Samo trije (ali štirje) stavki, ki veliko povedo o tebi.
Quote: In tvoj zgornji post je zopet čista manipulacija.
Aha, čreda se je začela zbirati v reševanju “časti hiše”.
“Zanimiv” način “argumentacije”: ko je edini argument obtožba IN obtožba edini argument. Logični IN, če ti je to kaj znano, če ni, vprašaj gapeja on bi moral vedeti saj se zdi, da je računalničar. Gapeja ne t-ja, za slednjega je to preveč težko vprašanje, t ne obvlada še osnov številčnih sistemov.
“Zopet” (najmanj dvojina). Torej DOKAŽI (poudarek je na DOKAŽI), kje sem ČISTO manipuliral, da ne bo izpadlo, da samo ČISTO manipuliraš.
Quote: Zate je t manipulator, za nekoga drugega to ni.
Sem to že dokazal (da je t včasih manipulator) s primeri, za tebe pa je to očitno zadeva “navijaško politične” opredelitve. Ti kar bodi navijač samo potem ne vpletaj trditev, ki jih ne dokazuješ. Bodi samo to kar si, to je navijač: “Dajmo t, dajmo t, dajmo t, daj ga t, daj ga t, daj ga, dajmo naši …”
Quote: Zate je t manipulator, za nekoga drugega to ni. kakor sta zame manipulatorja ti in Sinjeoka, za nekoga drugega le to nista.
Še enkrat:Tukaj navajaš kot edini argument obtožbo IN obtožbo kot edini argument. V prispodobi, napisal si samo: “Dajmo naši, …”
“Sta manipulatorja”. To je pa že množina (za manipulacije namreč, ne za št. oseb)
Kot prvo, zakaj ne napišeš vzdevkov drugih pravilno. Razumem, pomanjkanje koncentracije.
Kot drugo, postavil si trditev v katero si vpletel še eno osebo in sedaj zahtevam (ker je to obrekovanje brez dokazov), da jo DOKAŽEŠ.
DOKAŽI (poudarek je na DOKAŽI), kje se je sinjeoka izkazala za manipulatorja. Navedi in DOKAŽI tri primere (množina). Isto, navedi in DOKAŽI tudi za mene.
Ali pa se opraviči.
Quote: Svet se vrti, pa čeprav je 43 km manj okrogel.
Pišeš neumnosti ...
Vrteti (se) = (glagol)
Okroglo = (pridevnik, geometrična lastnost )
... različna pojma
Vrtenje ni pokazatelj za lastnost okroglosti!!!
Kaj so tvojega idola t-ja učili (toda ne naučili, poudarek na: ne naučili) o tem na filozofski fakulteti:
t wrote on 19.03.2005 at 14:33:56:Vrste logičnih napak: h.) IGNORATIO ELENCHI (zgrešena poanta) Primer: “Ljubljana je megleno mesto. Ni res, to je mesto dobrih šol in pridnih, delovnih ljudi.”
Tudi ringlšpil (ali celo kocka) se vrti pa ni okrogle oblike prav tako kot Iga (ki se vrti v začaranih krogih navijaštva). Ali: “Iga se vrti kot kuzla v košari”
Bolj se potrudi.
Če boš še v bodoče pisal taka skrpucala kot je ta tvoj post ti ne bom odgovarjal.
Jaz grem sedaj kolesarit in pridem nazaj pozno zvečer, ti pa do takrat premisli in DOKAŽI svoje trditve. No lahko tudi v roku enega tedna ali celo pozneje vendar pa se potem spodobi, da se do takrat ne oglašaš več pod to temo.