Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si
 
  HomeHelpSearchMembersLoginRegister  
 
Pages: 1 2 3 4 5 
(Read 19986 times)
A.
Ex Member
Re: Gape forum in new age
Reply #30 - 07.08.2003 at 11:31:08
 
new age je ravno nasproten temu kar govriš, on vse religije in poti postavlja na enakopraven nivo.

daleč od nove religije, daleč od nove vere, daleč od novega boga.

Vodilo je dopusti vsem svobodno pot v iskanju? Saj vse potke vodijo k ciljju, je v tem kaj slabega? sploh če izhajaš iz samega bistva da imaš poslanstvo in da ga imajo tudi drugi?

os pa združuje vse dobre stvari vseh dobrih stvari.

si že bližje?  Wink

drugač pa bi lahk reku, da od tega kar obljubljaš da boš nisi nč skupi spravu, sam neki te je strah, da nebi kaj preveč reku, alternative nimaš ane? pojmov tud ne poznaš, dobr.

pomoje stopaš v nezna prostor, v popolnoma neznan prostor, pol je treba vse spravt v eno škatlo in vsem sesut znanje, da boš enakopraven, da boš kaj povedal... ane? da te bomo resno jemal in cenil tvoje stvake, seveda na podlagi tvojih stališč dopolnil svoja,  priporočam ti castanedo za začetek... morda bo lažje...  Wink

aja sprejemo te že sedaj, razumemo tu, zato te vabimo na kavo, da ne boš mislu kakšni smo. Sam edin kar te osebno prosim je da si vzameš čas in namesto praznih odgovorov, v stilu e sem te dobu ane? začneš razmišljat s vojo glavo in daš resne argumente na to če te kdo vpraša.

drugač je tko, neki časa se ukvarjam s folkom, če ni resen, ne glede na to kaj misli in katero stališče ma, če ne pove resno in dobro stvari argumentira, ne ukvarjam več, sej veš pol ne dobiš ti tega po kaj si prišel niti mi ne.

zato se zdej potrudi  Wink
Back to top
 
 
IP Logged
 
exorcist
Ex Member
Re: Gape forum in new age
Reply #31 - 07.08.2003 at 12:14:08
 
Quote:
Saj vse potke vodijo k ciljju, je v tem kaj slabega?


Ne, sem strikno na opozicijskem staliscu tvojemu misljenju. Vecina poti vodi v pogubo, saj ce si samo pogledas danasnji cas kake grozote se dogajajo.

Vstopite skozi ozka vrata,
kajti široka so vrata
in prostorna je pot, ki vodi v pogubo,
in veliko jih je, ki vstopajo po njej.
Kako ozka so vrata
in kako tesna je pot,
ki vodi v življenje,
in malo jih je, ki jo najdejo.


To je cisti new-agerski nacin, ki ga ti proklamiras, ze tvoj nacin razmisljanja in manifestacije sebe in drugih.
Back to top
 
 
IP Logged
 
A.
Ex Member
Re: Gape forum in new age
Reply #32 - 07.08.2003 at 14:40:47
 
evo zdej bom šel v zf(znanstveno fantastiko)

Glede na tvoje pisanje se mi zdi, da razumem kaj je, sitem te jaha? je tako? zdi se mi da ga ne razumeš, tko kot ne poslanstva(izhodišča?) hm... oz vsaj ga ne daš sem ane, zaprt je, da ga ne pokažeš drugim, da bi ga dopolnil, da bi vidl vanj? če bi se odpru bi bil že v sitem kot mi ane, če bi reku evo to je moje mišljenje, moja resnica povejte kako to vi vidite, bi nam bil enak ane? a to pa ne, pol bi bil new ager... jao jao...

a ker te jaha sistem a orodja nimaš oz niti en alternative ga ne zmoreš dograjevat ane? pol rajš ogradiš to kar maš in ostale postaviš ven in rečeš kdor ni na mojem vrtu je zuni njega, tam pa ni nič dobrega...

