Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 7 8 9 10 11 
(Read 43080 times)
Kr_eden
Guest

Re: Le kdaj vas bo tukaj na tem forumu srečala pam
Reply #120 - 11.05.2004 at 13:55:09

Ajde vidva dosadna krščanska nergača Samson in Exo, začnita že pisati o vajni križarski sekti, se že prav veselim.
Pa da ne bosta prepisovala iz Biblije vidva verkokrščanskazlodelneža.  Grin Grin Grin

Čakam in se veselim, da se lahko vključim v vajino debato o RKC  Wink

Pa ne začet takoj z grmadam in ognjem, kajšele z mečem, dejta prvo o ljubezni Jezusa do ljudi, no, nekaj lepega  Grin
Back to top

IP Logged

Samson
5

RKC je zakon!!!

Reply #121 - 12.05.2004 at 23:38:44

Smiley SmileyValentinaa wrote on 11.05.2004 at 09:48:13:
Meni je ta topik kot NAPAD KLONOV.  Tongue

Hehehe, hihi, kakor se vzame! Smiley
Back to top

Prijateljski pozdrav!&&&&KRISTUS NAS VSE LJUBI! &&Nikoli ne pozabi tega!&&&&Samson

IP Logged

Samson
5

RKC je zakon!!!

Reply #122 - 12.05.2004 at 23:42:59

exorcist wrote on 11.05.2004 at 11:43:28:
Sicer pa Samson, odločitev je že na začetku padla, tak da se mi vse bolj dozdeva, da ne bo ništa od tega, ker so vsi uperjeni zoper tvoj predlog, čeprav ne vejo, zakaj komu nasprotujejo, kaj napadajo, čemu nbapadajo... važno le, da se nekaj napada,  pa da se počutiš močnega v čredi, v tropu, v množici...  Grin
Kaj veva, mogoče imaš prav. Včasih je res videti nekako tako. Toda potrp!

Jaz le mislim, da se večina predvsem boji resnice. Ko bodo spoznali, da resnica osvobaja, se bodo resnično oddahnili.

In tedaj bodo rotili, da bi še kaj zvedeli. In omogočili bodo vse tehnične možnosti, ki bi jim olajšale to učenje.

Torej tudi ustrezen direktorij, ki so ta hip proti njemu izključno zaradi strahu, ki pri nekaterih meji že na pravi dilirij!
Back to top

Prijateljski pozdrav!&&&&KRISTUS NAS VSE LJUBI! &&Nikoli ne pozabi tega!&&&&Samson

IP Logged

A.
Ex Member

Reply #123 - 13.05.2004 at 08:34:51

Draga moja

pomoje si lastita preveč zaslug in potencialov vsaj v dveh stvareh.

1. na forumu vsaj večina dobro pozna krščanstvo, da smo in še hodimo k maši, da vrjamemo v Boga
2. na forumu vsaj večina dobro pozna jezusov navk in ga podpira in v veliki meri tudi živi po njem
3. na forumu nismo ovce, ki bi rabile pastirja in nekoga ki nam bo govoril kaj smo in kaj naj delamo, beremo, razmišljamo, niti trop ki bo sledil komu, ampak popolnoma običajni ljudje, ki nas te teme zanimajo, jih spremlajmo, se izobražujemo o teh stvreh, predvsem pa se spoštujemo.

Kar je eden od Jezusovih navkov.

In za vrh vsega tega dogajanja tule in vajinih pretencioznih bloden, naj vama še enkrat povem, da sem jaz kristjan in da to nameravam ostat ne glede na to kolk vidva serjeta po nas s svojim ne krščanskim ampak iznakaženim kao krščanskim pristopom in da sta s svojimi dejanji in obnašanji daleč o tega kar jaz poznam pod krščanstvo.

In daleč od tega da bi v sebi kdo na podlagi vajinih izjav našel oz iskal Boga.

Če vaju lahko opozorim na dejstvo da je na pozitivkah zares veliko dobrih in globokih člankov o molitvi, delovanju Jezusa Kristusa in Boga in tega zaradi sebičnosti do svojih idej o reševanju drugih(kolk je to za psihiatra zrelo) ?
to sploh nista sposobna vidt in da sta kot človeka ki zaradi dreves ne vidita gozda.

Bi ap napisal še nekaj ne rešujta ljudi, ne silita ljudi, ne delajta se pametna, ne bodita egotriperja in razlagajta kolk vidva vesta za krinko anonimnosti.

Bodita vidva in naj se Bog izraža skozi vaju prav tako pa prepoznajta Božjo ljubezen v ostalih ljudeh s katerimo smo na poti, da si pomagamo ne, da se postavljamo pred njimi.

In zaupejta Bogu, da ve kaj je dobro za vsakega njegove otroka.
Back to top

IP Logged

Kr_eden
Guest

Reply #124 - 13.05.2004 at 14:43:17

Quote:
Draga moja

1. na forumu vsaj večina dobro pozna krščanstvo, da smo in še hodimo k maši, da vrjamemo v Boga
2. na forumu vsaj večina dobro pozna jezusov navk in ga podpira in v veliki meri tudi živi po njem
3. na forumu nismo ovce, ki bi rabile pastirja in nekoga ki nam bo govoril kaj smo in kaj naj delamo, beremo, razmišljamo, niti trop ki bo sledil komu, ampak popolnoma običajni ljudje, ki nas te teme zanimajo, jih spremlajmo, se izobražujemo o teh stvreh, predvsem pa se spoštujemo.

