ok sm začutla velko potrebo, da tole spravm iz sebe

enivej, včerj je bil en tak čudn dan. in ko sm se zmatrana spravlala spat, sem si za en korak od šoltrja za luč do postle kot vedno prižgala tv, da 'vidm' do postle

in ko se uležm in hočm ugasnt vidm meg ryan k prlaufa po stopnicah in se spomnem oooooooo to je pa you've got mail (al kokrkol je že taprav naslov) iiiiiii.. ajde si naštimam da naj se tv ugasne po 45 minutah, sej bom itak mogla spat, k morm zjutrj zgodj ustat. Eh kje, jz gledam, jokam, se tv ugasne, pržgem in spet naštimam na 45 minut in gledam in gledam in čakam, čakam čist do konca zato ker je un del res najlepši, k reče tomu hotela sem da bi bil ti. to sem si resnično želela- iiiiiiiiiiiii in k pride do tega dela se začnem dušit od smrklov in solz (valda k sm se spomnla silly me v podobni situaciji

) porabm paklc robčkov in pogledam ura dve

zjutrj pol valda sm mela uro naštimano ob 8, jo ugasnem in se zbudim ob 10, k bi mogla bit že ob 9.00 na šihtu.. nč brez panike tko k ponavad ko zamudim se zrihtam in pridem 1,5 ure prepozn.... itk nista ble vesele 'sodelavke', ampk jz sm pol še cel dan razmišlala o tem, ker sta me meg ryan in tom hanks vrgla točn 5 let nazaj (ko je šla ura naprej), ko se men ni tko srečno končal kookr njima

pa čeprov sm hotela in si želela
pač življenje ni romantična komedija s tomom in meg (še bl pocukrani so pa uni s hughom grantom v glavni vlogi

)