Andres wrote on 04.11.2003 at 22:31:09:Greva od začetka. Danes sem v službi na hitro tole preletel in še vedno sem prepričan, da si nekje napisal da si zopet žrtev in iz tega je sledil stavek da te Samson izpodbija. Če se motim, oprosti, lahko pa da je bil kdo drug, pa sem pomešal. Jebi ga. V službi je vrsta za mano, svojega računalnika pa še nimam.
Praviš, da me moti tisto o muslimanstvu pri Mustangu. A veš kaj me moti? Doslej so bili najslabši muslimani na svetu Turki. Od sedaj dalje bodo najslabši muslimani ravno bosanski muslimani. Ne morem biti nekdo musliman, ki pri 30. letih prvič v roke Koran dobi. Ne more biti nekdo musliman, ki ga mu njegovo prvenstveno vero v času vojne predstavijo. Ne more biti musliman tisti ki živi in se prilagaja okolju kjer se pečeta prase in šljiva.
A vidiš zdaj kaj me moti?
So pa muslimani mnogi ki jih poznam. Maroko (5 oseb), Tunizija (1), Irak (Kurdistan) (2), Jordanija (1) Filipini (1), Alžirija (13). To so pravi muslimani in v soboto sem bil na drinku z enim. Ravno Ramazan je imel pa ves prestradan je bil in to.
Vidiš kaj ti hočem povedat. Eno je plastični musliman, do neke mere prisilini, živeč v drugem okolju kot je muslimansko zato z drugačnimi navadami. Drugo je spet tipični musliman.
To sem ti nametal samo zato ker sem danes tistega Mustanga že omenil in si ti odgovoril v stilu, da me moti. Moti me samo to ker ni original, ampak umetno.. Je bi ga. Celo sam ima link da se Korana ne da točno v evropske jezike prevest, kar je le še potuha več, da se lahko svinja in šljiva pečeta.
Samo še vedno pa trdim, da je dovolj žalostno, da ima direktorij Islam zaprt.
Gremo naprej na krščanstvo, pa oprostite ker sem vam ritem pokvaril.
Andres
Oj Andres, veš, dobil sem tak občutek, da bi bilo lažje tebi napisati, kaj te ne moti, bi prej končal.
Vidiš Andres, postal si en del Devi, en del Kali, brez vzroka me obtožiš, da sem spet jaz sebe imenoval za žrtev, lahko prebereš tele moje poste, pet ali šešt kateri so namenjeni dragemu samsonu in nikjer neboš našel, da sem jaz spet sebe imenoval za žrtev.
Sem pa znani provokatorki Devi napisal nekaj besed, smo, spet ne o kakšnih mojih žrtvah, no, če bomo tako nadeljevali bom še postal kakšen mučenik.
Vidiš, to je narobe na temu forumu, ta vaša duhovna hinavskost, ta podlost katera kar sije od nekaterih tukaj gor, prvo obtoži in napiše neresnico, zraven se pa kao hinavsko opravičuje, vidim, d ate je Devi in kali vzela v roke in te naučila kako se dela.
Naslednje, kot sem že napisal, saj zdi se mi, oni Mustangbijeli ni Bosanc, pač je odpru rubliko Islam na moje pregovarjanje in seveda, kar dobro pozna razmere v Bosni in s eje strinjal, zakaj ne, se mogoče tako zavedni Slovenci kot ste nekateri tukaj gori bojite česa ?
Na našem forumu se lahk piše svobodno o vseh verstvih in o vsem duhovnem, ko bo dobro zaživel bo še boljše.
Upam pa in trdno verjamem, da na naš forum ne bodo prišli takšni duhovno nizkotni hinavci, ki bodo prvo človeka obtožili nečesa, zraven se pa hinavsko opravičevali.
Kerga vse ti poznaš od musličev, to men dol visi, jaz sem samo en navaden Budistek, ki se išče, zarad mene lahko poznaš samega papu.
Ja Anadres, velik vpliv imajo mediji, internet in nenazadnje nekatere osebe nate, bi bilo dober, da kdaj pa kdaj skupaj z provokatorko Devi in Kali zaplešeš kakšen šamanski očiščevalni ples tam okol kakšnega ognja, samo, d ane boste Indijanskega za dež, pol bo večer pokvarjen.
Boli mene kaj si ti misliš in 90% ljudi na temu forumu o men, jaz sem jaz in jaz sem gospodar svojega telesa, lahko mi samo prdnete pod okno.
No, bom končal, ker se mi res ne da več tule gor kracat, ker to je tako, kot da zidu praviš naj se umakne, ko dobro veš, d asi ti tisti kateri se bo moral umaknati.
Ja, odgnali ste jih kar nekaj, v tem ste dobri, še Kolibrico, ki se je hotela na temu forumu raztrgat za vas, da vam dopove, da mučenje in pobijanje živali ni gut ste odgnali.
V glavnem takole, se opravičujem krščanskim dušam, da sva z Andresom popacala tale prelep krščanski topik z umazanim islamom in to bosanskim, kateri gre v nos Andresu.
Predajam ti sveto besedo, o veliki mučenik Andres.
Pa lep pozdravček prav vsem tukaj gori.