ok, bom pa odgovoril z vprašanjem o pravi poti? kaj če poznamo način kako najti pravo pot? e ampak preden ti povem kaj o tem se vsedi in povej kar te sprašujem tvojo alterntivo?
sej sem reku neo turbo kapitalizem s katerim rad enačiš new age, ki pa je njegovo popolno nasprotje in je sorazmerno mlado gibanje, ki ni odgovorno za težave folka, ker so te težave v enaki meri obstajale že prej ane, mal zgodovine tud ne bi blo narobe če obnoviš a?

ok, glede sistema, kaj če ti povem da obvadamo sistemske softwere, PA DA NEBO POMOTE NE SAM MI, ORTO VELIK FOLKA IN DA PRAV VELIK BOLJ KOT MI ... in da znamo postavljat stabilna okolja ki te ohranijo na pravi potki in če ti rečem sam za najosnovnejše orodje napr namere, da misel ustvarja našo realnost, bi pomislu kaj se ti dogaja in kaj misliš.
Poznaš efekt knjige(drug namig za sisteme) je tam kaj? si kdaj pomislu zakaj? si kdaj pomislu oz srečal koga zunaj svojega vrta ki bi bil na pravi poti? si? jaz sem jih v določenem obdobju srečal neki, nehu blodt okol in pol sem podru svojo ograjo veš se bolje vidi...  Shocked Grin  

če greva dalje poleg tega, da ne izhajaš iz poslanstva te jaha še sistem, ker tega da je sistem in zakoni po katerih vse deluje najbrš ne gledaš tolk? zato tud ne moreš vedt katera pot vodi kam in zakaj? če to veš pol ni ovire, pol ne moreš falit, zdi se mi da se premel sprašuješ zakaj se kaj dogaja?

če rečeva takole, kaj če poznamo način in pot? kaj bi reku pol?
kaj bi reku, če smo prehodil večino stvari in izkusil večino stavri in bili povsod do koder seže tvoj razum in tvoja volja, (bom reku naš razum in naša volja)? in še dlje od tega kar smo misl da obstaja? kaj bi reku?

kaj boš pol?

boš šel tja in nazaj? če poznaš fraktale in fraktalne sisteme ti ne bo tolk težko to ane?

zf mogoče, kaj pa če je vse res in je tvoj pogled le tvoja resnica, kaj pa če se ozreš v zvezde in se vprašaš je vesolje res tako veliko in znanje res tako neskončno?

in se ozreš nase, če se odpreš je dela res dost velik za preverit za preučit, izkusit, pol boš govril s svojimi besedami in vedu eno, da se vse življenje sam čudiš kaj vse je in kolk si bil nespamenten k si mislil da je to kar zdej veš res  Grin

s svoje izkušnje...  Kiss
Back to top
« Last Edit: 07.08.2003 at 19:25:07 by A. »  
 
IP Logged
 
soncnica
3
***
Offline

I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 235

Re: Gape forum in new age
Reply #33 - 07.08.2003 at 18:28:59
 

Kakšen je namen tvojega pisanja?

Back to top
 
 
IP Logged
 
exorcist
Ex Member
Re: Gape forum in new age
Reply #34 - 07.08.2003 at 20:14:08
 
Aha, New age (nova doba) se je prelevila v new anger (novo sovrastvo) do mene in mojega kriticnega pisanja, kaj, ce jih ne razumes pa te pac preprosto diskfalificirajo, saj nikoli ne bos razumel, trhli argumenti?

Vem, da besede vcasih zadajo vecji udarec, kot vsakrsni fizicni obracun, le ce so dovolj precizne, da prekucnejo utopicno mislenost? Zgleda, da dobro merim, zato pa je tudi taka reakcija, ki je povezana s strahom in neodobravanjem. MEA CULPA se rece.

