Kryonovo sporočilo

PREMIK MAGNETNE MREŽE

 

Če ste zdaj navzoči v tej energiji, odprtega srca, brez sodb, potem se povsem zavedate veliko začetkov in koncev zadnjih nekaj let. Magnetna mreža se je premaknila in delo bo kmalu končano (magnetna mreža naj bi se bila nehala premikati decembra 2002, ustalila pa naj bi se do konca marca 2003, op. p.). Verjetno se je že vsak od vas spraševal, kaj se dogaja. Premik magnetne mreže je še posebno vplival na tiste, ki ste se odločili za duhovno pot.
Kadar se dogajajo takšne spremembe, kot je premik magneten mreže, je veliko strahu. In tako se začne.

 

BOJ MED SVETLOBO IN TEMO

Pred letom smo vam povedali, da je veliko možnosti, da bo prišlo do razcepitve. Rekli smo, da nekateri nove energije ne bodo prenesli. In vse to se dogaja zdaj. Za kaj gre? Gre za "boj" med svetlobo in temo. Ne razumite napak, ne glejte tega kot bitko med dobrim in zlim, kajti ne gre za to. Ta boj je kot gugalnica, ki zaniha glede na to, kako daleč bi radi dvignili svetlobo na zemlji. Ne gre za sodbo o tem, kaj dvigujete zdaj, svetlobo ali sence. Kajti zato ste tu! Svetloba ustvarja strah in vi vidite to bolj kot kdaj koli prej.
Pozorno poslušajte: Blizu vas so ljudje, ki vam pravijo, da so moja sporočila samo "prevara svetlobe". Proučujejo stare svete spise, zgodovino Sumercev in drugih starih narodov, v katerih piše, da prihaja konec časov. V njih piše, da bo bitka. Prišli bodo takšni, pravijo, kot je Kryon, da bi vas zaslepili. V roke bodo vzeli ta stara besedila in vam dokazovali, da tako piše tam. "Vidiš? Tako se dogaja, kot je bilo napovedano! Bodi previden in se ogibaj takih, ki te bodo hoteli preslepiti!" "Poglej ga," bodo rekli. "Prav to počne, na kar sem ga opozoril! Človek je zaslepljen!"
Želim, da veste nekaj: Vi ste tisti, ki ste polno odgovorni zase in tudi za to, kar je pred vami.
Zato se vprašajte: Je res mogoče, da je konec človeštva? Je res mogoče, da bitja, ki so se nam približala, delujejo proti človeštvu?

 

ZAMENJAVA RESNIČNOSTI

Povedali vam bomo, kako vidimo vaš položaj mi:
Res je, na vaši poti linearnega časa (4D) so bile možnosti, o katerih pišejo stari spisi. Kot smo vam že velikokrat povedali, ni ene same poti v realnosti. Več jih je in "živa" je tista, ki jo izberete. Temu se reče svobodna volja. Torej so res obstajale možnosti, kakršne so napovedali. Veliko tega, kar je zapisano, sploh ni mitologija, temveč se je dogajalo v resnici. Za kaj torej gre? Vi razmišljate linearno. Verjamete, da se tisto, kar so modre osebe v vaši zgodovini napovedale, mora zgoditi. Toda, nihče od teh modrecev iz preteklosti, ne znanstveniki ne kdo drug, ni mogel napovedati, da boste spremenili svojo resničnost, da se boste premaknili iz stare realnosti, jo zapustili in zaživeli v novi. Razumete? Predstavljajte si železniško progo. Zamenjali ste tir! Tisto, kar je ležalo pred vami na starem tiru, ni tisto, kar je pred vami na novem. Vse napovedi in prerokbe, ki so bile dane, so na starem, neuporabnem, mrtvem tiru! Da, za tisto progo so resnične. Toda - vas tam ni več! Razumete?

