Kreden.
Guest
|
Dragi in spoštovani Gospod Samson.
Prebral sem tvoje pisanje, zadnje izmed mnogih in moram povdariti, da se ne strinjam s tem kar pišeš. Pišeš namreč pod čustvenim nabojem in postavljaš mojo pisanje na laž. Kdo sedaj laže v tem primeru ? Namreč jaz sem trdno prepričan in verjamem v to, da bi ti vse naredil, da bi povzdignil to izgubljeno vero ki se imenuje krščanska do nebes, mogoče ti bo uspelo, mogoče ne, ampak vedi, braniš se in čutiš se močno prizadetega zaradi tega ker veš, da jaz govorim resnico in te to tako močno boli, da bi naredil vse, da bi me diskvalificiral, pa tudi zato me ni briga, lažeš tako ali tako sam sebi s tem, ko govoriš in poskušaš moje pisanje pokazati kot lažno. Dragi Spoštovani Gospod Samson, tako mi deluješ kot tale mož ;
Adolf Hitler:
Nacionalsocializem ni niti proticerkven niti nereligiozen, prav nasprotno, stoji na tleh pravega krščanstva.
Dragi Samson, ob prebiranju tvojega svetlega pisma napisanega v mraku tvojega uma, kateri je tako zamračen v tvojem bistvu, da ne poznaš ali nočeš poznati vsa grozodejstva katere je storila ta tvoja tako opevana vera.
Tudi to je laž, seveda, vse je laž kar nekdo napiše o katolicizmu, vendar ne tebi na ljubi način ; Rimski cesarji so diktirali katoliški nazor.
Vsem tistim, ki se z zločinskimi odnosi te cerkve in z zlorabo imena Jezus, Kristus nočejo solidarizirati, ostane edina možnost, da izstopijo.
Vse je laž, kar ni napisano po tvojem okusu in mišljenju, ki pa je zavedeno do skrajnosti, tudi tole je laž ; “So kot brezumne živali, ki so že po naravi rojene zato, da jih lovijo in pobijajo ... Sramotni madeži so ...” (2 Pt 2, 12, o drugače mislečih)
Doba razsvetljenstva in Francoska revolucija sta cerkvi vzeli iz rok orodje za fizično mučenje, toda ideologija, ki je v cerkveni zgodovini vodila do groznih zločinov, je ostala do danes nedotaknjena. Deloma se nahaja v sami Bibliji.
Tvoja vera in tvoja cerkev je delala tole ; s sovraštvom do drugače mislečih, z množičnim pobijanjem žensk, otrok in starcev, z genocidom, mučenjem in najgrozovitejšimi metodami ubijanja in še vedno počne, samo na bolj prefinjen način.
Tudi tole je moja velika laž, seveda, ta odgovor s tvoje strani je že znan, vse je laž kar ni po moje ; Hkrati cerkvene institucije od svojih vernikov terjajo, da božje pravo bolj cenijo kot državne zakone. RKC je ena sama velika laž.
Če imata mož ali žena v sebi vedežnega duha, morata umreti s kamenjanjem; njuna krvna krivda naj se zgrne nadnju. (3. Mojzes 20, 27)
Tukaj so vnaprej programirali kasnejše sežige čarovnic. Podobno naj se godi tistemu, ki “govori bogokletno v Gospodovem imenu ” - neke vrste generalno pooblastilo za smrtne obsodbe, položene neposredno Bogu na ustnice:
Pelji preklinjevalca ven iz tabora in vsi, ki so ga slišali, naj mu polože svoje roke na glavo in vsa občina naj ga kamenja ...” (3. Mojzes 24, 14)
Upsa, spet ena velika laž iz moje strani.
Polni so vsakršnih krivičnosti, hudobnosti, lakomnosti, zlobe ... Vedo, da tisti, ki delajo taka dela zaslužijo smrt ... (Rimlj 1, 29 sl.)
V kasnejši svetovni misiji katoliške cerkve v Latinski Ameriki so portugalski in španski misionarji ta program udejanili, kar je, po ocenah strokovnjakov, Indijance stalo 10-20 milijonov življenj.
V 1. pismu Tesaloničanom Pavel podpihuje odklanjanje drugovercev, pa tudi antisemitizem Nove zaveze tako, da piše:
Ti so Gospoda Jezusa in preroke umorili in nas pregnali in Bogu niso všeč in vsem ljudem so nasprotni ... Toda jeza je priša nad njih in je prekipela že do vrha. (1. Tes 2. 14 sl.)
