Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si
 
  HomeHelpSearchMembersLoginRegister  
 
Pages: 1 2 3 ... 20
(Read 84649 times)
Andres
5
*****
Offline


Posts: 3724

Kaj je ostalo od foruma?
31.01.2004 at 23:48:18
 
Vidim, da forum ni več tisto kar je bil. Prihajajo novi in novi tipi od katerih se nekateri z bistro glavo obdržijo, drugi pač ne ponudijo nič drugega kot provociranje in zavajanje.  
Sprašujem se kaj je ostalo od tistega  foruma Vrata22 oziroma Sveta pogovorov?

Andres
Back to top
 
 
IP Logged
 
Lance
Ex Member
Re: Kaj je ostalo od foruma?
Reply #1 - 01.02.2004 at 07:19:22
 
Andres, vprašanje si mi vzel skoraj iz ust. Sem že včeraj celi dan razmišljal o tem.

Res nisem po stažu na tem forumu starešina,vendar mi ni všeč, kar se tu dogaja predvsem zadnji par mesecev. Nekateri so mi s svojimi igricami, manipulacijami, izgiravanjem in provociranjem omajali dojemanje resnicoljubnosti in iskrenosti.
Včasih sploh ne vem, ali se kdo zajebava z izjavami ali je mišljeno resno, ali je prikrit klic na pomoč ali samo zabijanje časa in trepljanje lastnega egota.

Virtualnost je jeba s stališča, da nekoga, ki je zajec v realnem svetu, naredi neustrašnega junaka in ga povzdigne v vsevednega narcisa in kralja svoje sobe z računalnikom. In takrat se izgubi resnicoljubnost komunikacije, ker je nedvomno lažje se skrivat v lastnem svetu, ki se ga da ustvariti brez drugih ljudi in v katerem ima ta oseba popolni nadzor, kot pa svoje probleme, vzorce, strahove in čutenja postaviti pred druge in s skupno močjo odkrivati lastno pot za življenje.

Moje osebno mnenje je, da je zadnji čas forum izgubil veliko svojega potenciala in tudi moji občutki so tukaj gor zelo mešani.
Če bo šlo tako naprej, bo tudi zaradi ''open source načela'' forum padel v eno sivo povprečje in bodo bogate teme dostopne samo daleč zadaj v arhivu.

Saj vem, da je tudi to ena pot učenja in sprejemanja. Ampak, ne bom vztrajal dolgo časa pri nečem, kar me iritira in ne osrečuje. In tudi vem, da je moja lastna odločitev, kdaj in če bom zapustil ta virtualni kraj, ki mi je dal veliko pozitivnega in možnost spoznanja krasnih ljudi.
Back to top
 
 
IP Logged
 
Kr_eden
Guest
Re: Kaj je ostalo od foruma?
Reply #2 - 01.02.2004 at 11:09:54
 
Če pogledamo analitično vso stvar malo globlje nazaj v sam forum, lahko vidimo po vsej dolžini in širini, da ne govorim o globini in višini je nastalo to samo zato ker se niti tisti, ki naj bi bili administratorji in, ki naj bi se držali nekih svojih zlatih priporočil le tega ne držijo.
Kajti kot sem že velikokrat zapisal, vendar se nikogar prav posebno ni prijelo bom še enkrat.

Quote:
Zavedamo se, da ima vsakdo izmed nas svojo resnico. Svoje resnice med seboj delimo in skupaj poskušamo najti skupno Resnico.


Tukaj ste najbrž mislili VAŠO resnico, kajti vsakokrat, ko je nekdo želel napisati svojo resnico so ga prav administratorji sesuli in najbolj obrekovali in potem se sprašuje tale Andres, kaj je ostalo od foruma, ali pa je to spet ena podla, podmukla igra s katero se začenja nov napad na določene uporabnike tega foruma, se pravi, odstranitev nezaželjenih oseb, ki motijo kao neko vašo duhovnost.
To se je že dogajalo in ne bi se začudil, da se spet ponovno pripravlja isti scenarij vaše globoke duhovnosti.

