gape
YaBB Administratorp
I love YaBB!
The Land of YaBB
|
viš ... hary je mi ... gape je mi ...
pozitivke laufajo na softweru k se mu reče geeklog, ta je napisan v phpju, za bazo (podatkov) pa uporablja mysql. geekloga tipkajo modeli, odfukani modeli, open sourcarji ... link na softwer najdeš na dnu pozitivk.
s tem delam. to upravljam.
podobno kot svet pogovorov, ki uporablja sw yabb (link na dnu), za bazo pa txt fajle.
pri pozitivkah nism rabu kej dost spreminjat kode, kot pri yabbu, mal več pač ... headerje futerje, slikice, templejte, čšž, slovenski language file (sm dubu eno osnovo od enih prjaznih modelov), mal kodo kje pohekat, buge lovit ... itd.
je kr pestro učasih ...
skratka ... nism jest spisu pozitivk ... mislm ... za sw obstaja kr neki varijant, vsebina pa je tisto kar šteje (vsaj kar se mene tiče) ... vsebina katero sestavljajo ljudje ... čimveč njih ... živ organizem, na enem nivoju, bi lahko reku, večno nadgrajujoč in izpopolnjujoč se.
no ja pri tem mojem delu, moram oment še TheMasterOfTheWebMachine, ki me odrešuje peklenskih muk s svojim neskončnim vpogledom v TheWebMachine in njegov sw, in me obliva s svojo ljubeznijo kadar pofrderbam kakšno kodo, kar pripelje do nepredvidenih reakcij v TheWebMachine (ki pa so zeloooo redke). bogu naj se večno pojejo hvalnice v zahvalo.
|