Miska wrote on 25.04.2003 at 23:18:49:Sorry, Star12 – po mojem mnenju to ni nujno res… So ti vsi povedali tako? Si z vsakim govorila in ti je vsakdo povedal iskreno, da je prišel sem s tem namenom? Edino tako namreč po mojem mnenju lahko veš… Da ti vsakdo pove svojo resnico in to iskreno in odprto… Drugače so to samo tvoji scenariji, tvoja predvidevanja, ki se ponavadi oblikujejo na podlagi tebe same in tvojega doživljanja…
Miška
NI se ti potrebno opravičevati, ali navajati tako.
Ker kar z neko " večino " komuniciram na tem Forumu in smo si vmesno izmenjali mnenja, ZAKAJ so tu in kako si prišli sem - je Odgovor enak mojemu. Zato sem tudi napisala " večina ". In se izrazila po tem.
In si se naprej zelo lepo izrazila, lep pogled SI dodala - še bolj si se poglobila kot JAZ...
Lepa ti Hvala na tem.
Vidiš tudi to se ceni, da poveš še svoje mnenje, jaz sem:
Zato pa pišem ne vsi, marveč " večina".... Večina pa ni bila nikoli celota...
Vsak ima svojo Zgodbo...
Lahko bi si JO ZAUPALI, lahko bi bili BOLJ odprti, pa SE tega nekateri BOJijo. Le ZAKAJ.
Vsi Forumi so namenjeni PROSTIM debatam, tudi ta...
ODPRTOST je še posebno CENJENA...
Ali je to Znova spet moj POGLED, ne vem...
NE glede pri kom še ŽIVIMO, s kom smo v razmerju, kaj SMO po STANU - so nam vsem življenja ZELO različna - NIKOLI nikjer ne najdeš ENAKEGA človeka, ki bi živel enako.
Tudi ko še "živim" pri starših, pa je to zgolj " neka pomoč" kot nemoč - imam v Sebi vse Vrline - samostojne osebe.
Verjemi mi, tudi če pri tebi ni tako. Ne iščem samo Sonca, Tudi delim ga, ko opazim, da je " nekje zašlo".
To je moja OSEBNOST, ki ni enaka TVOJI.
ZAto se je moj pogled drugače in bolj pomanjkljivo delil KOT TVOJ, Miška.
Znova, Hvala ti ZANJ.
Imaš X let, jaz pa 25 let. To je razlika.
Osebnostno pa vsi dozorevamo prej ali selj.
Neka točka je v življenju na kateri " se vse v nas in okoli nas hitreje vrti".
Osebna rast - živeti s Skladu s Samim Seboj.
Lepo je na tem Forumu in to mi je všeč.
Ali ti ni lažje, ko se nekje ODPREŠ in poveš o vsem, česar v vsakdanjem življenju - iz oči v oči - ne bi.