Quote:
Pri vsakem osebnem mnenju, ki ga podaš na forum, izhajaj iz sebe. Piši o sebi in o svojih izkušnjah. Pri pisanju poskušaj biti prijazen do sogovornikov, kar predlagaš, predlagaj na prijazen način in tako, da poskušaš sogovorniku pomagati.  


Osebno mnenje, vsakokrat, ko je nekdo napisal svoje osebno mnenje je prav v večini grupica administratorjev uprizorila napad na tistega, ki je le podal svoje osebno mnenje, ker so se pač našli v kontekstu in so se ustrašili za svojo duhovnost, ego je začel razbijati kot nor, obramba je važna, ne pa sožitje in strpnost, samo da administratorji dokažejo svoj prav.
Ja, tisti delček,  "poskušaj biti prijazen do sogovornika" tega bi pa si mogli administratorji zapisati doma pred računalnik in kadarkoli se vsedejo zraven, da prvo vidijo ta zapis, šele potem prihod na forum, pa še napis bi jom moral skoz in skoz utripat na monitorju.
Ja, ko se počutite v nekem pisanju ogrožene pol pozabite na vsa pravila.
Tisto o pomaganju pa ne bom komentiral, sem na lastni koži spoznal kako gre to o pomaganju.
EGO.

Quote:
Izogibaj se žaljenju sogovornikov in izogibaj se besedam, ki bi utegnile prizadeti sogovornika.

Izogibaj se ocenjevanju, obtoževanju, obsojanju in sojenju ljudi. Kajti – le kdo si ti in le kdo sem jaz, da bi imel/a to pravico?


V teh dveh stavkih se spet lahko v veliko meri najdejo prav tisti ptički, ki bi se tega njbolj morali držati, pa se ne.
Seveda, bratje in sestre po duhovno gapovskem odnosu se morajo braniti, tudi, če kršijo lastna priporočila obnašanja in potem pričakujejo, da bo neki navaden uporabnik deloval v dobro, če pa sami kažejo in velikrat pokažejo kakšni v resnici so.
EGOIZEM.
Jaz sem tu notri, zraven, jaz sem, čutim se dolžnega, moram, ne zapustim jih, ne dajmo se.......

Quote:
V vsakem trenutku se zavedaj: kdor govori, govori o sebi ...


Jap, drži, govorili ste o sebi, tudi pokazali ste slikico sebe, jaz pravim in to prekleto dober velja, dej človeku moč in oblast in prav hitro boš videl, kakšen v resnici je človek.
In recimo nekateri so se prav lepo vživeli v vlogo branjenja sebe in ostalih administratorjev in njim na dušo pihajočih se članov, ostale s epa izogibajo kot hudič križa ali pa, če se le da, če je nekdo le preveč tečen tudi na lep, soliden, pošten način, ODSTRANIJO.
Nismo mi krivi, sam je šel, pa sej ni nič pametnega pisal, bedak je bil, ego mu je tolkel, sej se ne zaveda........

Quote:
Vsakega uporabnika foruma, pa tudi vse goste foruma poskusi sprejeti takšne, kakršni so. Vsakdo med njimi je na nekem delu svoje poti, prav vsak med nami pa se poskuša naučiti prav – sprejemanja. Sebe in ostalih.  


In koga ste vi sprejeli takšnega kakršen je ??? Redke, povečini tiste, ki so tulili v isti rog kot vi, kdor je pa nepravi zvok spustil, ja, se pa ve...........

Quote:
Če se ti zgodi, da si naredil napako, poskusi to priznati. Vsi smo vsem učitelji in vsi smo vsem učenci. Naša pot je pot učenja in vsako napako zmoremo in smemo priznati. Se o njej pogovarjati. In se iz nje nekaj naučiti.  


In vaše napakice, ste kdaj priznali kakšno vašo napakico, administratorji, niste in je nikoli ne boste, ker ste preveč zaverovani vase in svoj prav, ker bi se počutili ogrožene in razorožene, ker bi bili potem nihče ?
In izgleda, da se niste ničesar naučili iz dosedanjih napakic.
EGO je interesantna stvarca.

