kak referat, sinjeoka, ja hvala, kaj nej rečem

zgleda da maš vtis, da sem te hotla negirat, drugač si ne znam razložit tolk pozornosti, (v bistvu pa sploh nisem kaj dost brala, kaj zagovarjaš, tak da se je moglo slučajno kaj ujet in nima s tabo osebno čist nič)
sam če si mi že namenila tolk časa, pa ker tvoji zaključki o mojem pisanju ne klapajo čist....
sinjeoka wrote on 29.12.2003 at 22:02:45:linija najmanjšega odpora pomeni pasivnost do določenega problema in s tvojimi polinomi nima nobene veze.
tole linijo si nekak spravla z mano v povezavo (kako, se mi še sanja ne) pa ker je nisem hotla proti tebi obrnit, pa se mi ni dalo ugotavljat, kje si jo sploh pobrala, mi je prišla pravzaprav prav, ko sem vidla, da temu, kako korakoma zadnje čase napredujem, tud lahko rečem linija najmanjšega odpora... ker pravzaprav to tudi je, sam da gre gor ne pa dol.
Quote:In linija najmanšega odpora za ta netalentirane bi bila, da svojo netalentiranost "sprejmejo" in se z njo "sprijaznijo". Imajo pa drugo varjanto, da se z njo ne sprijaznijo pač pa da neredijo 1000 vaj, da dosežejo nekaj kar je nekomu podarjeno.
lahko si jo pa seveda predstavljaš tud pod temi besedami, če ti je ljubše...
Quote:Res bi rada videla žensko od >80 kg v miniju in kako bi taka izkušnja vplivala na samozavest. Jaz si mini lahko privoščim, pa si ga ne, ker mi gre žvižaganje in komentarji po principu "uf noge do tal" na živce in me kot žensko zreducira na kos mesa. Če pa se kakšni dvigne samozavest ob zavesti ,da je kos mesa,.......BRUH
hja, vsako tele ima svoj vesele

sicer pa sem že vidla take primere in četud je bil skrajen je bil sam za ponazoritev
Quote:tukaj, če ne opaziš ne govoriš več o sprejemanju, ampak o akciji in nekako pograjfaš moj koncept
sprejemanje JE akcija, ker podrazumeva razumevanje in ozaveščanje (kaj si pa ti pod tem sploh predstavljaš, btw?)
Quote:"Si rekla, da ima nesprejemanje dobro plat - iskanje rešitev... misliš, da je pot iskrenega spoznavanja in sprejemanja kaj drugačna?"
...
bravo bravo, nekdo je spoznal, da je sprejemanje pasiva
še 1x preberi nesprejemanje = iskanje
izraz iskrenost pa malo manj razsipno uporabljaj. Sliši se res grandiozno, ni pa na mestu
od kje ti ti zaključki, mi ni najbolj jasno, očitno tebi sprejemanje čist nekej druzga pomeni, sam finta je, da je oboje iskanje, ker se tud sprejemanje kr samo od sebe še nikol ni zgodlo... iskreno pa je povsem na mestu, vsaj če bi res rad da te sprejemanje kam pripelje, razen na še en ego trip ovinek
Quote:Jaz nisem omenjala nobene kritike, ampak osebno krizo, ki je potrebna brca v rit da se premaknemo. Kritiko omenjaš ti...in ne vem zakaj o tem polemiziraš z mano ???
glede osebne krize se strinjam, kritiko sem pa kr tak omenla, izven tvojega konteksta

(kot tud skor vse ostalo)