Kar je eden od Jezusovih navkov.

In za vrh vsega tega dogajanja tule in vajinih pretencioznih bloden, naj vama še enkrat povem, da sem jaz kristjan in da to nameravam ostat ne glede na to kolk vidva serjeta po nas s svojim ne krščanskim ampak iznakaženim kao krščanskim pristopom in da sta s svojimi dejanji in obnašanji daleč o tega kar jaz poznam pod krščanstvo.

In daleč od tega da bi v sebi kdo na podlagi vajinih izjav našel oz iskal Boga.

Če vaju lahko opozorim na dejstvo da je na pozitivkah zares veliko dobrih in globokih člankov o molitvi, delovanju Jezusa Kristusa in Boga in tega zaradi sebičnosti do svojih idej o reševanju drugih(kolk je to za psihiatra zrelo) ?
to sploh nista sposobna vidt in da sta kot človeka ki zaradi dreves ne vidita gozda.

Bi ap napisal še nekaj ne rešujta ljudi, ne silita ljudi, ne delajta se pametna, ne bodita egotriperja in razlagajta kolk vidva vesta za krinko anonimnosti.

Bodita vidva in naj se Bog izraža skozi vaju prav tako pa prepoznajta Božjo ljubezen v ostalih ljudeh s katerimo smo na poti, da si pomagamo ne, da se postavljamo pred njimi.

In zaupejta Bogu, da ve kaj je dobro za vsakega njegove otroka.

Žal A, moram napisati, da se pa tukaj v tem tvojem pisanju skoraj popolnoma strinjam s teboj.
Dobro si napisal tole Wink

Ej vidva krščanska egotriperja, da vaju ne bo razneslo od praznega napuha in brezveznega besedičenja.
Čakam, da začneta pisat o vajinem krščansko križarskem bojnem pohodu na čarovnice, da se priključim debati  Grin

Samson & Exo co. Grin

Božja šiba Kr_eden  Grin
Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #125 - 13.05.2004 at 16:53:31

Quote:
Žal A, moram napisati, da se pa tukaj v tem tvojem pisanju skoraj popolnoma strinjam s teboj.
Dobro si napisal tole Wink

Ej vidva krščanska egotriperja, da vaju ne bo razneslo od praznega napuha in brezveznega besedičenja.
Čakam, da začneta pisat o vajinem krščansko križarskem bojnem pohodu na čarovnice, da se priključim debati  Grin

Samson & Exo co. Grin

Božja šiba Kr_eden  Grin

Jao, Kr_Eden, se nič ne znajdeš. Ti bi zahteval svojo islamsko rubriko in bi potegnil z nama, ker je islam 2. največja religija v Sloveniji.... Grin
Back to top

IP Logged

Samson
5

RKC je zakon!!!

Reply #126 - 13.05.2004 at 18:27:06

Quote:
Draga moja

ad 1.
Me veseli, da je  po trditvi pod točko ena sodeč, tukaj na tem forumu toliko zares praktičnih in obenem razgledanih kristjanov. Hvala ti, da si mi to razodel. Iz poplave postov in njih vsebine si normalno razgledan človek ne more pridobiti niti zdaleč ne tega tvojega vedenja. Zato si mi zelo ustregel, da si mi razodel, kaj vse jaz na tem forumu ne vidim.

ad 2.
Rekel bi, da se mi zdi splošno poiznavanje Jezusovega nauka na tem forumu več kot borno. Je pa mogoče, da ga večina res tako dobro pozna, samo v tem primeru dvomim v drugi del trditve, da namreč živi po njemu.

ad 3.

Nikdar me nisi mogel slišati, da sem kogarkoli na tem forumu resno jemal za ovco, razen če se je tako on sam predstavljal. Tudi v samozadostnost vseh na tem forumu odločno dvomim, saj vendar nisem ne nerazgledan ne slep. Glede nekega silnega izobraževanja - , no ja, naj ti bo... Da se medsebojno spoštujemo, to bo držalo, je pa kar nekaj izjem. Npr. A se nenadoma obnaša do Exorcista in do Samsona skrajno nespoštljivo. Pa nič ne zahtevam, le povem ti, da boš vedel...
Back to top

IP Logged

Kr_eden
Guest

Reply #127 - 13.05.2004 at 19:12:37

Samson wrote on 13.05.2004 at 18:27:06:
ad 1.
Me veseli, da je  po trditvi pod točko ena sodeč, tukaj na tem forumu toliko zares praktičnih in obenem razgledanih kristjanov. Hvala ti, da si mi to razodel. Iz poplave postov in njih vsebine si normalno razgledan človek ne more pridobiti niti zdaleč ne tega tvojega vedenja. Zato si mi zelo ustregel, da si mi razodel, kaj vse jaz na tem forumu ne vidim.

ad 2.
Rekel bi, da se mi zdi splošno poiznavanje Jezusovega nauka na tem forumu več kot borno. Je pa mogoče, da ga večina res tako dobro pozna, samo v tem primeru dvomim v drugi del trditve, da namreč živi po njemu.

ad 3.