Quote:
Če imaš težavo s sprejemanjem nekoga, poskusi najprej sam v sebi ugotoviti, zakaj ga težko sprejemaš. Težava je namreč v tebi (ponavadi), ne nujno v njem. Če pri tem ne uspeš, ga vljudno prosi, naj ti pri tem pomaga. Ne postavi se takoj v obrambno držo in ne začni takoj z napadanjem tistega njegovega dela, ki pravzaprav moti tebe zaradi sebe in ne zaradi njega.


In ? Se kdo od vas drži tega, administratorje mislim, mislim da ne, to je moje osebno mnenje, kajti prepolni ste eegoja, prepolni ste " JAZ SEM "
Največkrat ste prav administratorji napadli.
In poglejmo samo nekatere vaše razsvetljene administratorje klobasaste oblike, prav neokusno serjejo po raznoraznih temah, ki se sploh ne tičejo kakšnih klobas, ampak, samo da zapišejo svojo klobasasto misel.
IN ???
Ah, seveda, sem pozabil, njim nič, saj so administratorčki, če pa neki član napiše in se vaš administratorski ego ne strinja, pol je pa to druga pesem.
Uničmo ga je vaše geslo, ne pa kot bi moralo biti, sprejemimo ga kakeršen koli pač je že.

Quote:
Izogibaj se temu, da samo sesuješ nekoga, potem pa ga prepustiš na milost in nemilost samemu sebi. Če veš več, daj več!

V vsakem sogovorniku poskusi videti oba dela- tako njegove pozitivne stvari, kot tudi tiste stvari, za katere ti sam meniš, da bi se moral o njih še nekaj naučiti.


In prav administratorji so vedno igrali na to karto, SESUJMO GA.
In videti v drugemu nekj pozitivnega je zelo težko, mar ne dragi administratorčki.


In na koncu vidimo, da je skoraj vsako sranje prišlo prav od administratorjev, niti svojih lastnih priporočil se ne držite, delate v duhu razdiranja in ne sestavljanja, povrh vsega ste pa še egoistično nabiti.

TUKAJ BI SE OPRAVIČIL TISTIM ADMINISTRATORJEM, KATERI NISO SODELOVALI V SPLETKAH IN IGRICAH ENOUMNEGA OBNAŠANJA POKVARJENIH ADMINISTRATORJEV.

In dokler bodo na forumu administratorji kateri bodo rušili in ne sestavljali in dokler bodo egoistično in obrambno delovali zoper vsakega kateri pač ne misli kot oni, tako dolgo bo ta forum takšen kot je zadnje čase in tako dolgo se bo lahko neki Andres spraševal kaj je ostalo od foruma in tako dolgo se pač ne bo dalo normalno delat, kajti v največji meri so prav za vso nestrpnost krivi prav administratorji in za vso nesprejemanje drugače mislečih ljudi.
Ljudi, ki ne tulijo v isti rog kot egoistični administratorčki.

Andres, zate pa samo, smiliš se mi, tolko star pa tolk butast ???

Pa prijeten dan vam želim.

Kr_eden  Wink
Back to top
 
 
IP Logged
 
Petra.
Global Moderator
p
*****
Offline

All IS Full Of Love
Posts: 10693

Gender: female
Re: Kaj je ostalo od foruma?
Reply #3 - 01.02.2004 at 11:51:50
 
Tudi to bo minilo... Grin

Saj ni ne prvič ne zadnjič, to kar se dogaja. Jebat ga, za vse je nekaj dobro. Kvalitete foruma se pa itak ne da uničit. Forum vsebuje še vedno več lepega in dobrega. Še vedno je več konstruktivnosti, kot destruktivnosti. Jst vem sam neki, tko kot se vsak posameznik tu z drugimi pogovarja, tko tudi vodi svoj notranji dialog. In s tem se točno vidi, koliko ljudem, zanimivo, da predvsem fantom, mora biti zelo težko. Iz lastnih občutkov poznam, da se ranljivost rada skriva pod masko nedotakljivosti, destrukcije.
Ampak, to je le vmesna postaja na poti.