LP
Back to top
 
 
IP Logged
 
soncnica
3
***
Offline

I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 235

Re: Gape forum in new age
Reply #35 - 07.08.2003 at 21:38:15
 
Kar verjemi, kar hočeš verjeti...


       Lepo je verjeti v ptice,
     ki ponosno visoko letijo.
      Lepo je verjeti v veter,
 ki ti nežno šepeta pesem srca.
Lepo je verjeti v nekoga in verjeti v to,
                 da rad te ima!
 Smiley
Back to top
 
 
IP Logged
 
exorcist
Ex Member
Re: Gape forum in new age
Reply #36 - 07.08.2003 at 22:51:09
 
soncnica wrote on 07.08.2003 at 21:38:15:
Kar verjemi, kar hočeš verjeti...


       Lepo je verjeti v ptice,
     ki ponosno visoko letijo.
      Lepo je verjeti v veter,
 ki ti nežno šepeta pesem srca.
Lepo je verjeti v nekoga in verjeti v to,
                 da rad te ima!
 Smiley


Tudi jaz te ljubim, hvala mati.  Grin
Back to top
 
 
IP Logged
 
kreden
Ex Member
Re: Gape forum in new age
Reply #37 - 08.08.2003 at 07:37:47
 
Tvoje pisanje nič ne zadene in je samo en kup idiotskih izpadov katere sigurno z pijanim fajmoštrom skupaj kujeta.
Back to top
 
 
IP Logged
 
exorcist
Ex Member
Re: Gape forum in new age
Reply #38 - 08.08.2003 at 07:55:18
 
Quote:
Tvoje pisanje nič ne zadene in je samo en kup idiotskih izpadov katere sigurno z pijanim fajmoštrom skupaj kujeta.


Uf, pri tebi je ogromno sovrastva, saj razkrij se in pokazi se svojo drugo plat JEZE, ki ti je ocitno ne zmanjka. Kako to usklajujes z "mirnim" gape forumom, nebi rajsi pisal neke vojne clanke za NATO?
Back to top
 
 
IP Logged
 
A.
Ex Member
Re: Gape forum in new age
Reply #39 - 08.08.2003 at 09:42:40
 
oh ja...

exorcist če bi ti podal vsaj kaj od sebe sem gor, res kakšen argument, ki bi zdržal vsaj osnovno presojo, pol bi se pogovarjala.

reku sem ti, da to ni new age forum, ker ga sestavljajo tudi vse druge smeri. je open source ane? so pa vrednote ki jih ta forum spoštuje res pobrane z vseh strani, kot so tudi forumovci z vseh strani prišli in jih doprinesli.

pa ker tvoje misli ustvarajo tvoj svet ker si se odločil da to je new age forum, najdeš v vsem potrditev? poznaš zgodbo o sosedovem fantu in skeiri? če ne vprašaj koga od vaših zih jo ... boš razumel ...

če bi bil to vzhodnjaški forum pol bi se imenoval vzhodnjaško ane, če bi bil new age vzhodnjaški bi se tud tako imenoval, pa sploh ni izšel iz vzhodnje filozofije, ne daleč od tega, izšel je iz zahodne filozofije, da ti še bol odprem oči...? pa pomoje, da tud vzhodne filozofije ne poznaš, drugač tega tud ne bi napisu...

drugo ko si krivil new age za vse kar je na svetu sem ti reku da je new age tako mlado gibanje po mojih informacijah se je začelo okrog leta 1980, da si prav čudn izpadu ko si ga krivil za stanje v svetu in stanje v ljudeh, to stanje vlad že dolgo časa... new age pa je ena izmed poti naprej.. sem tud reku sem tem, ki se pri verouku učijo to zadevo o new agu to razložu, so mal pogledal čudn pol?

sem te vprašal, če maš alternativo pa si kar tiho?