 

RESNIČNOST LAHKO IZBIRAMO

Celo vaši sodobni fiziki se strinjajo, da snov lahko izbira resničnost. Vaš svet zato ne bo šel skozi tisto, o čemer govorijo prerokbe. Toda tisti, ki imajo zavest še vedno "na starih tirih", gledajo planet in v resnici sploh ne vidijo realnosti, temveč nekaj, kar ne živi več - stari opustošeni tir, ki ste ga že zapustili. Sploh ne pomislijo, da ste morda spremenili realnost! In to, kar vidijo, je zanje dokaz, da se res vse dogaja tako, kot je bilo napovedano. Vidijo cerkev v težavah, gospodarstvo v težavah, probleme na Bližnjem vzhodu, naravne nesreče ... in sklepajo, da se bliža konec, o katerem so pisali.
Kako naj vam pokažemo, da se to ne bo zgodilo? Da je strah odveč. Takole bomo rekli: premik magnetne mreže se bo končal do konca marca 2003. Mreža bo v tem času dokončana in spremenjena. Mi imenujemo to sunek, odriv. V tem času boste bolj kot kdaj koli navzoči pri vsakem in vseh dogajanjih na planetu! Zato bomo rekli: Naj si ljudje sami pojasnijo, za kaj gre. Če vas dajejo dvomi, ne postavljajte zidov okoli svojega prepričanja. Odprite vsaka vrata in poglejte v vsako knjigo. Pojdite na vse kraje, na katere sicer ne bi šli, in vprašajte sebe, svoje vodnike, angele, kogarkoli ..., naj vam pokaže resnico. Ne sodite. Ne primerjajte. Sprašujte kadar koli in kjer koli in kogar koli, kaj se v resnici dogaja. Dobili boste resničen odgovor na celični ravni. Začutili ga boste. In bo nedvoumen.
Rekli smo vam, da bo prišel čas, ko boste morali izbrati. Tukaj je.

 

NOVA RESNIČNOST

Ob premiku magnetne mreže, ste dovolili tudi premik v sami DNA. V tej nemirni, nihajoči energiji imamo za vas nekaj sporočil, ki so morda vredna vašega razmisleka zdaj, ko se sprašujete, kaj storiti z vsemi temi spremembami.

1. ZAHTEVAJTE SVOJ POLOŽAJ RAZSVETLJENJA

Nekateri od vas bodo rekli: "No, pa smo spet tam, dragi Kryon! Daješ nam splošne napotke, ne pa jasnih navodil. Rečeš: pojdi in stori to, občuti to, toda ne poveš, kako naj to naredimo!" Dal vam bom informacijo, ki je stara 2000 let. Večkrat smo vam povedali, da je za razsvetljenje ključno, da se pomaknete v interdimenzionalnost (v govorico občutkov). Rekli smo vam, da se naravnavajte na različne postaje (kakor iskanje postaj na radiu, dokler ne najdeš čistega zvoka), dokler ne začutite ubranosti s kozmično mrežo. In rekli smo vam, da ustvarjajte nov način, novo energijo in ne iščite med starimi informacijami, ker te ne delujejo več. Res je, informacije, ki smo vam jih dali, niso linearne in težko, da so uporabne za nekoga, ki išče "navodila za uporabo po vrstnem zaporedju". Naj vas vprašam: Kako bi nekomu, ki je že od rojstva slep, pojasnili rdečo barvo z "navodili po vrstnem zaporedju"? Lahko? Komaj verjamem! No, za nekaj podobnega gre, ko vam mi skušamo pojasniti nekaj, kar se v 4D ne da pojasniti.

 