In logično je, kar se dogaja glede na veliko količino članov. Ne more vsakdo deliti istega mnenja, kaj že pravjo, 100 ljudi, 100 čudi. Dejstvo pa je, da smo vsi ljudje in vsi nosimo v sebi dobro in slabo, ostane le stvar odločitve vsakega posameznika kako izraža svoje občutke. Lahko pa vsak pri sebi razčisti in sprejme vsako drugačnost. Ker vsaka agresija, je agresija proti sebi. In v njej je veliko notranje bolečine. Verjamem, da je marsikomu težko. Verjamem pa v dobro, v ljubezen in ker se nič ne dogaja brez razloga, se tudi to. Vsaka taka stvar me opomni, da je pred nami še dolga pot, še veliko trenutkov, takšnih in drugačnih. Sam pred drugimi se človek lahko pretvarja, koliko časa pa se lahko pretvarja pred seboj?

In ko berem vse te obtožbe, ki očitno letijo tudi name, ko se omenja administratorje, ali direktno mene, me zanima : KAJ JE PRAVZAPRAV PROBLEM? A je kdo že mogoče izrazil željo, predlog? Kaj lahko naredim sama za to, da se boste počutili bolj ljubljene in zaželene? Zakaj nekateri mislite, da na tem forumu ne morete izražat svojega mnenja? In zakaj vas moti, če imam jst drugačno mnenje kot vi? To je pač moj point of view, in tvoj je tvoj. In različna mnenja še ne pomenijo, da ne bi mogli živeti skupaj v harmoniji? Kot eno? Vsa ta negativnost, vzorec zadnjih vsaj 2000 let....A ni že čas, da dojamemo, da pa mogoče to ni to? Da bi morda lahko prekinili ta vzorec in zaživeli v ljubezni in miru?  
In zakaj sploh vsi ti, ki se počutite tako zelo nezaželjene na tem forumu prihajate vedno znova nazaj? V našo družbo, vsaj virtualno, čeravno ste vsi vabljeni, da pridete v živo in spoznate osebo, ki živi za besedami? Morda ste še vedno tukaj, ker lahko tu izražate karkoli pač že morate. In kle se ne briše. In da best je tko.

Če odkrito povem, ne štekam dosti v čem je točno sploh problem. Ker po vseh teh mesecih, toliko nepotrebnih besedah, še vedno čutim, da bi v bistvu radi povedali nekaj  več... Tko, da kdor hoče po men pljuvat, prosim naj kar pluva. Z veseljem pomagam, če se le da v upanju, da bo to res pripomoglo k temu, da se sprejmemo, z vso različnostjo in podobnostjo, ker konec konecev je najbolj važno to, da se imamo radi. Smiley Kiss

kaj že pravi un pregovor, you can run, but you can not hide....(lahko tečeš, ne moreš se pa skriti...) Wink
Back to top
 

you cant look in the mirror and expect it to smile first
 
IP Logged
 
Jst
Guest
Re: Kaj je ostalo od foruma?
Reply #4 - 01.02.2004 at 12:32:45
 
Andres,

Ja, se popolnoma strinjam s tabo. Tale formu definitivno ni vec tisto, kar je bil slabi dve leti nazaj, ko sem ga sploh prvic opazil. Jest bom Gapetu in njegovim, oz. kdor koli se je pac ze spomnil postaviti tale forum skoz hvalezen, saj mi je prisel resnicno ob pravem trenutku pod prste.

Sicer jest sledim zahodni tradiciji in ne kaksni od vzhodnih kot velika vecina ostalih tukaj gor, razen izpricanih katolikov, ki so sicer bolj redki, pa mi je kljub temu dal precej spoznanj, oz. mi jih je pomagal ozavestiti skozi razlicne res zanimive debate, ko se sam ne ves od kod nenadoma ideje, o katerih prej se slutil nisi.

