, hej, ravno včeraj sem zasledil, kako naj bi končno pojasnili, za kaj se gre . Torej, našel sem neke zapise iz neta, kanalizirane, kako sam Bog ( Jezus ) razlaga o NLP(UFO) . In, sicer na začetku prav lepo nagovori bralca z , ... (
), potem pa pravi, da se UFO le prikazni demonov ( extremno zlih duhov ) , in podobnih zlih duhovno-energijskih bitij, katera se tudi prevažajo z UFO, z zlobnimi nameni , - katera tudi ustvarjajo ravno z namenom prevoza in namenom zavajanja ljudi od Satana . No, to bi še bilo sprejemljivo, sem si potihoma rekel
.
Vendar pa proti koncu zaključuje, ko pravi , da ni ustvaril nobenega življenja na drugih planetih, in da smo sami v vesolju .
No, in šele tedaj sem spregledal in si rekel; evo te, pa te imam, lažnivec Satanov
. ( poznam tvoje laži-lepo zavite v "papir resnice" )
Torej, je postala slika takoj jasna, ko beli Sončen dan
.
Totej, ta-isti demon ( Satan ) je zavedel ( če že ne obsedel ) tudi tega ubogega kanalizatorja , ki je tole pisal, seveda za isti namen, kot ga ravno sam opisuje ( zavajanje ljudi ) , in potem se takole trosi laži + zavaja uboge ljudi
.
Torej, če boste še kdaj še kje naleteli na kaj podobnega, vedite, da to nikakor NI res
.
Ker, logično je, da ne more biti nikakršen stvarnik tako nesposoben, da bi med brezštevilno množico planetov + osončij + zvezd ( ki sestavljajo več "naših" Vesolij (v enotnem Prostorju), katere je skonstruiral+ustvaril) , poselil edinole našo ubogo-bedno majhno Zemljico
.
In, to niso samo moja razmišljanja, ker imam resne podatke o življenju na drugih planetih , še celo precej tudi v prav našem osončju
.
Torej, iz tega pa sledi, da tudi ono o "demonskih prevoznih sredstvih in prikaznih" ( in ostalega opisanega ) ne drži , ker je to iz istega vira in tako napačno-lažno
.
Torej, še vedno nismo čisto na jasnem, kajzaena zadeva je v resnici z temi UFO-NLP...
Bi bilo dobro, če bi dobili kakega kvalitetnega ( preizkušenega ) kanalizatorja, ki bi lahko zadevo bolje osvetlil+pojasnil
. ( takega, ki nebi bil pod vplivi negativnih sil ( duhov )
)
Torej,; išče se kanalizator , medij ali kaka drugače občutljiva osebnost, sprejemljiva za stike z višjimi inteligencami, onostranstvom, itd...
Menda je imela revija Aura nekoč nekega "Gazimo", ali nekaj podobnega, ... če morda še kaj še kdo kaj več ve o tem ?
No, toliko za sedaj, pa potlej naprej , + lep dan tudi naprej , ...
by Boštyx + Kopron Space Team