Če pogledamo analitično vso stvar malo globlje nazaj v sam forum, lahko vidimo po vsej dolžini in širini, da ne govorim o globini in višini je nastalo to samo zato ker se niti tisti, ki naj bi bili administratorji in, ki naj bi se držali nekih svojih zlatih priporočil le tega ne držijo.
Kajti kot sem že velikokrat zapisal, vendar se nikogar prav posebno ni prijelo bom še enkrat.
Quote: Zavedamo se, da ima vsakdo izmed nas svojo resnico. Svoje resnice med seboj delimo in skupaj poskušamo najti skupno Resnico.
Tukaj ste najbrž mislili VAŠO resnico, kajti vsakokrat, ko je nekdo želel napisati svojo resnico so ga prav administratorji sesuli in najbolj obrekovali in potem se sprašuje tale Andres, kaj je ostalo od foruma, ali pa je to spet ena podla, podmukla igra s katero se začenja nov napad na določene uporabnike tega foruma, se pravi, odstranitev nezaželjenih oseb, ki motijo kao neko vašo duhovnost.
To se je že dogajalo in ne bi se začudil, da se spet ponovno pripravlja isti scenarij vaše globoke duhovnosti.
Quote: Pri vsakem osebnem mnenju, ki ga podaš na forum, izhajaj iz sebe. Piši o sebi in o svojih izkušnjah. Pri pisanju poskušaj biti prijazen do sogovornikov, kar predlagaš, predlagaj na prijazen način in tako, da poskušaš sogovorniku pomagati.
Osebno mnenje, vsakokrat, ko je nekdo napisal svoje osebno mnenje je prav v večini grupica administratorjev uprizorila napad na tistega, ki je le podal svoje osebno mnenje, ker so se pač našli v kontekstu in so se ustrašili za svojo duhovnost, ego je začel razbijati kot nor, obramba je važna, ne pa sožitje in strpnost, samo da administratorji dokažejo svoj prav.
Ja, tisti delček, "poskušaj biti prijazen do sogovornika" tega bi pa si mogli administratorji zapisati doma pred računalnik in kadarkoli se vsedejo zraven, da prvo vidijo ta zapis, šele potem prihod na forum, pa še napis bi jom moral skoz in skoz utripat na monitorju.
Ja, ko se počutite v nekem pisanju ogrožene pol pozabite na vsa pravila.
Tisto o pomaganju pa ne bom komentiral, sem na lastni koži spoznal kako gre to o pomaganju.
EGO.
Quote: Izogibaj se žaljenju sogovornikov in izogibaj se besedam, ki bi utegnile prizadeti sogovornika.
Izogibaj se ocenjevanju, obtoževanju, obsojanju in sojenju ljudi. Kajti – le kdo si ti in le kdo sem jaz, da bi imel/a to pravico?
V teh dveh stavkih se spet lahko v veliko meri najdejo prav tisti ptički, ki bi se tega njbolj morali držati, pa se ne.
Seveda, bratje in sestre po duhovno gapovskem odnosu se morajo braniti, tudi, če kršijo lastna priporočila obnašanja in potem pričakujejo, da bo neki navaden uporabnik deloval v dobro, če pa sami kažejo in velikrat pokažejo kakšni v resnici so.
EGOIZEM.
Jaz sem tu notri, zraven, jaz sem, čutim se dolžnega, moram, ne zapustim jih, ne dajmo se.......
Quote: V vsakem trenutku se zavedaj: kdor govori, govori o sebi ...
Jap, drži, govorili ste o sebi, tudi pokazali ste slikico sebe, jaz pravim in to prekleto dober velja, dej človeku moč in oblast in prav hitro boš videl, kakšen v resnici je človek.
In recimo nekateri so se prav lepo vživeli v vlogo branjenja sebe in ostalih administratorjev in njim na dušo pihajočih se članov, ostale s epa izogibajo kot hudič križa ali pa, če se le da, če je nekdo le preveč tečen tudi na lep, soliden, pošten način, ODSTRANIJO.
Nismo mi krivi, sam je šel, pa sej ni nič pametnega pisal, bedak je bil, ego mu je tolkel, sej se ne zaveda........
