Lilith wrote on 01.09.2004 at 10:54:05:Pa še moje sanje od danes ponoči...v bistvu presenetljivo pozitivne glede na moje manifestno slabo počutje v zadnjem času.
Sem na travniku, do mene pride konj, s katerim se poznava. Slovi po tem, da je zelo muhast, nepredvidljiv na terenu, rad "vrže" jahače. Meni se zelo zahoče jezditi...Konj je neosedlan, brez uzde, brez vajeti... V sebi čutim željo po jahanju, se pa zavedam, da bo mogoče kaj narobe...vseeno grem gor z enim takim zaupanjem, da bom že znala z njim...
Odjezdiva proti gozdu...tam ga želim ustaviti in obrniti, v sebi pa vem, da bodo morda težave, ker tam konji zelo neradi gredo nazaj. A mi uspe, konj sledi moji volji. Na poti nazaj želim malo popustiti svojo kontrolo, ki jo imam nad njim s stiskom nog...želim drugače, bolj sproščeno jahati...vem, da obstaja možnost, da konj zbezlja, a tvegam, v sebi pa sem pripravljena tud na najhuje...popustim...in krasno galopirava, vse je ok, usmerjam ga tako, da mu le glavo nalahno obrnem v željeno smer...Ful sem srečna, uživam. Prihajava do točke, kjer nameravam razjahati...tam je jarek....razmišljam, kaj bo, če se ga bo ustrašil...lahko ful "zmačka", kar je nevarno...se pripravim, dobro se ga primem za grivo... jarek preskočiva brez težav...
Razjaham, se "pocartava", on odide naprej (se mi zdi- nisem pa prepričana

...)
Lilith, sanje se mi že po samem " branju " zdijo dobre.
Imam občutek, da si sanjala o sebi ( jezdec in konj sta Ti ), predvsem o zaupanju v tisti del sebe, ki ga ljudje po višji naravi ne moremo nadzorovati. Na nek način si se prepustila sebi oziroma lahko bi rekli, da si postala sama sebi najboljša ( zaupna )prijateljica. Verjameš v to, da v sebi nimaš nekoga, ki bi ti storil zlo, ali še bolj ,pripravljena si sprejeti to kar si. In to za vsako ceno.
Sanje ( konj, ki jih imaš tudi v resnici zelo rada ) ti pa tudi pokažejo, da je to, kar v resnici tudi si, v resnici tudi dobro in tvoji duši blizu.