To je postala duhovna podlaga za Luthrove pozive, da naj zažgejo sinagoge in judovske šole ... “ v čast Gospodu in kristjanstvu, da Bog vidi, da smo kristjani.
Le kaj si Bog misli o tebi in tebi enako mislečimi ?
Podpiraš kriminalno, morilsko združbo, ki je v vsej svoji zgodovini naredila največ gorja in za sabo puščala in še pušča žrtve.
S krvjo prepojim svoje puščice, in moj meč naj žre meso, s krvjo ranjenih in ujetih, iz glav prepirljivih sovražnikov.” (5. Mojzes 32, 42) seveda, sem pozabil, jaz to raztulmačim v svoji glavi popolnoma drugače kot ti, o Veliki Um.
Ko se približaš mestu, da bi se boril, mu najprej ponudi mir! Če ti miroljubno odgovori in ti odpre, ti bodi vse ljudstvo, ki se najde v njem, podvrženo davku in tlaki. Če pa noče s teboj skleniti mir, ampak hoče s teboj voditi boj, ga oblegaj! In če ti ga Gospod, tvoj Bog, dá v roké, pobij vse moške v njem z ostrim mečem! Le žene in otroke, živino in vse, kar je v mestu, ves plen v njem, zapleni zase in lahko uživaš plen svojih sovražnikov, ki ti ga je dál Gospod, tvoj Bog!” (5. Mojzes 20, 10-14) Ja, ja, edini sem, ki mislim drugače od vas, Krščancev.
Katoliški nauk ; Nekrščanski otroci v pekel! Vse je laž dragi Samson, vse. Ti že veš.
Jezus iz Nazareta ni imel ničesar opraviti z razkošnimi oblačili. Tudi vzvišeni nazivi so Mu bili tuji. Prav tako dobro kot mi veste, da je Jezus izrecno dejal:
Ne pustite, da vas imenujejo rabi, kajti eden je vaš učitelj, vi pa ste bratje.
In nikogar na zemlji ne imenujte za vašega očeta, kajti eden je vaš Oče, ta je v nebesih. In samo On je svet.
Si mar pozabil to dragi Samson ?
Ja dragi Gospod samson, tudi vse moje navedbe v vseh prejšnjih postih držijo, ker če ne držijo, potem ali lažejo ugledni časopisi, ki to objavljajo ali pač lažem jaz in si izmišljujem. Mislim pa da bo vse prej kot tole dvoje vzdržala tista taprva, ki sem jo nekje zgoraj zapisal, točno veš, vendar si ne moreš in ne smeš priznati, da je vse to res, da se je vse to dogajalo in da se še vse to dogaja in se še bo dogajalo, kajti, dokler boste v katoliški veri takšni ljudje kot si ti dragi Gospod Samson, tako dolgo bo ta vera vpisana v črn seznam verstev. Tudi, če ti vsi na temu forumu verjamejo, JAZ TI NE in ti NIKOLI NE BOM. Kajti tvoja vera je naredila preveč zla, da bi si zaslužila svoj direktorij na temu forumu.
Dragi presvetli Gospod Samson, kdo zdej laže, to me najmanj skrbi, bolj skrbi me to, ker tvoja vera sama čaka ugoden trenutek, da spet začne z svojim srednjeveškim mučenjem in pokaže svojo pravo duhovno krščansko stran obraza, to me pa resnično skrbi.
Dragi Samson, premisli o zlodelih tvoje vere, premisli o miljoni in miljonih mrtvih zaradi in na račun tvoje vere, premisli o vseh posiljenih ženskah in otrocih kateri so trpeli in še trpijo duševne posledice zaradi tvoje vere, pomisli o umorjenih še nerojenih otrokih katere so ženske morale umoriti z abortusom zaradi nenasitnih spolno prepotrebnih duhovnikih, premisli pa predvsem o sebi in svojem verovanju v tej tvoji predobri, prelepi veri in predvsem, zgražaj se in sramuj se.
Vedi pa dragi Gospod Samson, pred Gospodom, katerega ste vi izkoristili in do onemoglosti prevarali, kateremu ste zaprli vrata, katerega ste izničili in kateri vas je ustvaril, pred njim smo vsi enaki.
Takole dragi Samson, preveč si zaveden, ne ceniš ne sebe, ne ljudi okoli sebe, ne ničesar, ti ceniš samo nekaj, zate je samo nekaj, RKC.
Blagor ubogim katoličanom na bolanem umu, kajti njihovo ni Božje kraljestvo, tako nekako je napisal moj prijatelj Mustangbijeli in se popolnoma strinjam z njim.
|