Bardo_Thodol wrote on 27.12.2004 at 21:35:27:(Upam, da Loops ne bo preveč zamerila, ker smo se lotili analize njenega primera, kot kakšnega filmskega scenarija

)
Ma ne, nasprotno, dobrodošla so mi vaša gledišča, ker se skušam tudi sama razumeti, najti kakšen svoj skriti motiv za to dejanje oziroma dogodek.
Quote:Povedala jima je nekaj, kar sta že vedela, vendar Loops ni vedela, da starša to vesta. In kolikor vem, je Loops že dovolj stara, da bi lahko sama s fantom rešila ta problem. S tem dejanjem, pa je na božični večer, v krogu družine, kamor je bila prijazno povabljena, naredila štalo.
Na prvem mestu je njeno razmerje z tipom, ki naj bi ga rešila sama, brez vmešavanja staršev. Jeba je pa to, ker tega očitno ni sposobna rešit sama pri sebi in je kakor jaz razumem, pač spontano omenila to staršem.
Koliko so starši krivi, da odrasel sin kadi travo, pa je drugo vprašanje. In če je nekoč on to staršem povedal in jim obljubil, da tega ne bo več počel in če še vedno to počne, lahko starši kaj malo na to vplivajo.
Vsekakor ni ravnala prav. Tako pač mislim.
Iga, nisem ponosna glih, valda bi mi blo ljubo, če bi si lahko zaupala v prvi vrsti midva najbolj med seboj. Ker je pač zveza vključevala ostale "rekvizite", ljudi, navezanosti, očitno vztrajanje na zaupanju samo z moje strani, da bo sploh prepoznal, da ima problem, ni imelo pomena več. Njegove starše sem čutila bolj kot prijatelje, ki sem jim s tem morda predala del bremena, ker je samo zame bil pretežak???
Aja, vedela sem, da starši vedo, nisem pa vedela, da jih je vmes nasral, da je to mimo.