gape
YaBB Administratorp
I love YaBB!
The Land of YaBB
|
pa sej nisem jezen; sm se praskanja že tolk navadu da mi sploh ni blem; ampak po tem pač spoznam negativne miselne vzorce ki se generirajo v drugih glavah in so usmerjeni proti meni. pa ponavadi ne zanalašč, pač podzavestno, in to moram kasneje spravt iz sebe, kar tudi ni blem, tud to že znam, (upam). tko da nč bat, jest vem da jeza bed in zato je ne furam. je pa smešn, me zapraska in grem pogledat pa je tvoj post gor - ne se jezit. tko pač je, sva mela mislim da z veroniko cele frke preden sem ji razložu v čem je hec, amapk doker ji ni bilo jasno me je 'praskala'. tko je pač blo. pa kdo drug tud. še vedno, čeprav ve, da me to malce moti! pa ne mislt da me praskate samo vi s foruma, kje pa. tisti ki me poznajo osebno, jih čutim še bolj očitno. in jim povem: ej tole me pa moti, pa se sčasoma odvadijo, pač sprejmejo, al pa ne. sej pravm sm že navajen. čeprov po drugi varijanti je to praskanje pač tok, ki hoče skozi mene pa ne more tolk velik tolk hitr skoz moje možgane it. kaj vem, sej pravm da ne vem točno kaj to je, se mi pa hudo dobr zdi.
|