oh ja...
exorcist če bi ti podal vsaj kaj od sebe sem gor, res kakšen argument, ki bi zdržal vsaj osnovno presojo, pol bi se pogovarjala.
reku sem ti, da to ni new age forum, ker ga sestavljajo tudi vse druge smeri. je open source ane? so pa vrednote ki jih ta forum spoštuje res pobrane z vseh strani, kot so tudi forumovci z vseh strani prišli in jih doprinesli.
pa ker tvoje misli ustvarajo tvoj svet ker si se odločil da to je new age forum, najdeš v vsem potrditev? poznaš zgodbo o sosedovem fantu in skeiri? če ne vprašaj koga od vaših zih jo ... boš razumel ...
če bi bil to vzhodnjaški forum pol bi se imenoval vzhodnjaško ane, če bi bil new age vzhodnjaški bi se tud tako imenoval, pa sploh ni izšel iz vzhodnje filozofije, ne daleč od tega, izšel je iz zahodne filozofije, da ti še bol odprem oči...? pa pomoje, da tud vzhodne filozofije ne poznaš, drugač tega tud ne bi napisu...
drugo ko si krivil new age za vse kar je na svetu sem ti reku da je new age tako mlado gibanje po mojih informacijah se je začelo okrog leta 1980, da si prav čudn izpadu ko si ga krivil za stanje v svetu in stanje v ljudeh, to stanje vlad že dolgo časa... new age pa je ena izmed poti naprej.. sem tud reku sem tem, ki se pri verouku učijo to zadevo o new agu to razložu, so mal pogledal čudn pol?
sem te vprašal, če maš alternativo pa si kar tiho?
pol tretje ko si omenil, da večina poti fali, sem vedu da pomoje ne veš zakaj je tako, ane? da ne poznaš okolij in osnov...
če bi izhajal iz izhodišča pol bi vedu, da je samo ena pot, da nikdar ne moreš falit, da je to pot srca in pot boga in če poznaš svoje poslanstvo, potem lahko postaviš stabilne in odprte sisteme, da sigurno stojiš na njej. ko to veš, veš tudi kdaj si falil, čeprav falit v obšte ni mogoče, ker Bog nikol ne bi naredil nekaj takega da ne bi bilo popolno ane?(preberi si pogovore z bogom), ampak vseen recimo, da dobiš drugo učenje, ki včasih ni prijetno, ok pol če ga razumeš, se spet začne dogajat vse tako kot veš, da je zate prav.
evo zdej pa glede foruma in tebe in teh s katerimi se ne strinjate, si se vprašal kaj je namen? zakja se ne? kaj če je namen tega, da se strinjate in da se v vsakem trenutku vsi trudite da se v čimvečji meri strinjate... kaj če je to del os-a?
stvar je čisto enostavna kot sem ti že omenil si prišel na forum zaradi sebe, samo zaradi sebe, vsega se učiš sam, a seveda se s tabo učijo tudi drugi a vsak samo zase. če misliš da nimajo prav, da so neumni, si spet falil, držiš jih tam in vse besede ti samo potrjujejo kar si reku, obsojaš jih, ne napreduješ, če razumeš da misli ustvarjajo realnost in da se tu učiš, potem boš pristopil drugače, poslušal boš kaj ti govorijo in upošteval stvari saj boš le tako nadgradil iz znal dovolj, da dojameš situacijo.
če bi izhajal s stališča duše in poslanstva se ne bi zpletal z drugimi, ne bi bil jezen na druge, niti nase, niti na sistem, vedel bi kaj je tvoja pot in kaj se učiš, vedel bi kaj se učijo drugi, kaj se uči kr eden, kaj se uči kolibri, kaj forum. v glavnem bi gledal stvari kot celoto, ne del...
pol bi ti šlo bolje, prej bi se razumeli, prej bi se spoštovali, prej bi si dali določeno znanje, po katerega ste prišli in po izkušnjo ki ste jo hoteli doživeti, bi lahko na lepši način dobili.
samo ker tega ne veš, tega ne ve niti kr eden se pol zapleta in zapleta, kaj se učite boste dojel šele čez čas, tako kot se zaveš zakaj je bil namenjen dan če pogledaš zvečer nazaj in opaziš kaj se ti je zgodilo, lahko pa stvari obrneš, da sproti gledaš veš in deluješ v pravi smeri. Ko to veš sem ti že reku dojameš situacijo ki te uči in kaj se učiš, čas učeja in način učeja je odvisen od tebe...
če strnem vsi se na forumu učimo, sobivamo in delimo znanje, nihče nikogar drugega ne prepričuje razen sebe, to je osnova, ko nisi več trd do sebe niso drugi trdi s tabo in učenje ti je lažje, namesto da bi druge učil si reci da želiš dojeti lekcijo hitreje. tako boš bolj morder in več dosegel.
ja vi pa kakor hočete, forum vam to samo omogoča, zato ga bi jaz na tvojem mestu spoštoval, kot spoštujem drevesa, rastline živali, ljudi, svet in vesolje, ki te po prehojeni poti polni bojev s samim sabo, vedno spomnijo ko se vrneš domov, da si tu zaradi sebe, da sebe ozavestiš, da sebe razumeš in da postaneš boljši v vseh pogledih.
to je moj zadn text zate o sistemu, naprej boš znal sam oz z ostalimi, ki so zaradi sebe prišli v tvojem času sem...
to kar sem zgoraj napisal napišem z drugimi besedami vsem ki majo svoje obdobje in zdej je to tvoje obdobje in obdobje kr enga...
prej je blo to moje obdobje, obdobje gapeta, obdobje mikeja, ... večine fantov tu gor, ne vem punce nekak ne grejo po tej poti, razen kolibrija ona je prva taka...
srečno in veliko uspeha pri učenju