V bistvu sem dozivel precej veliko presenecenje, ko sem spoznal, da se skoraj kar vsi poznate tudi osebno. Meni anonimnost dobr lezi, se pa nisem potem vec cudil raznim prepirckom, ki so se pojavili sem pa tja tukaj gor. Ampak, to so bili samo prepircki...

To kar se zdej dogaja tukaj gor pa je blago receno svinjarija. Kar se pozitivnega nekje dogaja, se na drugem koncu popolnoma zapaca. Dejansko ste administratorji krivi za to stanje. Tukaj se popolnoma strinjam s Kredenom.

Ce bi bil jest administrator ne bi nikoli dovolil, da se dolocene debate sploh razvijejo. Recimo tista, ki jo je zacel Exo o tebi. Ali pa zacetek topica o izjavi leta itd., itd. Jih je se precej...

Zanimivo je tudi to, kako dobro obiskane so te debate. Tud to dost pove o duhu tega foruma.

Prakticirati popolno toleranco kot jo izvajate tukaj gor in dopuscate, da je tipka kar se komur zdi je zame osebno samo druga plat popolne netolerance. Isto sranje. Jest osebno bi prekinil vsako debato, ki bi se zacela razvijati v prepir na osebnem nivoju med dvema.

crappity smack off pa toleranca in sprejemanje drugacnih na forum nacin.

Ce takim modelom ne morete pomagat na osebnem nivoju, jim tudi tukaj na forumu ne boste mogli. Vsak, ki misli drugace si mece pesek v oci.

In pa, kaj tistemu, ki vas na osebnem nivoju ne more sprejeti sploh preostane drugega, kot da samo se pljuva po vas tukaj po forumu?

A ti si zelis takega za svojo druzbo al kaj?


Lp
Jst
Back to top
 
 
IP Logged
 
Petra.
Global Moderator
p
*****
Offline

All IS Full Of Love
Posts: 10693

Gender: female
Re: Kaj je ostalo od foruma?
Reply #5 - 01.02.2004 at 13:10:46
 
Vidiš kle se pa ne strinjam čist s tabo Jst. Da smo admini odgovorni za to kar se dogaja. Odgovornost za svoje besede naj prevzame vsakdo zase. In dokler se bo toliko ljudi hotlo "kregat" se pač bo. Odločitev je od vsakega posameznika kako deluje. In tudi odgovornost, ki jo nosi za svoje misli, besede in dejanja. In ta forum je živ dokaz za to.  Grin
Back to top
 

you cant look in the mirror and expect it to smile first
 
IP Logged
 
Kr_eden
Guest
Re: Kaj je ostalo od foruma?
Reply #6 - 01.02.2004 at 13:34:26
 
Samo in edino administratorji, nihče drug ni kriv  Wink

Če bi se administratorji držali svojih zlatih priporočil in ne bi delali kar so delali in še delajo do takega stanja ne bi prišlo.

Ker je pač lažje pometat pred tujim pragom, ne pred svojim, kajti to je včasih boleče je pač tako kot je.

Ko bodo pa administratorji uvidli, da takšna njihova dejanja ne prinašajo željenih učinkov, bodo pač začetil delovat v duhu zidanja in ne rušenja bodo pa tudi člani in gostje začeli drugače pisati in z velikim veseljem pisati iz sebe in o svojih izkušnjah saj zdejle se nihče skorajda ne upa, razen izjem, sej slej kot prej doživi s strani administratorjev nasilje.

Takšen duh delovanja je prišel prav od administratorjev.

