exorcist wrote on 03.03.2004 at 14:21:25:AH, saj sem že skužil, da tukaj nisem tulkaj bogvekaj zaželjen, se mi je lučka prižgala, čeprav bolj zakasnelo, res je zadnji čas, da se za določen ali nedoločen čas spokam z Gape foruma, da se naelektrno ozračje in živčki malo ohladijo in pomirijo, če se sploh bodo, ker če me Andres ne napada in me ima za nevekakšnega sprijenga človeka, brabom, lažnjivca in ničvredneža, ki ga niti pozdraviti ne smem, pa je že ogenj v strehi, potem pa se pač najde nekdo drug, ki ga nadomešča in dežura, npr. vedve z Lilith in Lance.

Nič, mejte se fajn, ajde.... Se morda še kaj vidimo...
Kaj čem te še več napadat fantiček mali? Jaz sem ti povedal tu in na čatu, da si jebi veter in da lažeš, kdor laže, ta pogosto tudi krade.
Še preden se ti je karkoli zapisalo sem rekel, da si sadist. Sam si to potrdil s tvojimi pisnimi dejanji. Tolk da sva si na jasnem.
Poleg tega, da si sadis, da lažeš, morebiti tudi kradeš, še vse skupaj zabeliš do mere, ko to ni več laž o nekem članu foruma, ampak je skrajno žaljivo.
Revež potrebni. Namesto da bi kakšno žensko tu na drink povabil, si se lotil raziskovanja njihove duše in telesa v topicih. V celoti tega še Fraudu ni uspelo, a je imel več 1000 pacientk.
Kaj čem ti pol reči. Podn si, to sem že itak enkrat rekel. In ti boš meni ponujal neko spravo oz da bi zakopal bojno sekiro. Bejš, ti rečem, ker jaz ne hodim oborožen okoli. Ti pa očitno, ker imaš notranji kompleks, kar se vidi tudi na forumu.
X.
Ne moreš govoriti, da ne razumemo XXXcota

. Tip je skrajno neodgovoren do napisane svoje besede. Po več mesecih vsako dnevnega nalaganja mu ne moreš priti za odrešenika. Slednji mu ne more in ne sme biti potuha, kaj šele v pomoč.
Andres