ZGODBA O PETRU

Naj vam povem zgodbo o Petru. Nekateri pravijo, da se je to v resnici dogajalo na Galilejskem jezeru, drugi razlagajo zgodbo kot metaforično. V vaših svetih spisih je zapisana na treh mestih in med njimi je nekaj različic. Vendar to ni pomembno, saj gre za duhovno učenje.
Peter je imel Mojstra. Kakor pripoveduje zgodba, je sedel s svojimi prijatelji v čolnu in si želel, da bi bil s svojim Mojstrom, ki je stal na obrežju. Pravzaprav je bil naš apostol Peter razočaran, saj si je želel, da bi bil Mojster z njim v čolnu. In slišal je reči Mojstra: "Peter, ne skrbi! Glej!" In Mojster je začel hoditi po vodi. Tudi Peter je začutil, da bi to lahko naredil, a zdelo se mu je, da potrebuje dovoljenje. Prosil je Mojstra, naj ga pokliče k sebi. In res, Mojster je pogledal Petru v oči in mu rekel: "Peter, tudi ti lahko to narediš. Pridi k meni!" In Peter je to naredil! Osredotočil se je na Mojstra in naredil korake po vodi, prav kakor Mojster. Prestopil je mejo 4D, nato pa se je zgodilo nekaj zanimivega. Pogledal je navzdol in začel intelektualizirati: "Jaz tega ne zmorem. Nobenih napotkov nisem dobil, kako se to dela!" In tako se je Peter začel potapljati.
Pojdimo malo nazaj v to zgodbo in si oglejmo našega Petra. Bil je tam in je gledal svojega Mojstra, kako hodi po vodi in ga opogumlja, da to lahko naredi tudi on. Zaupal je svojemu Mojstru in čutil, da to lahko v resnici stori. Toda, ali slišite, kaj dela Petrov um? Prigovarja mu: "Nimam potrebnih sposobnosti za to. Dragi Mojster, koliko korakov je v tem procesu, dokler ne dosežem stanja, ki bo primerno? Kaj moram narediti, dragi Duh? Kakšna so pravila? Mislim, da nujno potrebujem natančno pojasnilo in napotke, da se tega procesa lahko lotim. Mislim, da nujno potrebujem vse to, preden zares stopim na vodo." Dokler je Mojstru zaupal in je bil nanj osredotočen, je Peter hodil po vodi ... In takrat ga nismo slišali govoriti: "Dragi Mojster, za trenutek se moram ustaviti, da te nekaj vprašam. Zanima me, kaj se dogaja z atomi v časovnem presledku, med tem ko položim stopalo na vodno podlago in ko ga dvignem. Je normalno ali ne, da čutim na podplatih nekakšno ščemenje? Ne bi mogel še malo vaditi na obrežju, preden zakorakam po vodi? Naj grem nazaj ali naprej? Mi lahko daš teh nekaj informacij, prosim:'....
Če zgodbo malo posodobimo: recimo, da na obrežju namesto Mojstra stoji Tobias. Ali ga slišite, kako vpije proti Petru: "Peter! Dihaj, dihaj!" In, veste kaj - prav ima! V resnici daje našemu Petru takšna navodila:
"Peter, nobenih navodil ne potrebuješ. Samo osredotoči se na božanskost. Delaš to, kar so delali mojstri (zgodba govori o Mojstru Jezusu). Osredotoči se na božanskost, sprosti se in globoko vdihni. Ne misli na to, samo naredi!" In to je resnica.
No, zdaj imate navodila, ali ne? Navodila so: "Samo naredi!" Brez ogrevanja in predhodnih priprav, brez navodil. Toda, ne vzemite tega iz konteksta! Ne recite, da smo se primerjali s Petrovim Mojstrom ali celo Petrom. Prav tako ne, da smo vam rekli, daje vse, kar morate narediti - da ne naredite ničesar. Nikakor!

2. POIŠČITE SKUPINO ENAKO MISLEČIH LJUDI, DRUŽITE SE Z NJIMI IN MENJAVAJTE IZKUŠNJE.

Vemo, da je v tem času zelo težko najti ljudi, ki razmišljajo podobno kot vi. Toda, poskusite! Ne delajte iz tega cirkusa, ne delajte iz tega "moram". Ne postavljajte sodb okoli tega. Ne postavljajte pravil okoli druženja. Samo družite se. Pripovedujte drug drugemu, kako se počutite, kako čutite v zvezi z Zemljo, pogovarjajte se o svojem življenju. Nato pa sedite in pošiljajte svojo svetlobo na mesta na Zemlji, ki potrebujejo vašo podporo in vašo svetlobo. Pri tem bodite v stiku z vašo božanskostjo.

