če je prebava, potem boš mogel verjetno sam delat na tem, ker je zdravstvo kar se tiče tega res obupno, vsaj po mojih izkušnjah!
js sm ugotovila, da je moj največji problem pri prebavi in bolečinah v trebuhu občutek krivde oz. razna neg. čustva, ki jih potlačim in se mi potem to fuuul pozna. me ne preseneča, da je za depresivne ljudi tipično, da imajo zaprtje.
ćustva pa prebava sta povezana kt rit pa gate!!
men ful pomaga, da se mal masiram po trebuhu, potem dam pa roko par cm stran od trebuha ali pa na trebuh in jo tko polagam po celem trebuhu. vmes pa lepo gledam tv in mi bušek kr sam začne neki škripat pa klonkat, ampak pomaga. in tko pol vsaj 15 minut.
aja, pa če je trebuh vroč, ga je NUJNO TREBA OHLADIT!!! -> mrzli obkladki!!
sm imela lih en teden nazaj tist virus, ki me pacek nesramen ujame skor vsako zimo in me je bolel trebuh za umret pa cel dan sem bruhala in driskala ko nora. ko sem pršla do školjke sploh nisem vedla na kero stran naj se obrnem

ops, ne bi o podrobnostih
uglavnem, sem imela ful vroč trebuh in ko sem ga ohladila, je tudi bolečina počasi izginila.
pa nikol se ne tuširat z vročo vodo, vedno vsaj z mlačno, tuširanje pa vedno zaključit s hladnenjšo vodo!
pa če ti ne paše jest, potem ne jej! raje spij kozarec vode oz. nesladkanega čaja.
sam tolk, mogoče bo komu pomagal