gape:
*na kakšen način vidiš ti preprečevanje tveganja*
to tud mene zanima
jest VEM da je edini (pravi(lni)) način za to izključno in samo ozaveščanje ... če komu ni jasno kaj to je lahko mal obrazložim, pa mislim da tisti, ki vas je zanimalo ste do zdej to že zvedl.
ostalih pa kuitak ne zanima ampak samo pozornost žgejo ...
ko govorite o resitvi, kar prohibicija ni, saj je ze dosti razumnih argumetnov padlo
nevem tocno kaksno ozavescanje imas v glavi, vendar se mi zdi da spoprijeti se z drogo ni tako "preprosto".. (iz vidika druzbe )...
ker je odvisnost od drog veliko bolj nevarna kot droge same, bi lahko povedal da sem sam "opazil", da bolj si zadovoljen z zivljenjem , sam s sabo, manj bos "odvisen" od drog.. sem opazil da to drzi tudi pri drugih stvareh,... bolj ko si zadovoljen, manj si nenavezan "nasploh", sicer nevem tocn ce gre implikacija samo v to smer
in kar sem tudi sam opazil je da tisti ki res padejo globoko v droge, tisto, o cemer govorite prohibitorji, kar vidite , da je res neznosno in nevarno, se mi zdi da so to ravno tisti ljudje, ki jim nekaj manjka, v zivljenju pac, oz niso zadovoljni sami s sabo, oz veliko razlogov je..
vecjo praznino bos imel v sebi, bolj bos potencial za velikega odvisnika, ce prides v stik z drogo..
kot pa vemo je danasnja mladina zelo obremenjena z vsemi mogocimi stvarmi in tezavami, ..in zato je ta droga dober pokazatelj neke krize , ki jo je pca treba resiti.. sedaj sem opazil da ce si mislil z ozavescenjem ravno to, da se mladino nekako duhovno izobrazi al kako nej povem to hmm no zdej nevem vec kje sm k je ze pozn ura..
tudi sam sem nekaj casa razmisljal o "resitvi", vendar bolj ko sem razmislal, vec pasti in zank sem opazil, tako da je to zelo kompleksna stvar, ki zadeva tudi globoko poznavanje clovekove psihe ,njenega delovanja, in ucinka droge na njo(ne samo fizicno gledano).. to, kar nam manjka, in vse disi po tem, da si moramo to cimprej bolje ogledati

krneki ajde