to si kr dobr naštel magla
*
ker je to en "ideal" ženske lepote?
ker imamo vsi mi dodobra oprane možgane?
ker ne znamo razmišljat s svojo glavo?
ker nam je bolj pomembno kaj drugi mislijo?
*
zdej tanajblj zajebana je tazadnja, ker kerokol boš prašu si brije kocine zarad sebe ... da sama seb ne zgleda grda ... vsi pa točno vemo da to delajo izključno zaradi tega ker imajo druge in drugi oči in ker se bojijo, da bi fantu (al pa punci) ne blo všeč božat ke po nogah, zarad kocin seveda.
ne gledat ko to dela ... prepust ji naj uživa v svojem mučeništvu ... sej pol se bo navadla in je ne bo več tolk bolel.
laserska varjanta je menda kulj, amapk draga.
kt ps.
in ker je ne boš prepriču, da si neha cepat dlake vn iz telesa in ker te očitno moti, da omedleva pri tem, začni šparat.
ali pak odjebi to, da te moti, da je taka kot je ... ovcasta (oprosti izrazu) kar se dlak tiče ali pak, da omedleva ko jih odstranjuje ... ampak take so itak vse, da jih odstranjujejo, ne da omedlevajo pri tem.
mene dlake ne motijo, razen ko se mi zataknejo med zobe
devi ... me zanima ... si ti zihr da se opaz drake na nogah na par metrov?
če boš slučajno rekla ja ... kdaj so tvoje noge nazadnje vidle sonce?
ma pa ko jebe če ti ni všeč dlaka pod pajsko veronika. svojmu decu tež s tem. jest pomislm na uničvanje unih dlak samo zato ker povzorčajo vonj (kao).
skratka mene zaboli.
brada (tadolga) recimo mi gre pa na kurac, pa ne zato k bi me drugi čudn gledal amak k srbi (po pripovedovanju drugih - jest mam itak premejhen potencial za te kocine ... še ... nameravam da bo za skoz tko ostal) ... me zanima ... a majo laser tud za brado pa brke odfukat ... k s tem je pa res preveč dela.
v čem je fora ... k se začneš brit, jebene kocine rastejo še 100 miljonov bolj.
valjda je tu mač eva ... mater si tupava ... kakšno eno obrv
pizda ste mi smešne ...
mal off topic
*Mi je fabrški administrator vse kukije pobrisal, ker sem - spet - fasala virus, in mi je zagrozil, da moram internet uporabljat v službene namene, pa se ne upam logirat. *
mislm da, če se logiraš in _ne_ daš une kljukice, da se te za zmeri zapomne, ampak naštimaš recimo na 8 ur ( tolk k traja en šiht
), mislm da bi se mogu kuki pobrisat.
sicer pa ko v službene namene neki iščeš po netu, se ti naserje kukijev k svinja ... nima to niti veze z loginom in med vsemu inimi se bo yabbovc itak zgubu.
dejansko se tud men zdi, da če že kej, pol pult, brit pa zihr ne.
no evo ga
*Razlog je torej tudi v meni samemu, *
ne verjamem ti
verjamem da je tko bolj ušeč tvojemu fantu, verjamem tud da je tebi osebno to všeč ... še dobr da ti nisi tvoja osebnost.
bravo valentina ... povej kolk si dala za 'brado'.
Jakob_Ostrjan wrote on 10.10.2003 at 12:56:24:Kar se pa tiče britja muce, je pa tko, da ima tako grmiček med nogami kot gladko pobrita muca svoje slabe in dobre strani. Meni osebno bolj seksi izgleda, če je bejba po muci pobrita oziroma ima npr. črtico. Samo, zadeva je zelo čudna pri oralnem seksu: če se je punca pobrila neposredno pred lizanjem, ima okus in vonj po pripomočkih in sredstvih za friziranje ter britje, če pa je od britja minilo več ur, so pa dlakice prav špičaste in me motijo. Kot bi se poljubljal z moškim...
odločt se bo treba jakob ... a rajš gledaš al rajš ližeš ... sier pa verjetno po kakšnem dnevu ali dveh so verjetno take dlake okol muce prov fajn ... verjetno ... čeprov so pomoje trde k svajn in ni nč fajn ...
k se začneš igrat odstranjevanje dlak, je treba res dobr preštudirat ... če ne si res lahko vse skupi še bolj zajebeš ...
pa sej ... zdej bojo pocenil laser, pa bomo vsi lepo kt alieni ... brez dlakice ...
u nosu jih bomo obdržal no ... vsaj jest no ... k mnde da tm opravljajo precej koristno funkcijo