Zdaj pa eno navadno vprašanje – Vi, kateri ste odgovarjali na to temo o zalezovalcih, ali ste sploh brali kaj piše "Lilith" ? Mislim, ste prebrali kaj piše ?
Aren't.
Pa začnimo še enkrat, pa samo te "exotic wordings" njene, seveda.
Poglejmo :
Lilith wrote on 13.04.2005 at 08:17:35:Jaz sem v življenju na ta račun že nekajkrat zamenjala telefonsko, ampak to je tudi vse, kar sem pripravljena storiti. Vse ostalo bi reševala z neposrednim kontaktom v smislu poslati kroglo v koleno nadlegovalca (če ne bi zaleglo, pa še malenkost više in bolj proti sredini) - v mlajših letih pa sem dotičnim primerkom poslala pobrite tipe z basebolsko palico - in povem vam, zaleglo je.
Ker jaz osebno veliko raje tvegam en tak acting out, ko se nadlegovalcu morda celo utrga, kot pa da bi morala bežat iz svojega življenja.
Lepi izrazi, kar krogle, pobrite tipe, palice…..Ni kaj, interesantno.
Poznaš tisto, vse se vrne.
You brag about beautiful things.
Lilith wrote on 13.04.2005 at 09:48:40:Kaj pa zaščita malih ljudi - konkretno, kaj če bi se tebi zgodilo?
Neumno sklepanje. Če čebula nebi imela »če« bi bila…………..BULA.
Lilith wrote on 13.04.2005 at 10:57:35:Vedno znova pozabljam, da sem na forumu, ki smatra, da so si žrtve nasilja same krive.
Torej vsi posiljeni, pretepeni, zalezovani ljudje - sprijaznite se, ker ste si SAMI krivi.

???
Žalostno….žališ forum in ljudi na forumu. Zate so najbrž vsi pokvarjenci, razen tebe......
You are souch. But are not you guilty. It is others.
Lilith wrote on 13.04.2005 at 11:29:25:Ja, ampak prej si na podoben način odgovarjal, ko si za iztočnico vzel moje vprašanje, kaj pa v primeru, ko se nasilje zgodi malemu človeku.
A boš sebe, svoje starše, prijatelje...tud odpravil na način "prav ti je, kaj pa si vlekel pozornost nase".
V bistvu me bolj zanima, kako bi se ti rešil zalezovalca, pa kaj misliš, da takemu v glavi dogaja.
Kakšnemu malemu človeku ? Kdo bo naprimer tebe zalezoval ? Samo vprašam ?
Lilith wrote on 13.04.2005 at 16:23:17:Koliko od vas bi se pustilo tak zjebat, da bi se kar mogli odselit. Mislim, a si predstavljate sploh razsežnosti te muke za nič hudega slutečo žrtev (pa ne mi več o tem, da si je žrtev sama kriva, ok? malo empatije do žrtev na tem forumu tud ne bi škodilo

). Ne, brez heca, a si lahk to predstavljate?

Naj me vrag pocitra, če bi se kar tak zlepa pustila preganjat.

Pa pravosodni sistem ti kako ne more nič pomagat. Saj potem človeku ne preostane drugega kot vrnit nasilje z nasiljem - al kaj???
Nasilje ustvarja novo nasilje. Si pozabila !!!
Lilith wrote on 13.04.2005 at 16:38:46:A ti bi se mu pustil zajebavat al kako???
Zajebavat ! Če te kdo "zajebava" si to privlečeš čisto sam.
Lilith wrote on 13.04.2005 at 16:54:47:Je vprašanje, koliko si sposoben stvari od blizu pogledat v situaciji, ko si prestrašen. Pa ko ti nemoč sistema, da bi te zaščitil pred vdori v tvoj intimni prostor, še ojačuje občutke lastne ogroženosti. (preprosta logika: ne zmoreš se zaščitit, se obrneš na sistem - te ne zmore zaščitit - pol imaš na izbiro boj al pa beg...da se selit ne mislim, sem pa že povedala). Meni v takšni situaciji dejstvo, da je zalezovalec shizofrenik, ziher ne bi sočutja vzbudilo, ampak bi me še bolj prestrašilo.
Ti si pa zelo ogrožena. Sklepam po tvojem pisanju.
Besedni zaklad imaš pa dober, wery good.
In tukaj je vso njeno "prijateljsko" sovraštvo opisano samo v tej temi.
In kaj pove ?
Kakšno je že tisto reklo, beremo in ne vemo kaj beremo.
Samo da se nekaj piše.
In odprimo novo temo. O SOVRAŠTVU.
We agre ??!!!