Eva wrote on 13.02.2007 at 14:39:58:zadnjih updateov se en spomnim, ker rabim še kakšno zavestno izkušnjo
no, eden je, iskanje Resnice;
večkrat preberem kaj po knjigah, in sem tako ganjena, ko ugotovim, da je nekdo doživljal tako podobne stvari, ali pa jih tako podobno interpretira, definira... razume (zdaj ko rečem razume/vanje, imam takoj asociacijo na ixtlana (itak, da razumevanje - hrepeneti!!!)).. tolk mi pomeni ena potrditev, imam filing, da sem manj čudna, nora, nesprejemljiva.. nasploh, če vem, da se še nekomu dogaja.. in velikokrat se tolažim s tem, da moram delit že zarad drugih, če je še tko težko.. zarad nekoga, ki bo to prebral in se bo počutil tako, kot se jaz, kadar preberem, da nekomu dogaja tako, kot (je) meni
seveda nisem rpepričana, da če se dva človeka strinjata, da je to že Resnica.. , ampak več, kot se jih, bolj se počutim gotovo in potem še omejeno s tem.. s tem spoznanjem, doživetjem, ki je enkrat blo.. pa mi ne paše več..
tud zato se moram vedno spomnit, da je sprememba skoz
glih berem, da je vse v pecepciji... no:
"The illusion has been that there is an objective, outside world that you can know and experience. The truth is that the only evidence you will ever have of an outside world must come to you through your perceptions -- and your perceptions are within you, they're part of you. Even if there was a world outside of yourself, you wouldn't be able to know anything about it except for your perceptions of it. You must rely on your perceptions to bring you the facts of anything, and your perceptions and the facts they bring are all part of you.
http://godchannel.com/reality.html13.02.2007 at 18:28:42
Edited: gape...
res, hvala da si
nism hotla spet o tem, kaj da je sicer moja naloga (ubesedovanje), ampak ne vem, kaj si domisljam, da z ostalim pisanjem počnem kej drugega