exorcist wrote on 17.09.2003 at 23:22:19:Tocno tako, pametno napisano, saj za razliko od ostalih "zelencev" pises iz svojih starsevskih izkusenj, ker imas sam otroke in ne blefiras ko drugi, ki skrbijo sami zase. Ves kako je imeti otroke, kako tezko jih je vzgajat, da ne skrenejo na kriva pota, res je praksa je povsem nekaj drugega kot teorija. Druzba pa se kako vpliva na najstnika, ga potegne za sabo. Je ze tako, da je modrost tudi faktor, ki daje verodostojnost tvojim izjavam, saj si precej staresji od nas.
Exorcist, kaj spet pametujes imas ti mogoce starsevske izkusnje, da tako dobro ves, kaj je prav in kaj ne.
Nihce ne zanika da je tezko vzgaja ti otroke in nihce ni rekel naj se otroci drogirajo - TO SO LE TVOJI POVZETKI.
Sem ti ze pomojem vsaj 5X rekel BERI!!! in ne MED VRSTICAMI.
Slisis oz preberes samo tisto kar ti odgovarja, vse ostalo zignoriras kot da nebi pisalo.
Dragi Exorcist najslabse se je pretvarjati in se delati kot da te stvari NE OBSTAJAJO in jih ni med nami.
Ti si pomojem tako zaslepljen, da v primeru ce bos imel otroka in se bo ta drogiral, bos ti se vedno trdil NE DROGE NISO DOBRE IN MOJ OTROK SE NE DROGIRA ON JE NAMREC KRISTJAN IN USVARIL GA JE BOG PO SVOJI PODOBI!
Mislim da bi moral posikusiti kaksen LSD al pa gobice, potem sigurno nikoli vec nebi govoril tako kot govoris sedaj. - PA NIC TE NE NAGOVARJAM.
Vem da sem mal zavil iz teme, pa saj je vecina odgovorov na tvoj zaceten post napisanih ze na prvih 4ih straneh, toda TI SI SEVEDA VSE SPREGLEDAL.
Ne vem od kje ti osnova in obsojanje da sem neodgovoren - na osnovi cesa si naredil taksne zakljucke? - DEFINIRAJ PROSIM
No saj si se vceraj pokazal na chatu, ko sem se hotel malo pogovoriti s teboj se pravi malce izmenjati mnenja, ti pa si potem po nekaj otrocij in neumesnih odgovorih ces kolk sem mamin sinek kar mrknil oz nisi bil vec sposoben napisati odgovorov.
Vsi tvoje trditve temeljijo na endem samem prepricanju DROGE SO BEE, ne znas pa iz tega potegniti nic pozitivnega, razen seveda ALKOHOL ZATE NI DROGA, ceprav je EDINA TRDA LEGALIZIRANA DROGA.
Jaz pa ti lahko recem RELIGIJA JE FIKTIVNO SAMOSLEPILO.
Pa se tko, exorcist mogoce ves zakaj se Coca Cola imenuje tako kot se? Naj ti povem da je ime dobila po kokainu, se na zacetku prejsnega stoletja so namrec v vecino brezalkoholnih pijac mesali kokain in se kaj.
Droge nas spremljajo na vsakem koraku, nauci se ziveti z njimi in se ne pretvarjaj da ne odbstajajo, ker jih ne mores iztrebiti.