Angel
5
The Voice of an Angel
Kranj
Evo bom po angelsko potegnila zaključek.
Osebno nimam nič proti dlakam, je prav fino videt moški telešček spredaj na prsih pa mal tepiha. Moške noge so seksi kosmate, bi se prav zbala kakega kolesarja, ki si jih zarad poškod brije, pol bi pa bla panike-bi mel lepše noge kot jaz sama...kriza.
Za ženske pa mislim, da so lepo pobrite in po vrhu vsega še mal posončane nogce prava paša za moške oči in seveda roke. Pa naj isto velja na ostalih delih ženskega telesa, je pač taka moda, da si lepo pobrit do nacga povsod. Vzame mal več časa, pa se človek kar lepo navadi, je bolj higijensko-a ni?
Vam lahko povem, da današnja mladina da veliko več nase, se kar vsi po vrsti brijeo do golga-tud fantje. Pol pa si vzamejo vse skupaj za en del uverture v postelne igre, pa eni drucga lepo pobrijejo, z dišečo peno se mal pošpricajo prej in nadlajujejo pod rjuhami svoje vija-vaje. Pravjo, da jim sede... Bo že držalo.
Drug problem so edino obrvi. Sem bla ful huda na hči, si jih je popolla skori čist, pa sem ji rekla, da ji bo poleti žal. Ji bo polt tekel iz čela v oči, sej zato pa so obrvi. Zaščita a ni? Drage moje pa sej same veste. Rade ustrežemo moškemu svetu, zato pravila ni. So tud eni, ki majo radi kosmate noge, pa bermude tudi, tko da ni panike. Je pa res, da poleti v vročini polt drsi iz podpazduhe direk po teleščku, ker je koža lepa in glatka brez dlak. Če vprašate mene, je biti bolj brez, ne maram dlak po telesu...pa na jeziku tud ne.
Sem se spomla ene knjige od Markiza de Sada. Po njem se še beseda sadizem zato tko imenuje. Je pisal eno hudo zgodbo o eni učitelci, ki ga je učila klavir. Na moč so mu bile všeč njene moške kosmate roke...pol je dobu pa varianto(ni se hotu očit klavirja), da bi na njej eksperimentiral kako bi tiste dlake odstranu, da bi jo fejst bolel. In, ker je bil Markiz de Sade, je pogruntov, da jo bo drugič namazu z medom, mal polzal, pol pa dobesedno kosmati roki polil s petrolejem in skuril...mu ni čist ratal, mu je že pri medu ušla, baje sta pa postala laveja. Evo ti ga na, zgodba za strašit najstnike...Ne vem, če ste brali De Sada, je mel za tiste čase zelo žgečkljive romane in novele, pa tudi v resnici ni imel mira pred njim nihče. Še najmanj pa ženske. Mučitelj in ene vrste neuničljiv sadist; ker je bil markiz, so ga zaprli v ječe, mogoče, če bi bil ženska, bi ga že skurl hudiča...ni mel dlak na jeziku, za ostalo vam pa ne vem napisati.
lp Angel
|