vilma wrote on 01.02.2003 at 14:35:05:Lahko temu rečeš jasnovidnost... Ta pa se najbolj poveča v puberteti, ali takrat, ko je človek zaljubljen... Je dar, od tebe pa je odvisno, kako ga boš negovala. Včasih, je potrebna meditacija, da ti občutki pridejo ven. Pozdravček,
Vilma, to si izredno dobro napisala. Nekje se "vsi vidimo", jasnovidni. Vsak od nas ima v sebi dar, da lahko vidi določene stvari v prihodnost. To zaslugo pa ima naša podzavest. Če imamo močno in se jo zavedamo, nam bo lahko sporočila marsikaj, kar zmore pomagati nam ali pa drugim. Sanje, TOLIKO kot nam lahko povedo - oh, le kje se lahko najde nekdo, ki bi nam lahko odprl pot vseh teh neznanih vprašanj v zvezi z njimi. Verjamem pa v to, da nas vodijo Občutki v vseh sanjah. Če jim bomo sledli smo na dobri poti, da potem lahko predivimo prihodnost.
Ko smo dovolj odprti za sprejemanje infromacij, ki so nam namenjene, da se nekaj spremeni, ali pa da mi nekaj spremenimo, nam bodo to sanje sporočile.
Maša verjamem, da se dogajajo v tvojem življenju, dogodki, ki jih sanjaš... Vsakemu se, samo nekateri se tega ne zavedajo, šele ko jih "odsanjajo".
In kot je napisala, vilma, ta jasnovidnost se poveča z meditacijo,v to sem prepričana, vem, da je temu tako. Saj tam spoznavaš določene energije, ki jih tukaj ne zmoreš začutiti. Odpiraš se in to je to.
Določen vir informacij preteče skozi tebe, in kaj boš z njimi naredila je odvisno od tebe - Imej Dober namen in še kaj se oglasi in nam povej, kako in kaj je sedaj?
vilma wrote on 01.02.2003 at 02:36:00:Namesto, Freya, sem napisala Star, sorry
...

, no si bom sedaj jaz mogla neko drugačno slikico omisliti, da se ne bomo tako mešali med seboj...
Ja, Freya, sva si pač"podobni", ni kaj!...