sinjeoka wrote on 22.08.2004 at 11:46:01:če mene vprašaš, bi ti potreboval tako figuro v lajfu, da bi te naučila prevzemati odgovornost zase, predvsem pa da bi se zmigal in končal faks in nenazadnje, poštimal bi ti odnos do gapeforuma
Ni čudno, da si ti simpatizer Ruglja, ko pa sta si "duševna brateca".
Vidiš, ti bi bila že pravi kandidat za Ruglja, ker sta si slična. Vajine značilnosti so: površinskost, neobčutljivost, izrazita verbalna nadarjenost, enodimenzinalno gledanje na svet, čustvena odtujenost, razumarstvo brez srca in duše, pa seveda, nepremišljenost, da na prvo blekneš, kaj ti pade na misel, soljenje pameti itd., se pravi po domače povedano - deska, rupa, lata......

Sinjeoka, če boš tako nadaljevala, veš dobro kaj se ti piše, če ne pa ti sedaj jaz povem, morda se boš spremenila, ker si okužena z novodobno boleznijo potrošništva in "grebatorstva" (tekmovalnosti, pehanja in sla po materializmu, malikovanu zlatega teleta - mamona....) - mašinerija in njena koleščka so te prijela in te počasi meljejo, piše se ti duhovni razpad, da boš ostala prazna, votla, neizpolnjena in nesrečna, saj če boš v takem razantnem tempu nadaljevala, se boš izčrpala, pregorela, na starost pa končala kot ena skopuška, do amena zafrustrirana samska babnica, ki ždi nekje v temni sobi in se guga v svojem naslanjaču polna zlobe do ljudi, ki so srečni....
Da se malo karikirano izrazim, za par ušivih krajcarjev si prodala dušo "hudiču".... Huda bolezen je LAKOMNOST oz. POŽREŠNOST in sla po materializmu...
Ti bi morala dobiti enega dedca, ki bi bil nasprotno predznačen od tebe, ki bi imel obrjene vrednote, ki jih ti imaš, da bi te potegnil iz ekstremizma.... Jaz še nisem srečal tebi poodobne ženske, ker si utelešenje tega, kar me povsem odbija in se mi gnusi, sicer se mi ne zdiš slaba in osebno nimam nič proti tebi, ampak jaz ne bi zdržal s tabo niti enega dneva, sploh pa ne, če bi te moral poslušati... No, saj zato smo ljudje različni, da se najdemo podobni, vsaj ponavadi....