Bili živi in videli.  Cheesy
Back to top
 
 
IP Logged
 
Petra.
Global Moderator
p
*****
Offline

All IS Full Of Love
Posts: 10693

Gender: female
Re: Kaj je ostalo od foruma?
Reply #7 - 01.02.2004 at 13:38:48
 
A ne razumeš, da smo vsi ljudje, ki se kdaj zmotimo? Daj raj se mal nasmej skupaj z menoj vsem tem našim neumnostim! Grin Grin Grin Smeh rules! 8)
Back to top
 

you cant look in the mirror and expect it to smile first
 
IP Logged
 
Andres
5
*****
Offline


Posts: 3724

Re: Kaj je ostalo od foruma?
Reply #8 - 01.02.2004 at 14:50:52
 
Quote:
Tukaj ste najbrž mislili VAŠO resnico, kajti vsakokrat, ko je nekdo želel napisati svojo resnico so ga prav administratorji sesuli in najbolj obrekovali in potem se sprašuje tale Andres, kaj je ostalo od foruma, ali pa je to spet ena podla, podmukla igra s katero se začenja nov napad na določene uporabnike tega foruma, se pravi, odstranitev nezaželjenih oseb, ki motijo kao neko vašo duhovnost.
To se je že dogajalo in ne bi se začudil, da se spet ponovno pripravlja isti scenarij vaše globoke duhovnosti.Ti si malo bolan.  Podmukle igre nastavljaš sam, s tem ko istočasno obsojaš souporabnike agresorstva. Povrhu vsega si celo gost tu, le ti pa so lahko vsakdo, ki premore le malo Slovenščine.


Andres
Back to top
 
 
IP Logged
 
Andres
5
*****
Offline


Posts: 3724

Re: Kaj je ostalo od foruma?
Reply #9 - 01.02.2004 at 14:55:48
 
a_hero wrote on 01.02.2004 at 12:32:45:
Andres,

Ja, se popolnoma strinjam s tabo. Tale formu definitivno ni vec tisto, kar je bil slabi dve leti nazaj, ko sem ga sploh prvic opazil. Jest bom Gapetu in njegovim, oz. kdor koli se je pac ze spomnil postaviti tale forum skoz hvalezen, saj mi je prisel resnicno ob pravem trenutku pod prste.

Sicer jest sledim zahodni tradiciji in ne kaksni od vzhodnih kot velika vecina ostalih tukaj gor, razen izpricanih katolikov, ki so sicer bolj redki, pa mi je kljub temu dal precej spoznanj, oz. mi jih je pomagal ozavestiti skozi razlicne res zanimive debate, ko se sam ne ves od kod nenadoma ideje, o katerih prej se slutil nisi.

V bistvu sem dozivel precej veliko presenecenje, ko sem spoznal, da se skoraj kar vsi poznate tudi osebno. Meni anonimnost dobr lezi, se pa nisem potem vec cudil raznim prepirckom, ki so se pojavili sem pa tja tukaj gor. Ampak, to so bili samo prepircki...

To kar se zdej dogaja tukaj gor pa je blago receno svinjarija. Kar se pozitivnega nekje dogaja, se na drugem koncu popolnoma zapaca. Dejansko ste administratorji krivi za to stanje. Tukaj se popolnoma strinjam s Kredenom.

Ce bi bil jest administrator ne bi nikoli dovolil, da se dolocene debate sploh razvijejo. Recimo tista, ki jo je zacel Exo o tebi. Ali pa zacetek topica o izjavi leta itd., itd. Jih je se precej...

Zanimivo je tudi to, kako dobro obiskane so te debate. Tud to dost pove o duhu tega foruma.

Prakticirati popolno toleranco kot jo izvajate tukaj gor in dopuscate, da je tipka kar se komur zdi je zame osebno samo druga plat popolne netolerance. Isto sranje. Jest osebno bi prekinil vsako debato, ki bi se zacela razvijati v prepir na osebnem nivoju med dvema.

crappity smack off pa toleranca in sprejemanje drugacnih na forum nacin.

Ce takim modelom ne morete pomagat na osebnem nivoju, jim tudi tukaj na forumu ne boste mogli. Vsak, ki misli drugace si mece pesek v oci.

In pa, kaj tistemu, ki vas na osebnem nivoju ne more sprejeti sploh preostane drugega, kot da samo se pljuva po vas tukaj po forumu?

A ti si zelis takega za svojo druzbo al kaj?


Lp
Jst


Jst.

