917

ti si mene čist zmedu...od tvojih pisarij me kar glava peče...bi verjela, da si v biti ženska, ali pa si moški, ki ima zelo žensko srce... Srček!

Se bom še zaljubila vate...
Tvoje ženstvene teorije so me čisto prevzele.

Seveda smo se ženske končno prebudile, saj je že skrajni čas. Nihče ne more pojasnit zapletenost in skrivnost Bermudov, kjer se ladje potapljajo in letala izginjajo; jaz pa znam razjasnit le človeške bermudske trikotnike, med ženskimi nogami. Sej nisem blond...

Moja teorija je čisto simpl. Ne vemo, žal ne, zakaj smo ženske tako zapeljive in seksi, da se moški tako ustrajno lepite na Bermude in če bi mogli, bi se tam potopili za vedno... Strmoglavite pa itak, kot letala z neznansko brzino brez aprovča, sej se vam od višine zvrti. Potem pa pravite, da smo me kure. Ja brez nas, bi definitivno samo drkali.

No, pa da ne bo kdo misli, da se potapljam tud jaz kot na Titaniku...Ideja o neznani ženski energiji, ki je v Bermudih je znana. Kar priznajte moški, da je zanimiva, poželjiva in enkratna. Ne morete se ji upreti. Ni šans. Mika vas in zavaja, na koncu ste kot Adam, ki je dal rebro, samo, da bi dobil žensko. Današnji moški dajejo še več. Poznam ene, ki moškemu spraznejo celoten proračun, eni jim poklanjajo zlato in dragujlje...nekateri bi dali celo življenje za eno popolno sanjsko žensko, uno Evo, ki jo častijo, kot boginjo.
Je pa tukaj ena velika zanka in uganka. Me pretkane Eve vemo prav dobro, kako se svojega moškega obdrži in omreži za večno; na Bermude...pa smo spet pri Bermudih in potopih. Poznam mnogo moških, ki so se tam potopili za večno...
Najprej mu damo vedeti, da je za nas najpomembnejši in edini Adam, potem ga poučimo, da definitivno brez nas ne more, misel o drugih Evah pa mu že v fondamentu zbijemo iz glave

recimo teoretično.
V praksi pa je vse malo drugeče in na glavo. Ne more biti tako kot v raju, ker žal v resničnem lajfu obstoji več Ev. Pohotnih, seksi, zapeljivih in omamnih, potem pa se vam kar meše od vsega lepega, ki je na razpolago...nam pa tudi od zavisti in ljubosumlja. Zato je človeštvo začelo verjet celo to, da so marsovci zeleni...najbrž od zavisti...
Dalje. Ženske smo in bomo vaše večne zanke in uganke. Mislim, da tudi Adam ni v celoti skužil Evinih možganskih krivulj, ker se je preveč poglabljal v Bermude, zato imajo tudi sedanji moški resne probleme z razumevanjem žensk.
Ne vem, kam je Adam obesil čustva in Ljubezen do Eve, ker če bi jo resnično ljubil, bi ji prizanesel bolečino. Mogoče je bil pa sadist, kdo bi vedel.
Teorija o kuri in jajcu pa tudi ni brezmadežna. Očitno je le kura brezmadežno spočela jajce brez petelina...no, pol se pa pejed...Kaj pa zdej?