kaj je zdaj to ... a vsi tukaj že živite svoje sanje?
kaj a nihče tukaj ni iz ljubljanje oz. niti 1x na mesec niste v LJ?
a res ni nič v vašem življenju kar ne bi radi izboljšali?
Mogoče pa je problem v besedi brezplačno, saj vsi vemo, da nič ni brezplačno...

Za mano je 3 letno šolanje in 2 letno piljenje znanj s katerimi vem kako postaviti cilje, kako pregledovati cilje, poiskati vrednote, preveriti prepričanja in že samo s tem se da narediti ogromno.
V troletnem šolanju sem pridobil naziv INLPTA Master Coach, pred tem sem zaključil NLP praktik in NLP mojster praktik.
v zadnjih 2 letih sem iz zaposlenega postal samozaposlen in v zelo hitrem času sem imel že 9 zaposlenih.
A ker me vodenje podjetja ne veseli tako kot pomaganje ljudem sem izpopolnil znanje v coachingu in pripravljen to deliti.
Brezplačno pa je samo prvo srečanje - v katerem nekaj srečnežev izbere temo/področje ki bi ga radi izboljšali
lahko je problem (primer: iskanje službe, motivacija za učenje)
lahko je samo nagradnja že dobrega področja ( primer: posamezni par se razume dobro a bi rada še izboljšala odnos ...)
možnosti je neskončno
To kar vam omogočam je da si še izboljšate predstavo kaj želite in preverim če je to kar želite
izraženo pozitivno
je dovolj enostavno za naše nezavedno
je realno
je časovno določeno
je merljivo
že pred šolanjem sem našel nekaj knjig na tem področju, med in po šolanju pa sem znanje pilil z mnogimi videi in knjigami.
Glavni razlog da sem ponudil brezplačni uvodni coaching je da čim hitreje pomagam prvim 100 Slovencem in Slovenkam da spoznajo, da vse kar potrebujejo da dosežejo zastavljene cilje imajo že v sebi.
Že sedaj uspešno pomagam mnogim za plačilo in je področje ki ga bom z veseljem opravljal še mnoga leta.
Tina Maze ima svojega coacha in celo vsi vrhunski športniki se zavedajo postavljanja ciljev, preverjanja kje so trenutno in si pomagajo z miselnimi vajami na tem področju,
In velika večina tujih podjetij vse vodilne ljudi izobrazi v coache ter jim ponudi še sodelovanje z zunanjim coachem,
Praktično gre za enega izmed najbolj iskanih strokovanjakov ter je zagotovo poklic prihodnosti.
Zdaj sem začel ponujat storitve podjetjam in možnosti, da si lahko vzamem 2 urci za vas je precej manj kot ste jih imeli v novembru.
in še trenutna cena:
27 € na šolsko uro za fizične osebe
45 € na šolsko uro za pravne osebe