Quote: Vsakega uporabnika foruma, pa tudi vse goste foruma poskusi sprejeti takšne, kakršni so. Vsakdo med njimi je na nekem delu svoje poti, prav vsak med nami pa se poskuša naučiti prav – sprejemanja. Sebe in ostalih.
In koga ste vi sprejeli takšnega kakršen je ??? Redke, povečini tiste, ki so tulili v isti rog kot vi, kdor je pa nepravi zvok spustil, ja, se pa ve...........
Quote: Če se ti zgodi, da si naredil napako, poskusi to priznati. Vsi smo vsem učitelji in vsi smo vsem učenci. Naša pot je pot učenja in vsako napako zmoremo in smemo priznati. Se o njej pogovarjati. In se iz nje nekaj naučiti.
In vaše napakice, ste kdaj priznali kakšno vašo napakico, administratorji, niste in je nikoli ne boste, ker ste preveč zaverovani vase in svoj prav, ker bi se počutili ogrožene in razorožene, ker bi bili potem nihče ?
In izgleda, da se niste ničesar naučili iz dosedanjih napakic.
EGO je interesantna stvarca.
Quote: Če imaš težavo s sprejemanjem nekoga, poskusi najprej sam v sebi ugotoviti, zakaj ga težko sprejemaš. Težava je namreč v tebi (ponavadi), ne nujno v njem. Če pri tem ne uspeš, ga vljudno prosi, naj ti pri tem pomaga. Ne postavi se takoj v obrambno držo in ne začni takoj z napadanjem tistega njegovega dela, ki pravzaprav moti tebe zaradi sebe in ne zaradi njega.
In ? Se kdo od vas drži tega, administratorje mislim, mislim da ne, to je moje osebno mnenje, kajti prepolni ste eegoja, prepolni ste " JAZ SEM "
Največkrat ste prav administratorji napadli.
In poglejmo samo nekatere vaše razsvetljene administratorje klobasaste oblike, prav neokusno serjejo po raznoraznih temah, ki se sploh ne tičejo kakšnih klobas, ampak, samo da zapišejo svojo klobasasto misel.
IN ???
Ah, seveda, sem pozabil, njim nič, saj so administratorčki, če pa neki član napiše in se vaš administratorski ego ne strinja, pol je pa to druga pesem.
Uničmo ga je vaše geslo, ne pa kot bi moralo biti, sprejemimo ga kakeršen koli pač je že.
Quote:Izogibaj se temu, da samo sesuješ nekoga, potem pa ga prepustiš na milost in nemilost samemu sebi. Če veš več, daj več!
V vsakem sogovorniku poskusi videti oba dela- tako njegove pozitivne stvari, kot tudi tiste stvari, za katere ti sam meniš, da bi se moral o njih še nekaj naučiti.
In prav administratorji so vedno igrali na to karto, SESUJMO GA.
In videti v drugemu nekj pozitivnega je zelo težko, mar ne dragi administratorčki.
In na koncu vidimo, da je skoraj vsako sranje prišlo prav od administratorjev, niti svojih lastnih priporočil se ne držite, delate v duhu razdiranja in ne sestavljanja, povrh vsega ste pa še egoistično nabiti.
TUKAJ BI SE OPRAVIČIL TISTIM ADMINISTRATORJEM, KATERI NISO SODELOVALI V SPLETKAH IN IGRICAH ENOUMNEGA OBNAŠANJA POKVARJENIH ADMINISTRATORJEV.
In dokler bodo na forumu administratorji kateri bodo rušili in ne sestavljali in dokler bodo egoistično in obrambno delovali zoper vsakega kateri pač ne misli kot oni, tako dolgo bo ta forum takšen kot je zadnje čase in tako dolgo se bo lahko neki Andres spraševal kaj je ostalo od foruma in tako dolgo se pač ne bo dalo normalno delat, kajti v največji meri so prav za vso nestrpnost krivi prav administratorji in za vso nesprejemanje drugače mislečih ljudi.
Ljudi, ki ne tulijo v isti rog kot egoistični administratorčki.
Andres, zate pa samo, smiliš se mi, tolko star pa tolk butast ???
Pa prijeten dan vam želim.
Kr_eden