Quote:ARS povabil sem te res da napišeš kakšen članek kdaj kot avtorico knjige in če se ti zdi to preveč pol ne vem kdo je vzvišen...
Pa kdaj boš ti doumel, da tisti, ki se tebi ustrezno ne odzovejo na tvoja pričakovanja,
vsekakor imajo pravico tako na svoj(e) "ne, hvala" kot na svoje razloge?
In jim zato ne boš več in še kar naprej težil, predvsem pa natolceval in močno izkrivljal resnico?
Vzvišena da sem (bila)? Dej, zbud se!
1) Najprej, pomen tega pridevnika (SSKJ) - vzvišen:
ki v odnosu do koga ne kaže pričakovane pozornosti, navadno zaradi pretirano dobrega mnenja o sebi
ARS ima dobro mnenje o sebi, nikakor pa ni vzvišena.
2) Drugi pa lahko takoj zdajle presodijo, kakšna je bila moja zavrnitev sodelovanja na Pozitivkah,
in to brez tvoje izdatne subjektivne pomoči. Tole je cela štorija = dve "off line" sporočili, 27/10-2002, katerih relevanten del objavljam brez popravkov in brez tvojega dovoljenja:
Quote:A.:
mogoče če te take zgodbice veselijo lahko prevzameš to področje v pozitivkah,
ni velik dela sam copy paste je za narest in je dobro delo narejno...
Quote:ARS:
Hvala za povabilo na pozitivke.
Jutri štartam v novi službi, mal se mi bo lajf spet resetiru; bomo vidl kako in če res.
Skratka, hvala. Me veseli, a ne bom prevzela tega področja, ker trenutno nimam tolikšnega
preostanka energije, da bi to opravila tako, kot opravim večinoma vse, česar se lotim - predano.
Če me pa drugač zagrab, se ti pa lohk pa še zmeri oglasim, anede?
Ma, res te mam poln kufer!
Še kak izredno artikuliran, pa vsaj funkcionalno pismen in nadkreativen ter nadvse humoren,
pa močno seksapilen moški me dandanes ne bi spravil v vašo srenjo, kaj šele ti.
In najverjetneje jih ni malo, ki me povsem razumejo.
ARS
Quote:Ne vem kaj se toliko nategujete okrog Arske. Kolikor jaz vem, ji je bilo ponujeno sodelovanje pri Pozitivkah in ona je to zavrnila. In to je njena volja. In kolikor jaz vem, se ni trudila, da bi bila kdaj administrtator.
Se mi pa zdi škoda, ker noče sodelovat.
In Arska, vedi, da te Harry ceni in popolnoma sprejema. Tudi prebiram rad tvoje poste in tudi kakšno repliko ti rad spustim, ker znaš tako duhovito odgovorit.
Sicer pa lahko tudi kolega Harryja prosiš za poglobljene inštrukcije, kako brati drugih pisanja; med vami ima še najmanj problemov s tem, če sploh. (Ne vem, kdo vse ste trenutno sploh še administratorji, zato brez zamere - najverjetneje je še kdo, ki A.-ju pri razumevanju drugih lahko pomaga ...)
Harry, me veseli, da si, kot si - s tabo se je prav fletn žogat ...
Sicer pa, najin letnik to zna!