Se popolnoma strinjam s teboj. Tako mislim tudi jaz. Vendar me pogled na današnje dogajanje v Svetu (ekonomija, politika,...) žene v razmišljanja o drugačnem in boljšem.
ker je vedno nekje tista kritična "višinska" točka, kjer se krivulja začne obračati nazaj in začne padati, tako v podjetjih in prav tako v vsakem sistemu. Mi ljudje smo sistem in počasi se približujemo tej kritični točki. Saj je materialnost preveč nakopičena na enem mestu. Lakota in revščina pa je vse okrog in je je bistveno več kot pa nekega harmoniziranega življenja.
zaradi tega se tukaj pojavi prisiljena misel na obstoj človeka. Tudi sama številka 2000 (Milenijum) nam je prinesla veliko okrog tega, da se je večina, ki se prej ni vprašala, kam po smrti ali kdo sem, kaj se bo zgodilo.... Vsi vemo kakšna evforija je bila okrog tega. Da ne bo delalo to in ono. Ljudje, ki se ne spoznajo na sisteme številčenja podatkov v bazah so bili presenečeni. Tudi marsikdo je verjel, da se bliža konec sveta. Kar je bila seveda neumnost. Ampak ljudje so bili pod vplivom različnih medijev in prisiljeni so bili zaradi ljubezni do sebe in drugih, se vprašati, Kdo sem jaz, kaj, če bo to in ono.
Nikoli še tudi nisem nikjer zasledila, da so si kdajkoli prej v naši civilizaciji tako množično zastavljali vprašanja o naši energiji, telepatiji, reinkarnaciji....
Tudi dokumentarci kažejo, kako se že shranjujejo podatki o naši civilizaciji, saj je upanje o obstoju računalniške dobe že prevelik velik dvom. Informacije o današnji civilizaciji pa že lahko vidimo, kako so shranjene in varovane, kot zapis v diamantih. saj edino tako bodo lahko preživele.
prav tako mislim o znanosti, da smo dosegli že veliko ali pa morda že preveč. Vsaj kar se tiče kloniranja in ostalega. Raziskan DNK nam daje veliko več, kar je prikazano nam. Dobro vsi vemo, da so informacije o znanosti velika skrivnost. Zakaj? Ker so te informacije itak tako bedaste, da nam ne bi v primeru realizacije prinesle nič boljšega ampak samo bedo.
Ker so nas večino učili neumnosti pri verouku, se moramo sedaj sami spraševatim, ali Bog sploh obstaja? Kar nam seveda ne bi bilo potrebno, če bi nam na zelo enostaven način povedali od kje izviramo in kaj smo.
Zelo sem podvomila tudi o tem koliko ljudi V Sloveniji sploh zares ve kaj naša Luč sploh je.
Na žalost ljudje zaradi kopičenja in medijev manifestirajo svoj obstoj v materialnost in zato tudi ne začutijo skozi misel kam in komu pripadajo. Tukaj po tem takem tudi jaz začnem dvomiti o realizaciji projekta Indigo otrok, kar se mi mimogrede zdi zelo dober.
Pa vendar držim pesti zase in za druge, da končno popravimo kopičenje in vzgojimo otroke v luči iz katere izhajajo.
Ker so mi vprašanja tako blizu, kolikor sem končno blizu sebi in končno vem kaj bom izbrala (seveda ljubezen) se sprašujem Koliko je v Sloveniji Indigo Ljudi?
Pomembno se mi tukaj zdi tudi rek, da se zgodovina ponavlja. Vsaj majhno razumevanje posledic realizacije Modrih ljudi in primerjave današnje civilizacije s civilizacijo Sumercev mi kaže uresničitev reka napisanega zgoraj

Lep pozdrav