razhajajo al nasprotujejo? resnica ne sme nasprotovat resnici, sicer je nekaj narobe.
itak, da se lahko tudi kje motim. kaj konkretno ti pa ne gre skupaj? kateri mojster naj bi se pa združil z Bogom?
drgač pa, ker že neposredno ciljaš hmmmm...v diskreditacijo "vseh mojih trditev zaradi racionalnega razmišljanja"

že moram to komentirat. od nekod očitno filam svojo strast do razmišljanja, razglabljanja, razvozlavanja stvari, ki se jih običajen človek ne bi lotil, pač ta strast je malo pretirana glede na mojo okolico... nekaj očitno mora bit, kar me v to žene, stimulira; ampak kaj naj jaz razlagam, kaj se mi dogaja; čeprav imam na lagerju že celo paleto nenavadnih magičnih izkušenj,
folk itak takih stvari noče slišat 
še najbližjim prijateljem je mal odveč poslušat, da sem doživel "nirvano". pač v takih primerih me folk posluša delno z rezervo, delno z nevoščljivostjo. vsak si misli, zakaj se pa men kaj takega ne zgodi. nekateri se tolažijo, da sem si izmislil, napihnil. se lepo riše na obrazu oz. odraža na katerem izmed komunikacijskih kanalov. redki so, ki se veselijo z mano

totalna BEDA drgač

zato tudi ne razlagam oz. prihranim podrobnosti... pa itak sploh ni pomembno odkod informacije. res ne vem zakaj bi bile neke informacije manj vredne samo zaradi načina kako so bile pridobljene
pr men se oglas ...
mene zmeri zanimajo take reči ...