3. SPOPRIJATELJITE SE Z NOVO ENERGIJO

Morda tega "navodila" ne razumete. Mislite si: Saj sem naklonjen novi energiji! Saj sedim tukaj, ali ne?! Torej prijateljujem z novo energijo!" Ali res? In vsaka vrata, na katera potrkate, se vam na stežaj odpro, kajne? Vse, za kar ste molili v zadnjih dveh letih, vam je dosegljivo, kajne? V vašem življenju ni frustracij in izzivov, kajne?
Naj vam povem, dragi moji, da še ni bilo hujšega časa za tiste, ki delajo s svetlobo, kot je zadnjih pet let. Beseda "lightworker", kakor poimenujete sebe, je dobila čisto drugačen prizvok, kajne? Tako ste se sami poimenovali in že beseda pove, da gre za delo (work). Nič ne kaže, da gre na bolje in na vaši poti je vedno več izzivov. Povem vam, zakaj. Premikajoča se magnetna mreža je premikajoča se resničnost. Je premikajoči se cilj. Je nekaj zelo novega, in prav tedaj, ko se udobno namestite, se izmakne. Prav, ko postanete zadovoljni z jasnostjo o neki stvari, se k vam premakne nov scenarij in nova težava je tu. Ko se bo mreža ustalila, se bo ustalilo tudi vse drugo. Spoprijateljiti se z novo energijo pomeni, da se ne bojiš pritrditi spremembam in izražaš pripravljenost, da se spreminjaš skupaj z mrežo.
Stvari ne gredo tako, kakor ste si zamislili. Obupujete in se sprašujete, zakaj je tako. Zaradi premikajoče se tarče, zaradi premikajoče se magnetne mreže. Ne gre za to, da te stvari, ki jih poskušate, nikoli ne bodo delovale. Takšno razmišljanje je tako značilno za vaše linearno delovanje. Takole govorite: "Poskušal sem. Ne deluje. Nikoli več se ne bom trudil s tem. Zavrgel bom to zamisel!"
Nikoli ne zavrzite ničesar, kar čutite, da je za vas! Nikoli ne zavrzite upanja in svojih strasti! Neka tvoja strast, ki si jo danes zavrgel, je morda tvoja prihodnja duhovna pogodba. V svoji linearnosti zavržete marsikaj, kar je vaše, ker se trudite in trudite, in ne deluje. Poslušajte: Ali slikar slika z vsemi barvami naenkrat? Slika nastaja postopno. Slikar barve nanaša na platno in na začetku ni slika nič podobna tistemu, kar želi ustvariti. Kaj če bi po vsakem nanosu barve sliko zavrgel in obupaval: "Ojoj, kako je to grdo! Kar nehal bom!"
Ali torej pomeni, da nikoli ne boste ničesar dosegli? Da bodo vrata za večno zaprta? Ne!
Naj vam ponudim samo košček potenciala, ki je pred vami kot vaša možnost v naslednjih letih:

  • odkritje, da v vodi obstaja življenje in deluje na vašo DNA,
  • razvoj tehnologije, ki bo lahko popolnoma "poskenirala" vaše zdravstveno stanje,
  • odkritje življenja na dveh mestih v vašem sončnem sistemu,
  • možnost etične vojne zaradi umetnega ustvarjanja življenja,
  • razvoj načina, kako vodo uporabiti za zdravljenje,
  • pojav dokazov, da je življenje obstajalo veliko prej, kot ste verjeli doslej.

Naj vam na koncu rečem: Kar koli počnete danes - vzemite to za začasno. Ob koncu marca 2003 se bo mreža stabilizirala. Tako gre to z duhovnimi stvarmi ... Bog je počasen! Zato se včasih komu zdi, da se nič ne dogaja. Mi pa vam pravimo: "Imejte lepe počitnice!" Kajti delo se bo takrat šele zares začelo!
Informacije, ki smo vam jih danes dali, naj vam bodo v oporo, da si boste dali priznanje in vrednost ter se bo v vas prebudila želja po nadaljnjem spoznavanju sebe.

Kryonovo sporočilo; Aura, julij 2002; Prevedla Mateja Keber ; Vir: www.kryon.com