opa titud

, sem se skoraj iz stola dol zvrnu ker sem tole prebral...
kr eden ma opravit samo s sabo, on niti mal ni teb podoben, izkušnje skozi katere gresta so si popolnoma diametralne.
tebe je sesuval ID, pa strah pred neuspehom, sploh pa si imel jasno definirano željo, lahko da si imel takrat učenje ohranjanje individualnosti in samostojnosti znotraj skupine, kar je tudi osnova os in sem te v to smer tudi spodbujal, se mi je zdelo, da bi veliko pridobil. (bom rekle nekaj pa itak si)

V glavnem takrat je po spominu šlo za to nekaj takega, da si imel neke dobre ideje, kaj in kako naredit določene stvari, ki sem jih tudi sam zagovarjal kot potrebne, zato sem ti rekel dej naredimo to skupaj. No, pa te je še zmeri neki id jahal pa to, zato sem ti sestavil code, ki bi ti dajale stabilnost delovanja in ustvarjanja, vsaj kot sem jaz to videl.
Sem pa poleg predloga za skupno delovanja spisal tudi nekaj osebnih pogledov oz uvidov, ki pa so bile napisane z dobrimi nameni in iz izkušenj, sem jih pa res vezal na to da bi lahko naredi skupaj saj sem mislil, da bi ti velika večina stari ki si jih hotel narediti v kratkem času bolje uspela, ane? pa še določene stvari glede na tvoj id pa to bi odpadle.
hm... pol si spisal, da se lahko tudi tako bere, da naj, če ne naredimo tega skupaj da pol vprašanje, če bo narejeno in da se bere, da bo vprašanje, če bo odpadel problem z id, če tega ne bo. Sem rekel da os tega ne dela tako ampak si rekel tako se bere, ok sem rekel upoštevam! morda ni ravno prav da dam svoja osebna opažanja zraven? ha? no, in res sem ti bil hvaležen za to učenje, ker kdo pa sem da bi dajal ocene in predloge kako iz vzorcev ter kaj in kako naj kdo naredi, da mu bo bolje, če me ni nihče prosil in če ne poznam dobro stvari.
to je blo čist res, je blo pa tudi čist res da pol teh idej kot jaz vem nisi realiziral, uresničil, glede vzorce pa ne vem ker se že dolgo nisva pogovarjala?
glede kr enega se sploh ne da primerjat tega, kar on piše s tem kar je tu namen, njega sesuva popolnoma druga stvar ampak to zdej ne bomo. Oz, da razčistimo… pomoje ga sesuva to kako naj na ne dober način pove stvari, da bodo sprejete v družbi. Je med tem, da nekaj pove, nato pa se potegne nazaj in čaka da drugi popluvajo, valda pol to najde v textu ter se postavi v bran, z resnično včasih težkimi besedami, s tem da so valda prej začeli drugi(kdo pa bo če maš tak vzorec, da to išče?) in pol spet nekaj pove, se odpre, valda spet najde, pa spet distanca, tko se dogaja kar je posledica napačnega postavljanja vloge in tega da ni zdefiniral nekje svojega sistem kot pravi te-naj (lastne teorije) o kateri ne bi blo treba razpravljat, oz on ravno zdaj to razvija, zato so nihanja tako velika. jebi ga?
nekaj takega sem spisal tudi titud pomoje takrat zate, samo da njega ne spodbujam tolk v delovanje z nami kot v lastno delovanje in lahko rečemo ja res je A. se neki dela pametnega da bi kr eden to povsem samostojno lahko drugače izpeljal, če bi samo malce spremenil stvari, lahko pa tudi prebereš da A. predlaga in spodbuja kr enega, da naj ustvarja z ljudmi(ne samo z nami) in da bo z njimi hitreje prešel te vzorce. obje lahko iz tega vidiš ane?
dejstvo pa je da je point samo v tem, da se vsi skupaj učimo in rastemo in da je upoštevanje izkušenj stvar posameznika, to da poveš svoje mnenje in tako skušaš dati drugim neke dobre ideje drugim pa tudi.
jaz v veliki meri upoštevam nasvete, izkušnje in opažanja vseh ljudi in poizkušam postati boljši človek, zelo pa sem tudi hvaležen zanje, res. Rezultati so, veliko stvari smo uredil tako kot ste nam svetovali, saj so bile resnično dobre ideje. Rezultat upoštevanje učenja in sprejemanja izkušenj je pa tudi dejstvo da sodelujemo z velikim št ljudi in skupinami in da delam/mo na različnih projektih, od katerih imajo nekateri tudi širši družbeni pomen potrjuje da je pot prava.
Zato in samo zato jih iskreno dajemo tudi naprej in zato in samo zato ker smo sami iskali stvari kako bi ustvarjali in uresničili to kar nas veseli dajemo zdaj tu gor vam možnost da ustvarjate z nami in tako lažje dosežete svoje sanje, s tem da vam ni treba prehoditi celotne poti.