pol tretje ko si omenil, da večina poti fali, sem vedu da pomoje ne veš zakaj je tako, ane? da ne poznaš okolij in osnov...
če bi izhajal iz izhodišča pol bi vedu, da je samo ena pot, da nikdar ne moreš falit, da je to pot srca in pot boga in če poznaš svoje poslanstvo, potem lahko postaviš stabilne in odprte sisteme, da sigurno stojiš na njej. ko to veš, veš tudi kdaj si falil, čeprav falit v obšte ni mogoče, ker Bog nikol ne bi naredil nekaj takega da ne bi bilo popolno ane?(preberi si pogovore z bogom), ampak vseen recimo, da dobiš drugo učenje, ki včasih ni prijetno, ok pol če ga razumeš, se spet začne dogajat vse tako kot veš, da je zate prav.

evo zdej pa glede foruma in tebe in teh s katerimi se ne strinjate, si se vprašal kaj je namen? zakja se ne? kaj če je namen tega, da se strinjate in da se v vsakem trenutku vsi trudite da se v čimvečji meri strinjate... kaj če je to del os-a?
stvar je čisto enostavna kot sem ti že omenil si prišel na forum zaradi sebe, samo zaradi sebe, vsega se učiš sam, a seveda se s tabo učijo tudi drugi a vsak samo zase. če misliš da nimajo prav, da so neumni, si spet falil, držiš jih tam in vse besede ti samo potrjujejo kar si reku, obsojaš jih, ne napreduješ, če razumeš da misli ustvarjajo realnost in da se tu učiš, potem boš pristopil drugače, poslušal boš kaj ti govorijo in upošteval stvari saj boš le tako nadgradil iz znal dovolj, da dojameš situacijo.

če bi izhajal s stališča duše in poslanstva se ne bi zpletal z drugimi, ne bi bil jezen na druge, niti nase, niti na sistem, vedel bi kaj je tvoja pot in kaj se učiš, vedel bi kaj se učijo drugi, kaj se uči kr eden, kaj se uči kolibri, kaj forum. v glavnem bi gledal stvari kot celoto, ne del...

pol bi ti šlo bolje, prej bi se razumeli, prej bi se spoštovali, prej bi si dali določeno znanje, po katerega ste prišli in po izkušnjo ki ste jo hoteli doživeti, bi lahko na lepši način dobili.

samo ker tega ne veš, tega ne ve niti kr eden se pol zapleta in zapleta, kaj se učite boste dojel šele čez čas, tako kot se zaveš zakaj je bil namenjen dan če pogledaš zvečer nazaj in opaziš kaj se ti je zgodilo, lahko pa stvari obrneš, da sproti gledaš veš in deluješ v pravi smeri. Ko to veš sem ti že reku dojameš situacijo ki te uči in kaj se učiš, čas učeja  in način učeja je odvisen od tebe...

če strnem vsi se na forumu učimo, sobivamo in delimo znanje, nihče nikogar drugega ne prepričuje razen sebe, to je osnova, ko nisi več trd do sebe niso drugi trdi s tabo in učenje ti je lažje, namesto da bi druge učil si reci da želiš dojeti lekcijo hitreje. tako boš bolj morder in več dosegel.

ja vi pa kakor hočete, forum vam to samo omogoča, zato ga bi jaz na tvojem mestu spoštoval, kot spoštujem drevesa, rastline živali, ljudi, svet in vesolje, ki te po prehojeni poti polni bojev s samim sabo, vedno spomnijo ko se vrneš domov, da si tu zaradi sebe, da sebe ozavestiš, da sebe razumeš in da postaneš boljši v vseh pogledih.

to je moj zadn text zate o sistemu, naprej boš znal sam oz z ostalimi, ki so zaradi sebe prišli v tvojem času sem...

to kar sem zgoraj napisal napišem z drugimi besedami vsem ki majo svoje obdobje in zdej je to tvoje obdobje in obdobje kr enga...

prej je blo to moje obdobje, obdobje gapeta, obdobje mikeja, ... večine fantov tu gor, ne vem punce nekak ne grejo po tej poti, razen kolibrija ona je prva taka...

