Quote:V kakršnemkoli simbolu lahko najdeš stvari ki jih iščeš.
no ... boš pokazu ...
Quote:Ta stvar z roverjem mi je pa tud smešna, a ni mogoče da so šli z roverjem mal naokrog in ga spet pokrili potem? zaradi prahu maybe al pa česarkoli?
morm rečt da se ne spoznam in nism študiru teh reči - mam pa u zavesti, da je že blo govora, da je bil polet na luno basa ... mislm da striček trdi, da ko gre rover vn, da se zaščitna prevleka raztrga - ne da je kao kakšen fršlus al pa kej ...
je pa na to temo zanimiva tud ta slika

lahko da je basa (slika) ... pa ne verjamem ... lahko pa najdeš dokaz, da je basa, al pa da ni
Quote:In tiste dve senci pr astronavtih....če bi bla dva vira svetlobe, bi vsak astronavt imel 2 senci kot nogometaši na nogometnem igrišču, mogoče je sam teren nagnjen in je ena senca mal po čez.
use je možno - je use razloženo
pač ... to je ... čudašku ... tanajmanj kar je ... in s tem en od vzrokov da se začneš spraševat - zakaj?
Quote:Po pravici povedano se kaj dosti nisem ukvarjal s tem, ker me ne zanima, in pomoje so obstajale določene organizacije ljudi,ki so imele kaj veze z ureditvijo sveta, ampak niso imele kakršnokoli povezave z duhovnostjo al pa satanom (in podobnimi neumnostmi), ker sam satan je ena velika zabloda človeštva.
jest razumem, da tko misliš ti, ki 'se kaj dosti nisi ukvarjal s tem' ... strici na linkih so pokurl morje časa, da so pršli do faktov ki jih zdej šerajo ...
titud wrote on 11.07.2006 at 12:00:38:Jest si enostavno ne dopustim verjet, da obstaja svetovna zarota, ki vse obvladuje. Drgač povedano: ne obstaja zarota sama po seb ampak obstaja le kot konstrukt naše potrebe po tem, da bi obstajala.
si pa faca
'si ne dopustiš verjet'
to ne razumem!
npr:
model trdi da so bli (skoraj) vsi predsedniki zda pripadniki enih in istih družin izvirajočih iz babilona (če skratim)
- bli so prostozidarji - mnogo njih
- bli so (in so še) člani skupine skull & bones - prostozidarska organizacija se mi zdi - če ne direkt iluminatorska
sama preverljiva dejstva - nova - zame
si jih kej šu preverjat?
zase?
si preverju slike z lune?
si preverju slike od napada na wtc?
si preverju slike od napada na pentagon?
si pogledu kako majo modeli postavljena mesta?
si gledu kako je andres mrzlično isku (in še išče) take 'patterne' (vzorce) v slovenskih mestih?
zakaj mislš?
si vidu pattern bele hiše?
sovo?
si si ogledu posnetke sove?
si si ogledu posnetke njihovih ritualov?
...
vse javno na netu obstaja
boš modele ki to znanje nosijo med nas določu za lažnjivce?
boš mene določu za lahkoverneža?
veš dobr da sm to že vse vedu, sm o tem zdavni že pisu
za icketa sm prvič slišu ko mi ga je nekdo prnesu pod nos.
zakaj?
kako je to mogoče?
se je kdo kdaj vprašu kako to da je tolk ovc na svetu?
kolk jih pa poznaš?
zakaj so oni, ki jih poznaš, ovce?
kaj jih dela take?
se je kdo vprašu kako je možno, da je svet tolk nagravžn, jest pa komi koga nagravžnga poznam?
kolk pa nagravžnih poznaš ti?
takih ki bi ne imeli vesti?
snow, ti predlgam da kr prebereš use (sm ure govora - videa - stisnu u kakšno urco čtiva) ... se splača ... pol se pa vpraši zakaj
in niti se ne gre za sesuvanje svetovne ureditve, blj za nje ozaveščanje ... če se ob tem ona sesuva ... pa res nismo mi 'krivi' ... mi ki jo ozaveščamo ...
al kako?
al boš tud ti reku, tko kt titud, da z ozaveščanjem ustvarjamo da to tko je ... in da zdej provzaprov še ni?
kaj jest vem no
Quote:to so pa predvsem izbrali volilci
ne vem no
o tistih volitvah kjer je bush ml zmagu pa res ne bi ... so jih strici čist razdrl že ...
titud wrote on 11.07.2006 at 14:10:52:Ni čist nekaj drugega, v obeh primerih gre za naš način dojemanja nečesa, kar je močnejše od nas. Ne gre za spreminjanje nečesa, kar ni v naši moči spremenit, ampak za način dojemanja tega, na kar nimamo vpliva (oz. vplivanja na to, kako bomo dojemal nekaj, na kar nimamo vpliva).
kako res lahko tolk zakompliciraš?
(res si preveč u intelektu)
vse kar je je način dojemanja
nič ni močnejše od nas razen tistega kar sami za tako določimo - dopustimo - izberemo
ne vse kar se nam dogaja mamo vpliv - to tko pač je!
dobr si reku anuaki ... nego ... lahko da sm si narobe zapomnu, ampak a ni blo rečen da so glih ti anuaki - njih neposredni nasledniki - glih ti reptiloidi?
sm zamešu kej ... k o začetkih nč dost ne pove ... sva gledala uno skrivnost atlantide ... skor do pike ista zgodba ... čeprov so tm na atlante vso štalo zvalil ...
sm pa razumel icketa, da so jinovci - reptiloidi - že velik pred atlantido deloval na zemlji ... rang 100.000 + let nazaj ... o tem so podatki tud iz nočne magije - od prej že ... mislm jest jih mam u zavesti že od prej ... so najprej pršli jinovci, so upedenal po svoje - nekakšen zapor, pol so pršli jangovci in popedenal reči da bi ble blj prov - pa je šlo use u pm
pomoje glih zato ker so jinovci že prej ustvarl zapor - natanko ta o kerem govori icke
do pike ...
unga črnca si morm res ogledat ...