Predno grem od tule bom še povedal svoje Ne zato,da bi se pral lepega,pametnega in v vsemu naj delal in blefiral. Ti Lizon si Alesss ki se skriva za sto imeni samo svojim ne.D2 je David kje cel forum v eni noči popackal in si nato na hitro spremenil ime,da ga slučajno kdo ne skuži,da je psihopat. Murileon ima sto imen v rokavu od ML pa ne vem ša kaj-To je zame prvi znak igre in blefa ko človek ne zmore s svojim celim jazom stati za svojimi posti.Te trije so tipičen primer---prepisovalcev,ker nimajo lastnega jaza tudi toliko kot moj mezinc. To so sveta trojica blefa in prepisovanja,brez lastnega znanja.
Vsi ostali .Robi,Igor,El Poeta,Bamby,Satis,Titud,Etrex,Ja in,Devi,Petra G,Miara,Eva,Otp,Sašo,Gape,Mateja G.Tudi Bošty,
govorijo in pišejo iz sebe-zato stojijo za svojimi posti in jih človek lahko odkrito spoštuje.

Takoj lahko vidiš,da pri njih
ni blefa in '''podganske kulture'''' kot jo opazim pri D2,Lizonu in ML.
Vi trije ML,D2 in Lizon ste nekritična nizkotna ---trobila tujega znanja,ker svojega nimate niti za en sam post napisat--- iz sebe-samih.
Jaz vem,da ste (vi trije) obični novodobni kreteni,ki niste sami nič krivi,da so kreteni .Lahko pa se vprašate,če vi trije res kaj veste.
Dam vam deset vprašanj in niti na enega mi vi trije ne odgovorite pravilno!!!!
Da boste vi trije pajaci razumeli,zame ni skrivnosti v zvezi z nami,Zemljo in Galaksijo.Ni skrivnosti na na elementarnem ne na življenjskem polju vesoljne večno-sedanje pojavnosti.
Kar jaz vem vas bo dvignilo,kamor vi trije kokodakci nikoli ne pridete brez mojega znanja in vedenja,ki je vesoljno samorojeno v meni in samo v meni. Jaz vem kdo sem vi trije mi že z menjavo lastnih imen in skrivanjem za njimi poveste že v štartu,da niste osebe,ki bi bile vredne mojega spoštovanja.
Vsem ostalim se priklonim!!! Takšnim zlaganim tipom kot ste vi trije se vedno izognem. Uživajte (vi trije)še naprej v svojih lažeh in limajte tuje znanje na ta forum,ker lastnega nimate.
Vsak ki ima internet lahko pride do teh podatkov,ki jih vi tako vneto limate semle (predvsem D2 in Lizon)-vsak!!! Do znanja-vedenja,ki ga jaz sporočam pa nikjer.Jaz lahko delujem v dobro življenja tudi drugače--- ne rabim takšnih papagajev kot ste vi trije,da bi me učili.
Še enkrat vsem ostalim gre moje spoštovanje,tem trem pajacem -zahrbtnim in bedastim,niti svoje misli ne bi več naklonil.
Lp Alojz