Živijo...
Ko sem brala spodnjo temo, me je prešinilo, da bi lahko tukaj dobila kak pameten odgovor na mojo dilemico

Torej... Bila je zabava... neka novoletna reč, vendar v takem finem stilu (brez alkohola, mesa, ...ipd)
In sedim na skrajnem desnem koncu sobe, ko na drugi strani sobe zagledam takooo simpatično bitje...
Sem namreč zelo izbirčne sorte in ni kar tako, da mi nekdo pade v srčka... torej... imava "moment"... se gledava... telo mi preplavijo mravljinci... nepopisno...
Ampak, kaj sedaj?? Iz zabave sem morala oditi pred koncem, tako da niti ni bilo priložnosti, da bi spregovorila kako besedo... ostal je pa v mojih mislih... kake tri dni se mi je še sanjalo o njemu...

Prijateljica me je spodbujala naj mu napišem e-mail (katerega imam pa čeprav se še spoznala nisva) vendar sem sama nekako mnenja "what is ment to be is ment to be" in sem pustila vse skupaj...
Nakar nekega popoldneva (ko bi morala delati dopoldne:)) sedim v službi in sem nekako otožna... razmišljam o ljubezni... o tem ali sploh še kaj takega obstaja... in kot odgovor na moje vprašanje se na vratih pojavi... on:)
Skoraj sem iz stola padla... Nekako jemljem te stvari kot znake... ne vem... tudi on me je bil vesel... čeprav se "ne poznava"...
Vendar več od tega ni bilo... Čez par dni spoznam žensko... ki mi, ko ji omenim, da mi je nekdo padel v srčka, kot iz topa izstreli njegovo ime... ne, nič ni bilo tako očitnega ali logičnega, da bi po tem lahko sklepala... pa vendar je vedela...
Torej... sedaj sem v precepu... ali narediti korak naprej? Ali se samo prepustiti toku dogodkov...
Zanima me predvsem moški pogled na to

Že vnaprej vsem hvala za odgovore

Bodite fajn, objem,
Q