Quote:Rekla bi rada: niti malo užitka. Nasprotno. Čutim se ujeta v past, iz katere iščem bolj kot iščem izhod, bolj boli. Ja tudi na ofenziven način sem poskušala, nisem si v ponos.
Od Lilith ne želim ničesar. To, da sem omenila, da me ne mara...., pač čutim tako. Ko je prišla na chat, sem jo parkrat pozdravila in nobenega odzdrava, recimo vzela je večino tega, kar je bilo podano z moje strani, za slabo. Tako sem čutila. Tu sem se začela počutit povsem nemočno. Not gut filing, če te nekdo v osnovi zavrača. Sploh po vseh exotovih obtožbah, kako sem jo jaz pregnala s foruma, ker sem jo skoz napadala in dejansko sem postala to, kako sem bila določena. Ja, sem. Grozljivo spoznanje, kakšno moč nad menoj še vedno ima to, kako me drugi vidijo. Res veliko razočaranje.
Škoda, da Lilith vztrajno ignorira tole vse; marsikaj bi se lahko razčistilo.
Precej patetično vse skupaj. Danes ne morem niti več zatrditi, da je nikoli nisem hotela prizadet, ker s stavkom pri glasbenih tekstih vem, da sem to storila. Človekova nemoč se lahko izraža prav groteskno in je usmiljenja vredno. Želim si, da bi si ga znala podariti, to usmiljenje.
Mislim...........ah, ne bom napisal kaj mislim

No, če si pa ti iskreno napisala in iz srca, si dobro napisala.
Drugače pa, tudi jaz, ko pridem na chat me marsikdo ne pozdravi in marsikdo sploh noče govoriti z menoj, pa misliš, da se sekiram zdaj zarad tega ?
In misliš, da si bom zdaj vzel neko pravico zaradi tega in po domače povedano sral po določeni osebi ?
Poglej malo vase madona, ta stavek pa menda že ja veš na pamet in boš videla, kako si ga srala

Mislim.............ah, ne bom napisal, kaj mislim

Mislim, vdihhhhhh, potem izdihhhhhhhhhhhhhhhhhhh.
Pa bo boljše.