Zdravo, ste spisal full velik sploh sproti ne moreš brat.

aja hvala vsem ki ste pohvalil moje razmišljanje, res je prišlo iz srca, tko kot je nastalo vse skupi tu gor, forum pozitivke, delavnice... iz brezpogojne ljubezni do znanja in tega da damo svoje izkušnje in to svoje spoznanje drugim in sprejmemo spoznanja drugih, ki nas bogoatijo.
Reku bi še sledeče, naše izhodišče vsaj teh s katerimi smo ustvarja te stvari, je blo to da dobimo uno res uporabno znanje pa, da skupi kaj delamo in da ga damo naprej, ne da bo naše pravilno pač pa če hočete uporabite nam je dobro naredilo.
zdej osnova našega soustvarjanja in prijateljstva, ljubezni in deljenaj le te, z vsemi vami je to, da smo enakopravni, bom reku bolj enakopravni v učenju kot v čem drugem.
namereč zame je osnova vsega to, da se učimo, dozorevamo postajamo boljši, včasih skozi težke izkušnje, včasih skozi dobre, a vendar postajamo. Zato je forum narejen tako, da nam daje spoznanje o učenju, da dobimo to kaj smo se prišli mi sami učit, pospravit pred sabo, spozant sebe ne pa razlagat drugim.
Kdor je hotu bit pameten in razlagat drugim je vedno dobil svoje sporočilo, sam dal mu ga je svet, ne mi, četudi skozi naključja, ki so pripeljala do tega, četudi skozi pisanje koga od nas a ni bilo naše, saj isto besedilo vsak zastopi kot ga mora zastopit in skozi svoj pogled, zato nima smisla razlagat drugim, smisel ima delit spoznanja.
bom rekel po domače bog se kaže ljudem skozi različne stvari, cil je to zastopit, ne razlagat. Naj se krščanstvo dokaže drugače naj se dokaže skozi običajen tekst, naj se dokaže naprimer skozi izkušnjo, ki si jo imel samson ko se bomo pogovarjali vsakdanje stvari, in boš rekel fantje tole sem jaz doživel tako, o tem je tudi jezus govori, to bo tist kar bo dal vrednost, da bi razalga sveto pismo pa ni potrebe, kdor bo hotel razlago bo najdu pot do nje, dejstvo!
velik jih je ane?
je razlagal drugim velik ljudi s foruma, pa velik jih je dobil svoje delo nazaj. ne bom imenoval večina se nas tle not full najde.
kaj pa je osnova, osnova je življenje, je to kar se učimo in to kar postajamo, znanje recimo kot je stavek ljubi svojega bljižnega kot samega sebe, ali v vsakem dobrem je nekaj slabega in obratno je privinsko zanje, ki ne glede na to iz kej izhaja daje neko večno sporočilo.
odprti sistemi, ki so vodilo foruma deluje tako da vse zanje združijo in omogočajo različnim generatorejm spoznaj, da komunicirajo med sabo, največ imajo od tega prav bralci, ki aktivno sodelujejo v tem, saj se sami učijo in dobivajo stvari, ki jim pomagajo biti boljši.
sam mislim, da verstva direktorij čist zadostuje, se ne bojimo krščanstva, sprejemamo ga, enkopravno s spoštovanje, z ljubeznijo, kot eno izmed poti, to ja, več ne rabiš, če bi rad več odpiraj nove teme, odpiraj svoje pogelde, pokaži skozi navadne poste svojo veličino in velik ljudi boš pritegnil, ne bodo sledili, ampak pomoje je tudi tvoj cilj da sami spoznajo, zato ne razlagaj. nas sam odvračaš.
enako bi nasprotnikom reku, spoštujte velik dobri stvari je v vseh vas.
je mel velik ljudi tle gor idejo da bi drugim razložil, da je vegetarjanstvo edino pravilno, pa niso uspel, zakaj ne, ker se ljudje učimo vsak svoje stvari in je treba met izkušnje včasih. So pa uspel enim dat sporočilo in smo ga uzel.
tu gor pa je nekak point v tem, da spoznamo sebe in da dojamemo kaj nas uči svet pa če iz različnih poti, damo stvari skupaj napredujemo si pomagamo, smo boljši, ne rabmo en poti.
lahk sem not nalepiš linke do vaših forumov, ki se ukvarjao s tem, lahk maš večer na chatu, sam upoštevej os, recmo verstva bi bil dober naslov.
al pa samson namest da razlagaš nam o vas, poveži stvari skupaj drugače, organiziraj okroglo mizo, sestanke, predavanja dveh različnih skupi vašo in anšo z istim naslovom, dialoge, tam je morda tvoja pot, morda je to tvoje poslanstvo?
glede tega da bi se lahko odprl in drugač naredil stvari na forumu, sem ti hvaležen za idejo, o poganstvu, ta šamanizem je res malce preozek in bi blo ga fino razširit s kelti, vilinci... kao dobrimi znanji za evropo in svet.
pa res glede osnov, bi blo prav da naredimo en direktorji o angelih, intuiciji, vodnikih
to je tudi stvar, ki jo vsi imamo in se vsem dogaja.če prebereš zgornji stavek ponovno boš spoznal še eno izhodišče foruma.
zanimajo me kot vidiš res te osnove kako dela svet, kako gre življenje, kaj je res pomembno?
glede krščanstva, ene par dobrih idej ma dr.susma se lahko domenmo enkrat, poznavalec krščanstva u max, je bil vatikanski knjižničar full let, 14 se mi zdi, neki njegovoih pogledu je v pozitivkah daš srč susman in bereš.
glede tega ali nas je strah ali ne bom reku ne je pa tako da je sigurno vedno ena distanca do vsega dobrodošla in da ko otrok en dan odrašča in gre po svoji poti, tako smo šli mi bom reku po svoji poti, in cerkev je nekaterim dala svoj del naše vzgoje, nek največji so dal starši pa sami skozi izkušnje smo se usmerjal, samo kot to vidim je pol namen staršev da pripravijo otroka za samostojno življenje z brezpogojno ljubeznijo, otroka pa da brezpogojno spoštuje starše ne glede na to ali so popolni ali ne. ne upošteva spoštuje!
vsak ma napake in te večinoma hitreje najdeš, kaj pa dobre stvari, tu smo zaradi teh.
in dobre stvari se lahko enakopravno soočijo in nikomur nebo nič in ne bo narobe in ne bo nihče užaljen zato, če se skupaj soočijo in da vzamemo in dodamo še druge dobre stavri.
ane? to je najvišji in najplemenitejši namen foruma in mene.