srečno in veliko uspeha pri učenju  Kiss
Back to top
 
 
IP Logged
 
exorcist
Ex Member
Re: Gape forum in new age
Reply #40 - 08.08.2003 at 10:29:33
 
Sorry, ampak jasno ste me karikirali za kristjana in se domala vsi zelo odklonilno in zanicevalno vedli do mene. In zakaj se vere ne zdruzujejo in ne iscejo skupnega jezika? Zaradi strahu pred konkurenco, tudi z vase strani. Torej je tudi kompeticija na gape forumu en clen, ki zavira svezega duha in nov veter?
Back to top
 
 
IP Logged
 
kolibri
Ex Member
Re: Gape forum in new age
Reply #41 - 08.08.2003 at 10:40:19
 
Quote:
oh ja...


če bi izhajal s stališča duše in poslanstva se ne bi zpletal z drugimi, ne bi bil jezen na druge, niti nase, niti na sistem, vedel bi kaj je tvoja pot in kaj se učiš, vedel bi kaj se učijo drugi, kaj se uči kr eden, kaj se uči kolibri, kaj forum. v glavnem bi gledal stvari kot celoto, ne del...

pol bi ti šlo bolje, prej bi se razumeli, prej bi se spoštovali, prej bi si dali določeno znanje, po katerega ste prišli in po izkušnjo ki ste jo hoteli doživeti, bi lahko na lepši način dobili.

samo ker tega ne veš, tega ne ve niti kr eden se pol zapleta in zapleta, kaj se učite boste dojel šele čez čas, tako kot se zaveš zakaj je bil namenjen dan če pogledaš zvečer nazaj in opaziš kaj se ti je zgodilo, lahko pa stvari obrneš, da sproti gledaš veš in deluješ v pravi smeri. Ko to veš sem ti že reku dojameš situacijo ki te uči in kaj se učiš, čas učeja  in način učeja je odvisen od tebe...

-*


ja, tvoje modrosti res človek dojame šele čez čas...

..... res smo drug drugemu učitelji in se učimo drug od drugega............

.................. samo ne vem, kdaj se boš pa ti naučil, da post najprej prebereš (in razumeš) in to preden vrednotiš, popredalčkaš, obsojaš, kritiziraš?
Back to top
 
 
IP Logged
 
gape
YaBB Administrator
p
*****
Offline

I love YaBB!
Posts: 13558
The Land of YaBB
Re: Gape forum in new age
Reply #42 - 08.08.2003 at 11:44:45
 
new age kot tak se je začel s teozofijo, gospo blavatsko in mojstri modrosti. pomoje. nastal pa je na zahodu iz potrebe razuma, da razume zakaj so reči take kot so. new age zaznamuje novo dobo, novo dobo, ki se je dejansko začela okrog leta 2000. pred tem so nam drugi pripravljali teren. zdej je pripravljen. informacije so, pot do informacij je preprostejša kot kdajkoli, pot do specifičnih informacij ...
znanje prihaja iz vzhoda (sicer pa kaj je vzhod ... verejtno je malkice odvisen od tega kje stojiš), saj je edino tam bilo možno ustvariti (zapisati in živeti) tovrstno znanje. na zahodu to ni bilo možno, ker so se vsi ukvarjali predvsem z logiko in razumom. ta dva pa na žalost ne zmoreta dojeti sveta takega kot je.
znanje (predvsem) z vzhoda, je predstavljeno tako, da ga zmore razumeti tudi zahodni razum.