Nikdar me nisi mogel slišati, da sem kogarkoli na tem forumu resno jemal za ovco, razen če se je tako on sam predstavljal. Tudi v samozadostnost vseh na tem forumu odločno dvomim, saj vendar nisem ne nerazgledan ne slep. Glede nekega silnega izobraževanja - , no ja, naj ti bo... Da se medsebojno spoštujemo, to bo držalo, je pa kar nekaj izjem. Npr. A se nenadoma obnaša do Exorcista in do Samsona skrajno nespoštljivo. Pa nič ne zahtevam, le povem ti, da boš vedel...

Križarsko žažigalni pohod v lovu na čarovnice in čarovnike vseh vrst se je iz strani poštenih kristjanov že začel.
Samson je zgrabil za meč in začel vihteti... Grin

Čuvajte se, božja ovčka širjenja krščanstva je na pohodu  Grin Grin

Naj teče vino v potokih, ups  Embarrassed kri sem mislil napisati  Grin

Sabljar Kr_eden  Grin
Back to top

IP Logged

vida
5

I love YaBB 1G - SP1!

Reply #128 - 14.05.2004 at 11:56:16

Quote:
3. na forumu nismo ovce, ki bi rabile pastirja in nekoga ki nam bo govoril kaj smo in kaj naj delamo, beremo, razmišljamo, niti trop ki bo sledil komu, ampak popolnoma običajni ljudje

1. Ne poznam krščanstva, nisem bila vzgojena v veri in ne hodim k maši in to lahko rečem za večino na tem forumu, no vsaj tako mnenje imam o tem.
2. Jezusov nauk si želim bolje spoznat in bi bila hvaležna, če bi ga bil nekdo ki ga pozna pripravljen posredovat.
3. se strinjam Aleš da smo običajni ljudje, a žal med običajnimi ljudmi je navadno največ ovc in da se le-te tega ne zavedajo/mo  ...  Undecided Wink
Back to top

IP Logged

Donna
3

I love Angel
slo
Reply #129 - 14.05.2004 at 15:57:40

[color=Blue][/color] Grin
Dan vsem! Na forumu sem že pisala, pa dolgooooo časa nisem... glede na poste, bom pa spet!
Kaj dogaja-ni za verjet!
Nekatere osebe so ostale,
druge so se zamenjala,
nove so prišle,
starih nekaj je...
Lep dan vsem skupaj!
D*
Back to top

IP Logged

Donna
3

I love Angel
slo
Reply #130 - 14.05.2004 at 16:02:47

Sem odkrila, da bo treba pametn pisat < A ne Gape?>, še vedno imaš form pravi! Bravo, da te pohvalim! Tongue
*
pa barve nadet,
perutničke snet,
neki povedat...
Bomo videl...Se globoko opravičujem, ker mi med barve v prvem postu kr neki napiše...Mal sem iz vaje
LP
Donna
Back to top

IP Logged

Kr_eden
Guest

Reply #131 - 15.05.2004 at 16:06:48

O Samsone  Grin

Krščanstvo zaira ali kaj ???

SAMSONE  Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

Kr_eden
Guest

Reply #132 - 15.05.2004 at 16:08:51

Quote:
O Samsone  Grin

Krščanstvo zamira ali kaj ???

SAMSONE  Grin Grin Grin

Oprostite neljubi napaki v gornjem postu, no ja, tudi najboljšim se zgodi  Grin  Grin  Grin
Back to top

IP Logged

Angel
5

The Voice of an Angel

Kranj
Reply #133 - 28.05.2004 at 11:30:03

Zanetl ste prepir.
Kaj ima pa vezo vera s pametjo by the way...?

Svobodomiselnost je dovoljena, propaganda kr enih verskih izbruhov tu gori pa res ni na mestu...

Kr_en ne vem ali zanalašč provociraš, al ti je pa tko dolgčas v temle lajfu.

Pa ni panike, nobene.

Vsak piše kar želi, misli in čuti.

Lips Sealed

lp

Back to top

Angel*

IP Logged

Kr_eden
Ex Member

Reply #134 - 28.05.2004 at 14:00:21

Angel wrote on 28.05.2004 at 11:30:03:
Zanetl ste prepir.
Kaj ima pa vezo vera s pametjo by the way...?

Svobodomiselnost je dovoljena, propaganda kr enih verskih izbruhov tu gori pa res ni na mestu...

Kr_en ne vem ali zanalašč provociraš, al ti je pa tko dolgčas v temle lajfu.

Pa ni panike, nobene.

Vsak piše kar želi, misli in čuti.

Lips Sealed

lp

Zdej sem pa res zmeden ?
Kot, da bi bral DOno v stresnih trenutkih ali pa Gapwta, ko sam sebe promovira ???
Le kam gre ta svet Kr_en izgubljeni Angel ???

Enga bo treba mal po ...

Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 7 8 9 10 11