Darinka wrote on 13.12.2003 at 13:30:49:Pozdravljeni Samson!
Jaz tebe osebno ne poznam to drži ampak te vidim. sem oseba, ki veliko vidi, je pa res, da ne maram, da me nekdo preizkuša v mojo sposobnost.
Draga Darinka!

Prav vesel sem, če me vidiš, kljub temu, da me osebno ne poznaš. To me zanesljivo niti najmanj ne moti. Nasprotno, počaščen sem s tem tvojim zanimanjem zame. Kajti iz vsega tega, kar si v svojem pisanju naslovila name, mi je jasno, da si spoštovanja vredna osebnost, ki dobro ve, kaj govori in ki ji je pravičnost nekaj svetega. V takšnem gledanju te podpiram in ti izražam vse svoje spoštovanje. Je pa res, da si s svojim darom vzbudila mojo veliko radovednost. Pa ne, da te hočem testirati, ampak spoznal bi te rad kot človeka, kot osebo. Pri tem nimam nobenih slabih namenov, nasprotno, če je mogoče kdaj v čem potrebno tudi tebi pomagati, bi gotovo v meni našla človeka, ki je kaj takega sposoben narediti. Saj sem tudi jaz človek, ki zelo rad pomaga in ki se prav tako ne brani pomoči, če je je potreben. Torej čisto običajen smrtnik, ki nimam takšnih posebnih darov kot ti, imam pa zelo močen organizacijski čut in sposobnost organizirati pomoč, kadar je to potrebno in seveda, če imam razpoložljiv čas za to. Zato se s tem tudi pogosto ukvarjam za "hobi", kajti moja profesija je seveda čisto nekaj drugega.
Če sem te prav razumel, te menda le nisem žalil. Tega res nebi hotel, to bi bilo proti mojemu temeljnemu značaju. Če me res vidiš, potem mi tega ni potrebno dokazovati.
Bi pa Exotu in vsem na forumu zlahka dokazala, da imaš tisti posebni dar na ta način, da meni pošlješ obravnavano fotografijo, jaz pa dam besedo, da bom priznal vsem, ali sem tisto res jaz. Seveda pod pogojem, da moje identitete ti ne razodeneš drugim, kajti raje bi ostal anonimen iz čisto osebnih razlogov.
Vsak izmed nas namreč sam izbira, komu se bo "pokazal" in komu ne. Tebi sem se pripravljen v resnici pokazati, če si za, ne pa vsem tukaj na forumu. Sem pa npr. z Andres-som že dogovorjen, da se srečava, ko pride v domovino, to ti lahko on sam potrdi kar tukaj na forumu. In priznam, da se tega najinega srečanja veselim, kot bi se razveselil srečanja s teboj.
Si pa pravilno ocenila tudi Exota, da namreč ni napačen človek. Se pa res včasih rad malo poheca, tu pa tam ponagaja, pa bi bilo najbolje, če nebi bili na kaj podobnega pritirano občutljivi.
Quote:Aha še to sm pozabla povedat.
kar se vere tiče nima nobene povezave z jasnovidnostjo in pa z energijo. Vsaka vera je svobodna in vsak moli svojega Boga.
Pa brez zamere.
Ma kaki zamera!

Nasprotno, zelo si me razveselila s svojim pisanjem in sem ti zanj hvaležen. Je pa res, da sama vera z jasnovidnostjo in energijo nima direktne povezave, čeprav eno in drugo pristna vera na zelo eminenten način nekako vsebuje. Tudi to je res, da je vsaka vera svobodna in da vsak moli svojega Boga, ni pa res, da je v vseh verah vsebovana vsa resnica o pravem Bogu, niti ni vsebovana do enake mere. Verjetno se tudi v tem strinjava.
Prejmi moj prisrčen pozdrav! Oglasim se ti po mail-u, vendar izključno dobronamerno.