Oooo, bejbi , pač . Našega Očeta-Boga še kakooooo brigajo okoliščine, VEDNO

! Čeprav se naprvi pogled tega ne vidi

. In, imam še podatke, kako jih kasneje točno upošteva

... Jožef je pač moral dobiti Marijo, preden je spoznala kakega drugega dedca . Ker, je moralo biti tako

. Ker, če ne bi bilo tako, potem bi ljudje govorili, da se je poprej "sparila" z nekom, potem pa prišla pojokat na vrata k Jožefu

. No, in točno se je pokazala MOČ ENERGIJE LJUBEZNI, ki je materializirala človeški zarodek v Mariji

. Menda naj bi se podobno zgodilo tudi Ivici Plohl-Dornik , čeprav bi pa slednje moral še preveriti

. Aja, pa RESNIČNO, za tisti čas, res predrzen načrt, imaš prav

. Vendar , je tudi šlo za VELIKI-PREDRZEN načrt našega vsevišnjega Stvarnika , ki tudi ima te " predrzne" pravice + zmožnosti

. Torej, ker vemo, da so skrivnostne Njegove poti, je bil tudi korajžen Njegov načrt z Jezusom

. No, glede modrosti pri ljubezni pa ; Energija Ljubezni mora biti modro vodena

. Za primer : Prijatelj neke moje prijateljice se je zaljubil vanjo tako hudo, da je , ker ji ni bil všeč in ga je zavrnila , nekega dne prišel k njej na dvorišče, in se kratko-malo na sredi ustrelil ; v smrt

. No, kaj praviš na to grozo

? Torej, vidiš, kam te pripelje nemodro vodena ljubezen

. No, tudi pri sebi , na sebi imam mnooooogo takšnih primerov, tako z moje kot tudi tuje strani

. In, če me ne bi tu spet rešil nadvse modri Bog, bi bil že zdavnaj pogubljen

. Torej, Energija Ljubezni mora biti "v centru", vendar pa mora biti vedno vodena z modrostjo

( ne posvetnim razumom

) . With love

from B by k .