ne gre za to da ne bi hotu odpisat, sam sem bil na morju ars, tko da...
zdele bom odgovoril na dve stvari, eno so priporočila, ko smo z gapetom, andresom itd... usvarjala tale forum smo mel poleg skupne še vsak svojo idejo, kako forum dopolnit in moja je bla dat gor neka priporočila, zgodovino, namen itd, priporočila so dana, ostalo še ne čist, namen je ta, da se pogovarjamo in ustvarjamo, pravilo open space pa je to, da lahko delaš ali eno ali drugo ali oboje, kar želiš.
sem mel pa tud namen opisat open source in ga tud pišem, sam je tko, da smo mel idejo in tko tud je, da se bodo pravila oblikovala sproti in jih bomo tudi dodeloval sproti, na forumu, sam pol to mal zastane počas, ker jaz mam neko drugo željo kako naj zgleda to, gape včasih gleda na to mal drugač, pol čakava en drugega, pa še koga, da bi se skupi dobl, ko smo skupi pa se rajš kaj drugega zgovarjamo.
zato se pravila počas definirajo, a se bodo, open source in open space pa isto.
če povabimo koga, da bi z nami ustvarjal je to ker želimo s čim več ljudmi delat skupi, saj vemo, da se dopolnjujemo in da skupaj lahko več damo ljudem.
če se kdo odloći za to smo full veseli ,zato delimo to še z drugimi, to se nam zdi lepo, taki pač smo.
eni ki pridete sem samo na druženje in kelpet pač pridete... sam povabimo pa večino tistih, ki se komu zdijo, da bi lahko povedal še kaj več oz še kje ne le na forumu...
eni recmo, med njimi si to kazala ti, ste se zdel taki da mate potencial, pol to preide v ustvarjanje al pa ostane pri forumu, pri teb je ostal... sam zdej se mi velikrat zdi, da maš mal distance, ne vem nisi tokl odprta al kaj do teh s katerimi se zgovarjaš, zato sem ti tud napisu te stvari, da mal probi narest korak proti njim in poskusi razumet še njihov vidik. sej vem vsi delamo tko, sam pač je tud tko da povem kar vidim in teb sem povedal, upam da boš gledala na to kot eno videnje stvari, nič drugega.
miro nobenih spiskov ni, nihče ni nezaželjen, prej obratno čim več ljudi s katerimi bomo ustavrjal je zaželjenih in so le dejstva: naštel sem ljudi, ki pomoje ne spadajo med bedake, ker je tam prostor le za te, ki delajo na forumu, oz ustvarjajo na projektih ampak ti tega ne. ravno tako ni več ustvarjala miška, ravno tako ni herby. ostali so vsaj mal volje pokazal...
torej je to spisek teh adminov, ki ne ustvarjate z nami oz tega niti en želite. zato po moje ni lepo od vas da ste gor in to bi rad, da uredimo, to ni nič takega, celo tako je če zaključiš eno obdobje del poti, je prav da greš, naprej, zakaj bi ostajal če te nič ne veže, če znotraj tega ne čutiš več, sam zgubljaš energijo.
spodaj na javnem forum mi je tud dobr če je velik ljudi, ki se pogovarjate, je pa res da mi je popolnoma vseeno kdo je in kolk dela oz piše, kako piše mal manj, sam tu se nekak da zment da se držimo vsaj malce enih splošnih priporočil, lahk tud teh, ki jih je zdej devi spisala.
zakaj bi na javnem delu komu omejeval dostop, tega nikol nismo počel, niti enmu tega nisem reku(če maš dokaz ga drugič naved ko pišeš, drugač ne obsoji), sem pa vačsih koga prosil, če je preveč frajaril, da naj drugje naredi svoje stvari in naj tako pokaže kolk je pameten in sposoben. bom pol jaz tja prišel in mu povedal kaj bi še lahko in kako, veš tud jaz to znam ...
drugač pa je to ali bo kdo na tem forumu, njegova odločitev je tud tak način foruma, forum je odprt, se logiraš ali pa tudi ne in berš in pišeš, zgori pa je drugač tam je foruam narejen za le te, ki delajo oz želijo ustvarjat.
če bi ti ustvarjal oz vsaj mel to željo oz pokazal vsaj mal volje, ti ne bi nikol nič reku, tko pa je nimaš in pomoje bi ti sam moral it tolk faca in rečt fantje nekak res ne ustvarjam in ne izpolnjujem pogojev za tja al pa se z vami na ta način ne da delat in nikol ne bom, zato je prav da grem, tko kot je to naredila miši.
če se tolk ne potrudiš, da bi vsaj mal s skupino delal ni treba da z mano, da bi saj malce dobre volje pokazal, pol ne vem, zakaj pol hočeš met dotop tja oz zakaj potrebuješ dostop do tja, tam se menmo večinoma o tem kaj bi blo za uredit oz si dajemo ideje sej to veš, včasih pa se mal pomenmo tud o sebi in svojih pogledih? pomoje že dolg veš, da tam ne boš nikol ustvarjal in veš da zato ne rabi dostopa do tja kajne?.
torej je kot vidim bolj samovolja s tvoje strani to ne z naše/moje in nekak bi lahk isto reku za tvoje odmikanje od ideje zgornjega dela foruma.
Quote:to velja v prvi vrsti zate kreden, če že ne poznaš stvari vsaj ne obsojaj.
andres kopiranih pravil ni, mi mamo od prvega meseca foruma zlata priporočila, ki so čist naša(večinoma moja) glede na naš način pogovarov in ustvajanje, sem pa sam zadnjič najdu en primer pravil na DA in ga pastnu sem in to tudi napisal poglejte si pravila iz DA, morda dobi kdo kakšno idejo.
to je to