Quote:glede ljudi na forumu pa je tako, kdor je iskren do sebe je namenjen slediti svoji poti in resnično pripravljen sodelovat z drugimi. ta bo to naredil, ne glede na mnenje ostalih. Lahko pa si pri tem pomagamo.
Jap, kot si rekel in resno me zanima nekaj, kdo pa je sploh iskren do sebe tukaj gori, razen par ljudi, katere pa lahko preštejemo na prste ene roke.
Jap, marsikdo je resnično pripravljen, vendar, ko vidi, kako so vsa glasbila pokvarjena in kakšne tone vse spuščajo in kako je orkester zanič, mu ta resnična pripravljenost precej, precej upade, razen, če seveda ni mehkužec in pač pleše po teh zmedenih tonih orkestra.
Jap, pa mnenje ostalih ni važno, katerih ostalih pa, tistih iz črne liste ali vas ostalih presvetlencev ?
Ja, pomagamo, dejmo mu pomagati na pravo pot, na našo pot, na pot rasvetljenja.
Quote:kdor pa misli da je frajar in da je on izuzet pa bo ne glede na mnenje ostalih šel skozi učenje, ki bo včasih težko, oz učenje se že dogaja.
Jap, FRAJER, dej, razčlen to besedo, mislim, a to misliš frajer v duhovnosti in celo težko mu bo, opa frajerji, ahtite se, težka vas čaka.
Se že dogaja.
Quote:in tako gre to, temu ne moreš uit, sicer si lahko frajar, si lahko neki pameten in se zezaš, pišeš akr nekaj, oz en dva stavka v situl evo mene… lahko tudi ugotavljaš kaj bi lahko drugi, samo dragi moj ko si sam s sabo in svetom, takrat nimaš kaj blefirat, vse se ve, tam je resnica, tam je to tako močno da samo poklekneš in rečeš oprostite mi vsi in hvala vsem
Ja, in tako gre to, temu ne moreš uiti, imamo te, trdno v svojih duhovno vampirskih krempljah, aha, lej, spet omenja frajarja, pa ko menda sploh ne ve kaj pomeni beseda, frajar, no, frajarji so pametni, to drži, sej je svetloba tako rekla, pa zezajo tudi, lej, lej koliko kontadiktornosti, pa frajarji, ne pišite en stavek ali pa dva, kot evo me, ampak napišite celo knjigo, evo me.
Jap, frajar, vidiš, na koncu ti svetloba pove, da si sam s sabo in s celim svetom, takrat pa res, nimaš kaj blefirat, vse se ve, svetloba že ve, najbrž preizkušeno.
Ja, preizkušeno je s strani svetlobe, tam je resnica, tam je tako močno, da kar poklekneš in moliš k svetlobi in celo oproščaš se in hvališ. Kulj

Le kje je ta topik ???
Quote:Ostalo je samo to globoko izkustvo ko se zaveš svoje majhnosti in hkrati sreče obstoja.
Takrat začneš spoštovat stvari in ljudi.
Globoko in prodirno in na koncu izveš kako majhnost nosiš s seboj, seveda se vsedeš in zjočeš, zakaj nimaš te majhnosti enmalo večje.
Vendar, ne obupat, obljubljajo srečo, obstoja, srečo, mogoče pa še kaj poraste, se razvije, zraste, nikol se ne ve, duhovnost ima miljone načinov za razvijanje majhnosti.
Jap, ko zraste majhnost, takrat jih pa spoštuješ, ljudi, hmmm, le kaj zdej stvari počnejo zraven, aja, umetno veličina, jap, pomaga
Quote:tko je to, tako je tudi tu, vse se ve, lahko bluziš, lahko frajariš, samo en dan spoznaš kaj se dogaja, potem je eno leto okrog in namesto da bi ustvarjal, rastel, spoznaval, se veselil in to delil z ostalimi, opaziš da si preživel po dve uri na dan za rač in pisal brezveznosti, ki bi jih če bi se zavzel in razčistil kaj res hočeš, v enem tednu vse uredil, poleg tega pa še tudi vse ostale ure razpravljal sam s sabo o tem kaj boš napisal na forum namesto da bi se z drugimi veselil, radostili, delil ljubezen in ustarjal. Da bi živel.
Samo ti poglej kolikokrat je samo zapisal to besedo, frajer, fertik, izgubljen primer.
Jap, če ne delaš tako kot ti svetloba foruma gape narekuje, potem mine leto, dve ali še več, ti se ne veseliš, ne raste, ne ustvarja, ne spoznava. ???
Jap, fantje, po ure dolgo sedijo za računalnikom in vidijo, da so napisali v vsem tem času same brezveznosti.
Če pa poslušaš svetlobo potem pa v tednu dni vse izveš, postaneš prava mala razsvetljena bilka, ja, ne velka, mala, ti si mala svetleča bilka, velka so samo stari mačkoni, rasvetljenci, duhovneži.
Jap fantje, če ne pišete v stilu svetleče svetlobe razsvetljencev, potem ne živite, samo razmišljate kakšno neumnost bi zapisali na forum svetlobe in zapravljate čas.
Svetloba že ve.
Quote:tko to gre, zdej pa odločitev je vaša, eni smo šli že skozi, spisali svoje blodnje in delamo skupaj. Se še precej učimo, rpecej spoznavamo, dopolnjujemo ampak po moje je precej drugače če si pomagamo in je volja skupaj ustvarjat.
Tako to ide, drugovi i drugarice, je izjavila svetleča energija, zdej se pa odločte, če boste poslušali ste razsvetljeni, če ne, se boste pa cepli, iskali, razdvajali, praktično, ste pravi gape mrliči, neupoštevani in nepomembni za razvoj in rast, nula ste.
On že ve, šel je čez.
Jap, berite, se še učijo, hehehehe, pol pa nas učijo zraven, pa sami se učijo, sumljivi rasvetljenci ???
Voljo pa imajo.
Mi, ustvarjamo.
Vi, bluzite.
Mi, smo.
Vi, niste.
Quote:samo delovanje oz nedelovanje je v tem, da smo odprti in vas vse vabimo da skupaj ustavrjamo, damo izkušnje in ugotovitve skupaj in nato kaj pametnega počnemo.
tudi mi radi kaj damo in radi kaj dobimo saj tako hitreje rastemo in se učimo, nima smisla bit v enih stvareh v učenju in trdih codah, če lahko vse gre dobro in tako da je za vse prav.
Ups, nevarno, vabijo, pozor, rdeča luč, premzaj sinko, poledica, zimski čas, tamle je sumljiva beseda, kaj pametnega počnemo, tole je sumljivo, a nikol se ne ve.
Ja, sem vedel, tudi mi radi kaj damo, še rajši dobimo, jap, hitreje rastejo in se učijo.
Ja, nima smisla, trde dogme, nečedne stvari, saj lahko gre vse dobro in podmazano, tak, da je za vse prav.
Alarm, nevarnost na cesti, poledica, obvezno obujte ketnogumi, da ne padete.
Quote:radi se imejmo
??? ??? ??? ??? ???
Opasno na život.
Seveda, situacija je takšna, stoji pa tako, življenje je kratko, nevarno in spotikajoče, kar naprej se spotikamo ob nekaj, če ne ob časopisje ali ob politike pa se ponavadi kar domače ob ljudi.
ljudi je treba spraviti na pravo pot, milom ili silom, najlažje je, če odpremo in ustanovimo črne komune belih ovačk, pa jih malo porazdelimo, napumpamo, obdelamo, sesekljamo in prav primerno popečemo.
Takšni so najbolj okusni
Že ve.