Pravilno zapisano.  Mislim, da je za naju najbolje, da nadaljujeva z najino temo o Svetih mestih.   Wink  V tistem času kot pomnim, je bil forum drugačen, danes pač, vidiš sam kako je.

Andres

Andres
Back to top
 
 
IP Logged
 
Kr_eden
Guest
Re: Kaj je ostalo od foruma?
Reply #10 - 01.02.2004 at 15:15:41
 
Andres wrote on 01.02.2004 at 14:50:52:
Ti si malo bolan.  Podmukle igre nastavljaš sam, s tem ko istočasno obsojaš souporabnike agresorstva. Povrhu vsega si celo gost tu, le ti pa so lahko vsakdo, ki premore le malo Slovenščine.


AndresJap, tako kot si rekel, vaše vzvišeno veličanstvo.

In ti premoreš veliko Slovenščine ??? Zato pa si portir  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

Smiliš se mi  Grin
Back to top
 
 
IP Logged
 
vilma
5
*****
Offline

MIR IN HARMONIJA V VSAKEM
SRCU
Posts: 702
Celje, Slovenija
Gender: female
Re: Kaj je ostalo od foruma?
Reply #11 - 01.02.2004 at 17:26:39
 
Strinjam se... Forum se je veliko spremenil v enem letu od kar sem včlanjena tudi sama... Opazujem, da tudi večerov ni več na čatih... Dobro, tu sem tudi jaz izpustila Partnerske večere, le Torek se je obdržal... Pa sem že slišala tudi, da naj bi bili ukinjeni Wink Pojavili so se zanimivi posti, kar tudi dejansko popestrijo forum Wink Ne bom pa rekla v kateri smeri 8) Zato tudi NAMERAVAM, DA GAPE FORUM POSTANE DOBER FORUM, BOLJŠI IN Z DOBRIMI ODNOSI MED ČLANI:)

Pozdravček,

Vilma
Back to top
 
 
IP Logged
 
Amstel
5
p
*****
Offline


Posts: 2844

Gender: female
Re: Kaj je ostalo od foruma?
Reply #12 - 01.02.2004 at 18:12:08
 
Quote:

Ker je pač lažje pometat pred tujim pragom, ne pred svojim, kajti to je včasih boleče je pač tako kot je.

v duhu zidanja in ne rušenja


Look who is talking ...  Grin
Back to top
 

Naj se zgodi, kar se mora.
 
IP Logged
 
Gru Gru
YaBB Moderator
p
*****
Offline


Posts: 2402

Re: Kaj je ostalo od foruma?
Reply #13 - 01.02.2004 at 18:20:59
 
Grin Grin Grin
Forum je čist u redu.
Grin Grin Grin

Jest nobene hibe na njem samem ne vidim. Lepe barve, pregledno, smeškote se da uporabljat.

Kaj češ lepšega.

Ljudje, ja ljudje so pa čisto druga zgodba.

Ljudje na forumu, pa imajo svobodno izbiro. Wink


Nekoga lahko vera okrepi,
a mnogim tudi oči zaslepi.


Vse kar je, .... je bilo in .... bo .... med nami so odnosi.

Vsak je sam odgovoren za to kak odnos vzpostavlja.

Back to top
 
 
IP Logged
 
stoychi
5
*****
Offline

Osmisli življenje s tem,
kar od sebe daš
Posts: 1616
Postojna
Re: Kaj je ostalo od foruma?
Reply #14 - 01.02.2004 at 19:00:16
 
Smiley

ma dobr,  Kiss

a nisem jest tut tuki en administrator  Kiss

in če jest rečem,  Kiss

da so tale forum ena čista nebesa Kiss

pol tut so. Kiss

zakaj je pa men lahko zmeri dobr, a? Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes

Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss

če ma kdo kak problem,
naj se ma malo raj,
pa bo takoj malo boljše Wink Grin
Back to top
 

Dih ti je dan, dih ti je svet,&&spoznaj ta sveti kraj, &&preden ti bo vzet.&&Le kdor zadiha iz srca,&&njega blaženost spozna. Smiley
 
IP Logged
 
Pages: 1 2 3 ... 20