Quote:No, tule moram pa nekaj dodati.
Danes velika, skoraj večina ljudi živi na stopnji druge čakre, zelo malo jih je, ki živijo na stopnji tretje čakre in zelo, zelo, malo jih je, ki naj bi živeli na stopnji četrte čakre, to je srčne čakre, na stopnji pete, khm.....no, pač vsak zase ve, najbrž je tudi takšen izvenserijski primerek med nami.

Strinjam se pa, da slovo od nekega razmerja z nekom ne pomeni, da ga nimaš več rad, pač, samo z njim ne najdeš več prave poti ali pa so se energije , ki so vezale dva porabile svojo moč in sedaj je treba pač iti naprej.
Vse se dogaja z namenom, nič ni na hopa cupa.

No, petke so mi vedno delale problem, že iz OŠ ven

In če opazuješ, kdo je nežen s tabo in kdo ne in se slednjih izogibaš ??? dej, še enkrat poglej vase, hmmm, katero čakro si že to omenjal, da se trudiš živeti iz nje ???
Moja nevedna napisana malenkost.
Kr_eden
iz pete čakre

kar pomeni, da bom zdaj spet jasen: ne, da se jih izogibam, ampak točno tako kot sem napisal: ne preživljam več toliko časa z njimi. Primer: imeli smo se navado dobivati po šihtu precej redno, pa grem zdaj samo še na čase dol, v trgovino. dobivali smo se redno na kofetkih, pa grem zdaj samo še takrat, ko si res zelo želim in s tistim, ki si res zelo želim. bistvo: ne počnem tega več iz navade
in šeenkrat bom jasen - ne vem kako, to da sem napisal "izbiram resnico", ti pa si to prevedel v "izbiram nežne ljudi"

- zato ti še enkrat napišem, da izbiram ljudi, ki so resnični z mano kar pomeni, da so taki kot so (z mano in s sabo) in da izbiram Resnico zase in iz sebe. kar ne pomeni nežnosti, ampak resničnosti

Življenje nas praviloma usmerja skozi čakre tako, da začnemo s prvo (plemenska, skupinska, družinska čakra) in potem gremo približno z 8im (intervali so običajno na 7 let) letom v drugo (spoštuj drugega), od 15 do 21 leta v tretji čakri (spoštuj sebe), od 22 do 28 leta v srčni čakri (ljubi, odpuščaj...), nato v Resnici, nato v Ajni in kronski po 42-em. Kar ne pomeni, da ne živimo iz vseh čakr, ampak v teh zaporednih obdobjih, nam življenje namenja izkušnje iz omenjenih področij. Ne moremo vsega naenkrat, najboljše se je specializirati

sicer pa ko enkrat nekaj doživiš, tvoja biografija postane tvoja biologija (sleherno doživetje se odraža v tvojem energetskem telesu, ki izhaja iz fizičnega na podlagi elektromagnetnega valovanja celic ali pa je ravno obratno odvisno od perspektive - lahko rečeš tudi, da se celice napajajo in ustvarjajo na podlagi energijskih teles in sicer najbolj povezane so z mentalnim in čustvenim. pa tudi fizično telo je energijsko telo, samo bolj zgoščeno) in s tem del tebe. Tako, da to, da prehajam v peto čakro, ne pomeni, da ne živim več v četrti, ampak, se bom bolj intenzivno ukvarjal s peto naslednjih nekaj let. Pri abrahamu pa jovo na novo, spet dodajaš centrom nova spoznanja, če so potrebna. Čakre so kot skladišča spoznanj. In več se "spomniš", bolj si v sozvočju s svojo dušo.
Mal me je zanesl.