hehehehehhe... ko je vsemogocni ustvaril Evo iz Adamovega rebra.... hehehe, edine kosti, ki je brez mozga.
Sorry, nisem si mogu kej. Kaj klinac pa morem, ce poznam tolk vicov, da zmeri najdem kako asociacijo.

OK, konc heca.
Ma ves angel. Sej men je jasno, da se da z zguljenimi kavbojkami izzivalno oblect, sam ce poveva cist po pravici je na svetu vec tistih moskih, ki jih moda ne zanima, kot pa tistih, ki jih - vsaj moska moda.
Recimo, desci redkokdaj pogledajo kaksnega drugega, kako je oblecen, ker (vsaj meni in se marsikomu) nam preklet dol visi kake cunje ima kdo na sebi navlecene, se posebej, ce je moskega spola. Deklice pa prav rade opazujete za drugimi in jih lepo kritizirate kaj so vse nase navlekle al pa ljubosumno gledate za odlicno oblecenim telescem prikupne mladenke.
Ok. Ne bom posploseval, sam dejansko je v vecini primerov tko.
Prav tako imate zenske na izbiro ogromno varjant, medtem, ko moski ne. To ti je najbrz jasno. Ze ce samo pogledas neko vecerno toaleto za kako gala zabavo ali prireditev opazis moske vec ali manj v crni obleki in kravati, docim so zenske obleke pisane in raznolike. Pa saj poglej si kako zensko revijo.

Men so te razlike cist jasne - in razlike so ocitne.
To, da so moski dizajnerji zenskih cunj je logika. Temu noben ne bo oporekal, sej konec koncev se lahko (ce sem mal zloben) vrnem nazaj na uno trditev, da se zenske oblacijo lepo, da nam padejo v uc in le kdo bi najbolje vedel, kaj nam pade v uc, ce ne desc?
PRIMITIVKE!
Zakaj primitivke? A ce mi zenska rece, da bi mi ga rada obdelala tako in tako in tako in tako.... je pa primitivna?
A? Dej no! Kdo je zdej 100 let uzadej? Sex ni vec tabu in sam pogovor o njem je cist normalna zadeva. Pac eni/e so/mo nastelan tko da picki pravmo picka in ne vagina in kurcu kurac in ne thingy. Nekak ne vidim nobenega eroticnega naboja, ce neka deklica rece, da si zeli moskega trdega penisa v svoji pohotni vagini. Ti ga?

Pa brez zamere. Samo ugotavljam in pisem skozi svoj pogled na svet, ki ni recen, da je enak tvojemu oz. bog ne daj, da bi bil. Sem vseeno raje unikat kot plagijat.