jest sm to reč dožveu nekako tkole:
sm pršu do ene točke kjer sm ugotovu, da to pa vse skup ni nč. da to je pa vse skupi popolnoma brez veze in ker brez veze pač ne more bit, ker je potem itak brez veze vse skupi, pač ni brez veze. smisel-namen pač obstaja. in sm se odloču da je treba neki spremenit. po dolgem premišljevanju sm zaključu, da je problem v okolici in v naši pogojenosti z njo. da je problem v tem, da taka kot okolica je, taki mi smo (danes vem da je to samo reakcija). okolica, taka kot je, pa ne nudi zadost dobrih pogojev za razvoj (v pravo smer). in sm se odloču da bom za tiste, ki pridejo za mano naredu neko spremembo. in sm začel težit. po netu. in opozarjat, in zbirat na kup nemarne dogodke in pisat nov sistem in spraševat kako in kaj bi nardil drugi ... no in k sm kakšno leto blodu, sm na drogartu (po prebujenu) najdu stavek:
U can't change the world, but U can change yourself.
že prej sm se spoznal s smernicami, ki jih ponujajo 'new age' poti. od krščanstva kot takega sm se odmaknu že prej, v tem času pa sm ugotovu, da mi niti pod razno ne zmore dat tega kar jest rabm za svojo samorealizacijo, vsaj ne v tem času, ki mi je dan. bistvena učenja jezusa sm seveda zadržu kot osnovo. predvsem tisto o ljubezni do drugih. kasnej sm temu dodal ljubezen do sebe, katere prej nisem imel. s tem dvojim, s sabo in drugimi, sm zajel vse in s tem tudi boga, kateremu nikol nism odreku priznanja, ki mu gre in ljubezni ki mu gre.
in sm začel spreminjat sebe.
težava je bla samo v KAKO.
mojstri modrosti pa imajo odgovor tudi na to, če ga le hočeš slišat.

skratka, ker ljudje niso bli zainteresirani za spremembo in ker je zgledal kt, da sm sam v tem iskanju boljšega življenja (ampak dejansko boljšega ... ker recimo vsak dan boljša pečenka zame ne predstavlja boljšanja recimo, ampak slabšanje mojega položaja), sm bil že minimalno zagrenjen ... in pol me je pržgal po kroni ... in me žge še dons ... in pol se je začelo.
nadaljevalo se je v gape.org in vse kar na njem najdeš in neglede na to da je v imenu serverja gape, večina prispevkov na njem ni mojih (kar je bil tudi cilj, da od drugih izvem mnenje na to temo), sicer dvomim da obstaja kdo na gape.org-u k je tolk znakov zmetu na net kot jest in se drznem trdit tolk nebrezveznih, definitvno pa je večina texta ne-moja. to je bil od vedno cilj tega sajta.

tole je bil prvi title sajta:
gape's home - iscem bistvo in tehnike kako do njega priti
opis pak:
host site za prijatelje in mene - predvsem pa za napredek vseh
danes je title drugačn; opis pa pravi:
Slovenski site, ki se trudi pomagati ljudem, po svojih najboljših močeh. Še vedno globoko verjamem, da ne zaman. Slovenci novim zmagam naproti. Slovenci gremo naprej in svet bo sledil.


zato je tko kot je, ker sm ga že prvi dan predal bogu, ne pa mojmu egiču, zato si lahko privoščim nedelovanje, brez da točno vem kaj to je, namera mi zgradi zgradbo, jest vstopim in odigram vlogo. in potem nova zgradba in nova igra. jest dejansko ne gradim, jest se dejansko samo igram. gradi namera, čeprov od zuni zgleda, da full gradim.

namen je bil od skoz najdt skupno Resnico, pa čeprav je to samo ta da je BOG. če čist nč druzga ... ampak Resnice poznamo že mnogo mnogo več, smo jo spoznali s skupnimi močmi in tuki je nesramno veliko vlogo odigral forum.
ta forum je preživel že toliko razdiralnih energij, da drugega kot da odženeš par ljudi z njega, s svojim načinom in svojo energijo, pač ne moreš narest exorcist, pa še to samo za kratek čas. mi pa spoznavamo še en tip človeka. ker, včasih se res čudim kakšni vse ljudje blodijo po zemlji. včasih skušam ugotovit al je to samo maska, al je človek res tak. ponavadi ugotovim, da se je revše pač napačno poistovečalo, kaj je pa moglo drugega, sej so ga tko naučil. in zdej se revše kle vleče vn iz tega dreka. pa ni problema. če le tko hoče.


