gape wrote on 10.03.2005 at 11:25:02:sinjeoka
jutranji maček me spremlja od vedno ... zjutri ni nč dost z mano ... ko se mi je odpelal in me je hotl odnest pred leti, sm za en mesec nehu kadit travo, mi je blo priporočeno, da se prizemljim nazaj ... da me ne odnese ... tobaka seveda nism nehu kadit (on prizemljuje, na žalost pa hkrati zapira srčno čakro, kar pa pri nas preveč odprtežih ni tak blem, ker se pred svetom dandanes quitaq na nek način moraš zapirat) ...
in nism bil zjutri nč mnj zmatran ... tko da ...
jest tega nism opazu kot težavo
pomisl kolk so bogi uni k morjo zjutri, da grejo lahko sploh delat popit šilce ali dva, al pa da ne pomislim na vso neomejeno množico ljudi ki se ga zjutri zadane z tabletko, dvema ali tremi, da sploh lahko funkcionira in kateri brez teh tabletk SPLOH ne more funkcionirat ... jest lahko ...
vsakdo ki je zbližan z duhom lahko
viš ... jest sm iz une generacije ki nismo jedl drugih antibijotikov kot ospen ... 1000 ...
večje sm vidu samo pr tastarih doma ...
in novejše
sorry sinjeoka, jest natanko vem kaj je moj boj, prohibicija ki slepi, je samo ena od reči katero ozaveščam, nikakor pa ne edina.
in to da slepi je dejstvo!
in moj boj res ni dekriminalizacija, jo pa podpiram - aktivno ... če pa temu, da na vaše nastavke pišem svoje poglede, k sm glih popucu tanajnujnejše reči in mam neki časa na razpolago, rečeš boj pa tud ok
kot sm že reku, boj bo ko vas bomo začel bombradirat s fakti, katerih ego več ne bo zdržu in to ne tko kot do zdej, z razlagami stipkanimi ali celo članki o raziskavah, faktih napejstanih s sajtov kateri res bojujejo boj, njih lastniki ...
ne ... direktn šus ... z bilbordov, reklame na tv, gostje pr štefančiču, hribarju in pr useh unih kmetih k vodjo une oddaje ...
to zdej ni boj ... to zdej je nabiranje faktov na kup, prezentiranje njih omejeni javnosti - skrbno izbrani - opazovanje njih odziva na fakte in ozaveščenje zatemnjenih delov zavesti v bralcu
ne gre se za ganđo
gre se za mir
za srečo
za ljubezen
za nedelo
za vse česar nimamo in k čemur stremimo ... vsi
to je boj, to je naloga, ne samo zase, to je naloga ...
zanč sm pejstu, pri unih družinah ti ...
raj lahko naredimo na zemlji
tukaj in zdaj
zase in za okolico, če ona to hoče ...
zakoni mene ne interesirajo niti mal, razen tolk da se jim znam izognt, da v njih ustvarim svoj obstoj. zakon ki govori v sloveniji o drogah, čeprov ga je aleš pomagu sestavljat, men ne dovoljuje obstoja v okviru zakona.
on tak je
tudi, če bi ga hotla slovenčki spremenit, če bi nam ratal ozavestit v njih to kar bi blo treba, bi ga ne mogl spremnit, edin kar je, polcaji bi lahko nehal težit, če bi hotl.
to pa se že dogaja.
ker to, da te bo mulc z ganđo v žepu prpelu do črtice na rami že dolg ne velja več.
ganđa dilerji so premejhni
premal zaslužjo in premal škode nardijo sistemu.
in zdej ... če se povrnem na dizel in papir, je pa tko, da se moram povrnt nazaj tja od koder je prepoved sploh pršla - združeni narodi in še naprej ZDA. po 2 sv vojni so uštimal da se je parim vojakom kao zmešal in da zato treba ganđo prepovedat in so jo - VSO s konopljo vred - za katero so ameriški kmmetje glih pogruntal način za strojno žetje. ste kdaj prebral kolk % surovin za ameriško vojsko med drugo svetovno vojno je blo iz konoplje?
preberte si
se reče ... boj ... treba dokazat da ganđa ni slaba, to da je ona dobra, je stvar vsakega posameznika, njegovega dojemanja sveta in sebe tukaj in zdaj
ko bomo to dokazal, tkrat bodo združeni narodi morali umaknt uno da se ne sme gojit ker ljudje tega več ne bojo hotl, ne bojo hotl več živet v temi, v prepovedi nečesa akr je gut ... tako oblastem ne bo preostalo drugega kot da sprostijo prepovedi in onemogočanja na tem področju ...
