lol LOL lol
Z spoštovanjem.
Jaz nimam teh zakonov toda jih ima druzba.
Kadar koli sem mel punco se je vedno izkazalo da je k.....1.) Po mojem mnenju 99% ljudi sami sebi lazejo zato da lazje zivijo in si zatiskajo resnico pred očmi.
2.) Izjava "ljubim te" ali "rad te imam" to so najbveče laži.
3.) Prva zadeva k puca pogelda pr tipu je katere znamko hlac ima, telefon, avto, stanovanje, plača itd,... kr neki.
4.) Učene pa so bile od staršev kajneda, tako, da če mene prašate koga bi mogu vrzt na grmado njo ali starse mam prov mešane občutke.
5.) V državah kjer morejo zenske nositi ogrinjala itd, se mi zdi odlično pošlihtano, toda to je pa spet ena druga skrajnost, k mi ni všeč, ker tipi delajo hudo puncam. Jaz bi dal predlog za zakon da vsakemu k vara se mu odseka en ud. Pol pa da vidimo. Duhonvost pri zivalih ne pomaga nič!!!!!!!!! Pol pa slišimo po občilih itd,.... moški pretepel ženo, mož ubil ženo itd,... ste kdaj slišali žena likvidirala moža, mislim men je prov logičn. Sedaj enki časa je bilo nazaj, tipo odplača hišo, žena hoče ločitev, po sodiščih so s evlačili neki časa, tip popizdi vzame puško in odstreli njej glavo, pol ap sodi še sam sebi. Dajte prosim. LOL, Pol pa pride ena lepa pucna mimo tipi spremnijo obnašanje in so osladni do konca da bi jih zažgal na mestu, punce pa nasedajo., Jaz pa grem raje kar stran ker v taki osebi vidim samo črno vdovo k bi jo bilo treba na mestu zažgati.(črna vdova je pajek k poje samca k jo oplodi azradi hrane, samec s elohak reši, če jihrano nastavi ko ona je jo oplodi pol ap teče, ista fora tuki, če maš avto, bajto, dolgi kabel, pravi telefon, itd, cetra,cetra,cetra,... pol bom z tabo, tiste ok pucn ek so k jih je po mojem mnenju komi 10% pa dobijo kubirje od tipov pol ap itak da gre druzba v poden z generacijo v generacijo bolj.) Pa še to, podjite v salamonca pa poglejte ona:on, par strani oglasov zakaj, samo zato da se bi prodajale za feder, majke mi, če bi jaz bil inšpektor bi vsak dan eno poklical se dobil pol pa jo ovadil za prostitucijo in se za udajo davkov ker opravlja na črno dejavnost, pa še kaj bi se najdlo. Mislim živi in pusti živeti, toda do določene mere. Pač taka popualcija je smrt za druzbo in b jo bilo potrebno zatreti, pa brez zaemre, samo dolgorocne poledice so hude, isto kot da bi dva geja mela otorka, ja ne vem ta otrok b pol mislil da je ok ce si gej mel mi je cudn tole no, resno.
Kdar koli sem komu pomagal nazaj nism dobilnič.Kadar koli sem zaupal sem bil zajeban.1.) Od priajljev koelgov in ljudi k sem jim zaupal.
Daj no ne mi nabijat..................... .

Moj osebn mnenje je ( in v to po eni strani močno verjmem v to), da bi mogel tale naš planet zadet kak komet kateri bi povzročil totalno uničenje celega plaenta do zadnje bakterije. Zakaj, simpel, vsak nj se pri sebi praša kako se obnaša do drugih ljudi (oziroma, če se obnaša do drugih ljudi tako, k zeli da se drugi do njega) in kako vzgojo daje sojim otrokom. Mislim, jaz si nism mislil da so ljudje lahko tako pokvarjeni hinavski laznivi itd,... da o zenskah sploh ne govorim, (pa brez zamere mariskatera pucna prizna da so zenske p.... veliko hujse k tipi), mislim kar se mene tiče bi si 80% le teh zasluzilo da se jih vrze na grmado k carovnce. In pol se folk cudi kako za bozjo voljo so eni tako zafrustirani, oziroma doloene osbe moski in zenske nočejo sploh videti partnerja in ga nočejo sploh met, (in to uspešni ljudje), pa majo raje one night stand. HE;HE;HE;HE;...

Hja lazje je iti neki izkoristiti kot pa neki vlagati. Vsi raje gredo ven dobijo nekoga za eno noč, kot pa met eno vezo, in če sem odkrit je to ratal en nacijonalni sport. Pojdimo ven, na zabavo gremo na "babe",.. WTF. Pol ap ti prbije punca s katero s emeniš, da se na vsaki azbavi z drugim dol daje, ja ma jaz viidm smao grmado pred očmi,.... . Pol pa bodi duhoven ko ti druzba vsili način igre, lol.
Kar sem povedal tukaj o moskih in zenskah je resnično in ni bilo namenjeno da bi prizdael ali omadezeval ali na kakrsni koli način ponizal eni ali drugi spol. Če pač se želimo pogovarjati potlej moremo videti in biti spsobenni sprejeti zadeve kakršne so, slabe ali dobre ker le tedaj bomo lahko prišli do nekih realnih objektivnih zakjučkov katere podaja neka skupina ljudi ali druzbe o neki zadevi katera se nahaja v družbi.
Če nisi pripravljen pogledati resnici v oči potlej nikoli ne prides do dna (konca oziram povzetka). Jaz vem, o sebi kar neki slabih reči, toda, če jih zanikam potlej z tem lažem sam sebi. Če pa jih sprejmem take kot so, potlej jih priznam in jih lahko začnem reševati in le tako pridem lahko naprej v spozanvanju samega sebe itd. V zanikanju in laži do samega sebe pa potlej stojim na mestu v intelektualenm in osebnem razvoju, kar se odraza tudi do neke mere v osebni rasti in duhovnosti.
Zavedanje se se ne bo realiziralo ker NIKOLI ni nič odvisno od osebe k bi rada nekaj dosegla. Če iščes ravno palico gozdu krivih palic ne dobis nič. Na žalost pa je tako k je. Tkao da prosim, že res, da vsak svojo relanost živi, toda lepo prosim noben mi ne bo reku, da lahko človek k si zeli sluzbe dobi sluzbo in da clovek k si dejsnko zasluzi resno punco da bo dobil resno punco. Prej bo veljalo, da tisti k bi rad delal ne dobi dela najvecji hianvec in lenoba pa dobi siht za bajdne denarje (primerov celo morje), tisti k si resne pucne ne zasluzi jo ima tisti k pa bi si jo zasluzil pa dobi k.... .
Teorija pade ce ni bila preverjena, in tuki so samo preverjene reči spisane.
Lp
p.s.:Bibilja: Ne mečite biserov svinjam ker jih bodo pomendrale. (ne iščite česar ni (resnosti, ljubezni, spoštovanja, odkritosti, poštenosti), temveš postanite kot ostali (je lazje in ceneje)).
p.s.:Znanstveniki so dokazali, da smo moški zajedalci ozirma prvi spol so bile žesnke, potlej pa smo se moški odcepili od njih. Vprašanje k se poraja je:
1.)Ali smo ratali zato da majo ženske več užitka?
2.)Ali smo hoteli postati dejanski zajedalci zenskega spola?
Hja prvo drži, sja nas ženske zajedajo, drugo pa tudi drzi samo nam ni ratalo da bi jih zajedali

lol
HE,HE,HE,HE,.. cela štala
(po dnk so dokazali)
lp