za kristjana si se karikiral kr sam ... s katerimi točno stvarmi ti ne povem ... primišljuj kaj je takega na tebi samem in tvojem sajtu (katerega si v prvih postih tko veselo oglaševal) da nas je napeljalo na to misel ... za nick sm ti pa itak že povedu.

zakaj se vere ne združujejo?
vpraši verstva.

new age ni vera ampak je doba, je doba v kateri bomo živeli po načelih, ki jih zagovarjajo verstva, glavno krščansko načelo: trpljenje in njega poveličevanje pač odpade. mislm, kdor hoče še veno lahko trpi, treba mu pak ni. nekateri že živimo v tej dobi, drugi še boste. ostala verstva zagovarjajo neke druge reči ... za indijce recimo je tvoja največja poslastica (kravca (nafilana z vsemogočimi drogami)) sveta žival in če jo poškoduješ, si kazensko odgovoren, če jo ubiješ ... bog si ga vedi kaj ti naredijo. v filozofijah, šolah, skupinah itd, katere tlačite v 'new age verstvo' se uporablja vse sorte dosežke verstev in religij, tehnike, dognanja ... tukaj so združene vse vere. v gapetu so združene vse vere. na gape.org-u so združene vse vere. na forumu so združene vse vere. pač krščanstvo smo najbolj 'narobe' dojel. vsaj skoz samsonove interpretacije je blo tko razumet, pa še kdo se je najdu, ki nam je prišel osvetlit to verstvo. muslimana, pa ne vem če smo srečal kakšnega.

skratka svet pogovorov se ne boji konkurence. ampak tak veter ki piha okorg tebe piha v drugo smer kot piha veter sveta pogovorov. naša namera gre proti enosti, proti Resnici in ta ni v mrtvi kravi. nope. je v razsvetljeni kravi.
upam da nism koga preveč
*vrednotiš, popredalčkaš, obsojaš, kritiziraš *

tko pač jest vidim stvari ...
Back to top
 

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged
 
kreden
Ex Member
Re: Gape forum in new age
Reply #43 - 08.08.2003 at 12:13:09
 
exorcist wrote on 08.08.2003 at 07:55:18:
Uf, pri tebi je ogromno sovrastva, saj razkrij se in pokazi se svojo drugo plat JEZE, ki ti je ocitno ne zmanjka. Kako to usklajujes z "mirnim" gape forumom, nebi rajsi pisal neke vojne clanke za NATO?Uf, pametna ugotovitev, ti je fajmošter povedal zanjo ali si sam prišel do tega sklepa ???
Drugače pa mirni exorcist, bi mi pomagal pri člankih za nato, bova skupaj metala tvojo jezo po svetu.

Back to top
 
 
IP Logged
 
Bardo_Thodol
5
*****
Offline


Posts: 2812

Re: Gape forum in new age
Reply #44 - 08.08.2003 at 12:14:34
 
exorcist wrote on 08.08.2003 at 10:29:33:
Sorry, ampak jasno ste me karikirali za kristjana in se domala vsi zelo odklonilno in zanicevalno vedli do mene.

Nihče te ne more bolj karikirati kot  kristjana, kot se lahko sam.

Še to, ker že tako rad na ražnju popečeš kakšnega mladega telička ali pujska,  kar je sicer stvar tvoje svobodne volje, se ne bi smel čutiti prizadetega, če kdaj tudi tebe kdo malce "na ražnju zavrti" ali kako drugače obdela, kar bo pa seveda stvar njegove svobodne volje, mar ne.   8)

(zakon reciprocitete ali; ne stori drugim, kar ne želiš, da  bi drugi storili tebi)


Back to top
 
 
IP Logged
 
Pages: 1 2 3 4 5