se reče
uni k se borijo da bi lahko gojil konopljo industrijsko, ki ima vedno tudi del thcja v sebi, oni se borijo na napačnem bojišču ... oni ne razumejo da je konoplja prepovedana zaradi ganđe in da so to zahteval ameri leta 1950!
al kaj?
tko da ... ni smešn ... argument je krasen ... odličen je ... konoplja, kakršnakoli že pač, je onemogočana na vseh področjih - da nam lahko pa neomejeno ... obstajajo raziskave ...
se reče ... boljši svet za VSE je en in isti boj, ganđa in konoplja sta kle, pozitiva je kle, tehnologije so kle, naprimer, sm dal podatke o novi tehnologiji izkoriščanja vetra v sloveniji ... so modeli nardil vetrnico ki krasna ... in kaj, je kdo opazu da so une vertnice krasne, je kakšen strjnik med vami, če je sploh še kje kdo, ki ve kej o tem kako se ta vaša jebena iluzija sploh premika naprej, sploh pogledu kako so modeli nagruntal, kako bi res lahko delalo?
ne
vsi ste bull u tv in poslušal kako so une triperesne vetrnice hotl postavt po celem hribu nekje na krasu in da bo ptiče ubijal in kaj jest vem kaj še use - čista tema.
k otroke vas zmanipulirajo, pa mate podatke ... je možno da jih ne znate prov ovrednotit?
to bi blo možno
ne razumem namreč kako pri vseh argumentih ki obsatjajo lahko bluzite eno in isto
vsako leto sproti, isti texti samo akterji se mal zamenjajo.
za moje pojme vas ne zanima.
za moje pojme živite v svetu kjer je vse statično, kjer oblast dela za ljudstvo ...
no ... jest ne ... jest vidm ...
kaqr se mene tiče, je jutranji maček jutranji maček, ne glede na to ali ga povzroči pomanjkanje alkohola ali THC v krvi (oboji ljudje pa so mi enako ubogi, ker zadevo RABIJO za funkcioniranje na način kot JAZ funkcioniram brez tega). Zato mi prosim lepo oprosti, toda ganje jaz za normalno funkcioniranje ne potrebbujem - ergo je čist nepotrebna.
Če pa jo kdorkoli potrebuje kot ospen, pa naj mu bo lepo prosim na recept - tako kot ospen - dosegljiva, tudi na stroške zdravstvenega zavarovanja.
Ne vidim pa nobene potrebe, da bi jo dali prosto na trg.
glede vlade ta ali prejšnje nimam nobenih posebnih afinitet ... obema moram plačevati davke od svojega zaslužka. Mene pač zato zanima kaj za te davke dobim ... do sedaj še od nikogar nič, sem pa solidarna do vseh, ki dobivajo socialno podporo, ali zdravstveno zavarovanje kot občani ... načeloma jaz v tem ne vidim problema - problem pač vidim v nekom, ki se bori samo na strani TAKE
kar se tiče polemike okoli davka na "samskost" - sem 1x tule že povedala, da je NAČIN, kot je bila zadeva predstavljena v javnosti s stani MEDIJEV totalno zavajanje, poleg tega hm... o tem nobena vlada ni nič govorila ... tako da je očitno, da tudi ti stvari spremljaš na nivoju "rekla-kazala" zato plis ne obtožuj kar direkt, če ne poznaš direktnega konteksta
kar se izogibanju zakonom tiče ... se jih izogibaš ti, jaz, in dva milijona naših državljanov ... ama temu se reče pravna nekultura ...
... pa si se kdaj vprašal zakaj v nekem momentu ljudje začnejo izvajat tako množično državljansko nepokorščino?
... ali ti lahko odgovorim ... vzroki za to so, da so zakoni bodisi pisani, bodisi interpretirani na način, da direkt ustreza eni družbeni skupini ... seveda je potem tu zraven še full represije v korist tej skupini ...
... in več kot očitno je, da ne jaz in ne ti ne spadava med priviligirane ...
... če ti tole "tiranijo" čutiš samo na področju konzumiranja ganje ti gre full dobro ....
... ama, če ne znaš poiskati skupnega imenovalca med "tiranijo" davkov in "tiranijo" prohibicije ... pač to ni problem mojega egiča ...