane vodovodne cevi. Če jih nimaš ti jih bo pa kakšen vodovodar.


..., ki razen žalitev ni sposoben normalnega dialoga s tistimi,  ki mu ne prikimavajo brezprizivno.

Alojz in Sandib wrote on 30.12.2008 at 21:59:47:
Bamby samo malo potrpi,pa bova midva lahko debatirala kaj sva kot posameznika naredila za boljše življenje vseh na tem planetu. In koliko je kdo od naju žrtvoval sebe za to!!!!!


Pa kdo te sili v to, da napoveduješ svoje uspehe. Verjetno tvoj občutek da je zelo velika verjetnost, da teh uspehov nikdar ne bo. In zakaj bi se moral človek žrtvovati za človeštvo. Če ti je to breme pač ne počni tega, če pa ti je v zadovoljstvo pa ne pričakuj slave in, da te bodo zaradi tega "nosili po rokah". Hinavščina!
Tudi Hitler, Stalin, Tito so se trudili in žrtvovali za ves svet pa, ...

Alojz in Sandib wrote on 30.12.2008 at 21:59:47:
Samo malo in res samo malo potrpi in boš imel vse vodovodne cevi poštimane. Samo potem bodi tudi heroj in hijena takšna kot si danes.Da ne boš potem jedel svojega zarečenega drekca.
Lp Alojz Cool Cool Grin Tongue


Tvoji upi po uspehu so lažni, take tvoje geste to dokazujejo, ker če bi v svoj uspeh res verjel se ne bi spuščal na tako nizek in beden nivo kot ga kažeš na tem forumu. Tvoja argumentacija je tvoj primitivizem.


Bravo Bamby še imaš možnost,da se do konca opljuvaš.

Ti si pozabil nekaj :: Ravno bedno dno, Cheesy omogoča pot navkreber.Omogoča že, samo ni nujno, da se boš ti kdaj z dna še premaknil nazaj gor vsaj za en cm, pa še v tem primeru bi se verjetno vrnil tja kjer si že sedaj.
Ne nisem pozabil vedno pravim tistim, ki sedaj obupujejo nad padcem svojih delnic na borzi: "Ne obupuj, tisto kar gre danes navzdol bo šlo kmalu zopet navzgor".


Alojz in Sandib wrote on 30.12.2008 at 21:59:47:
Ti boš vedno padal proti dnu in ga ne boš nikoli dosegel.Tudi primitivno je zelo dobro,ker se ravno sedaj vse zadeve vračajo nazaj v primitivno. Ti tudi primitivizma ne moreš zganjati,ker si preveč olikan za to in te ravno ta tvoja olika (jo opažam) krasi in moti,da bi bil kdajkoli primitiven.

Lp Alojz Tongue Tongue Tongue TongueVeš kaj Alojz, dvomim, da bi se mi direktno v obraz upal izrekati svoje primitivizme na moj račun tako kot na tem forumu počneš, če bi stal jaz pred teboj iz oči v oči. Bi ti videl kako bi ti naenkrat nenadoma postal preveč olikan. Ampak ker smo na forumu ti kar nadaljuj, če želiš s tistim kar pač zmoreš, verjetno ti pač pomaga premagovati tvoje notranje stiske. Razumem te, težko je življenje mučenikov, ki trpijo in se "žrtvujejo" za cel svet.Bamby probaj in boš videk,kaj ti bom povedal.Takšne vrabčke kot si ti jaz spravim v mali žepek za drobiž, pa še prostor ostane v njemu za večje zverine kot so vrabčki.
Mučenik ravno nisem, sem pa penicilin za takšne ptice kot si ti.
Bamby ne bi ti upal povedati v oči!!!! A si ti bolan ,ali imaš kompleks večvrednosti?
Če te na štiri oči v petih minutah ne poštimam v majhen paketek,si takoj odrežem moda in ti jih dam v usta.
 
Lp Alojz Tongue Tongue Tongue
Back to top
 

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!
 
IP Logged
 
Bamby
5
*****
Offline

No pain no gain
Posts: 999

Gender: male
Re: Zakonsko nasilje
Reply #58 - 30.12.2008 at 23:09:58
 
Alojz in Sandib wrote on 30.12.2008 at 21:41:49:
Res je samo to, da mi ne vemo kako napačno živimo, ...In zakaj se potem ne odločiš, da bi pravilno živel, če se zavedaš, da živiš napačno?Alojz in Sandib wrote on 30.12.2008 at 21:41:49:
Tema uniči svetlobo in svetloba zopet premaga temo našega duha. Torej je sedanja tema zato, da jo naša živa  svetloba premaga.


To ne drži.
Tema pomeni  odsotnost svetlobe.
Kjer se pojavi svetloba nima tema nobene možnosti preživetja.  Wink
Back to top
 

Življenje je popolnoma zastonj in brezplačno, pa vendar je ni
stvari na tem svetu, ki bi bila vredna več. (Bamby)
 
IP Logged
 
Bamby
5
*****
Offline

No pain no gain
Posts: 999

Gender: male
Re: Zakonsko nasilje
Reply #59 - 30.12.2008 at 23:14:07
 
Alojz in Sandib wrote on 30.12.2008 at 23:07:53:
Bamby probaj in boš videk,kaj ti bom povedal.Takšne vrabčke kot si ti jaz spravim v mali žepek za drobiž, pa še prostor ostane v njemu za večje zverine kot so vrabčki.
Mučenik ravno nisem, sem pa penicilin za takšne ptice kot si ti.
Bamby ne bi ti upal povedati v oči!!!! A si ti bolan ,ali imaš kompleks večvrednosti?
Če te na štiri oči v petih minutah ne poštimam v majhen paketek,si takoj odrežem moda in ti jih dam v usta.
 
Lp Alojz Tongue Tongue TongueKako si predvidljiv, reagiral si točno tako kot sem pričakoval, na mačističen način, z jajci.

Kako lahko te je vrteti "okoli prsta".   Cool
Back to top
 

Življenje je popolnoma zastonj in brezplačno, pa vendar je ni
stvari na tem svetu, ki bi bila vredna več. (Bamby)
 
IP Logged
 
Pages: 1 2 3 4 5