Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 9 10 11 12 13 ... 16
(Read 67879 times)
aryan
Ex Member

Re: Prem Rawat Maharaji umetnost notranjega spozna
Reply #150 - 09.06.2003 at 20:15:55

Bamby wrote on 09.06.2003 at 18:23:50:
Aryan:
Po mojem mnenju je Stojchi prišel na ta forum s svojim “topicom”, da bi opozoril tiste, ki tega ne vedo, da obstaja konkretna otipljiva možnost za globje doživetje in kje se vršijo aktivnosti v zvezi s tem. Saj to je povedal. Skratka kot obvestilo s pripravljenostjo debatirati o tej temi. Pri tem pa je še omenil katerega učitelja ima.

zelo lepo od njega. sam zakaj se ponavad pol tok vznemiri oz. ustrasi, ce kdo ne pokaze aktivnega zanimanja za to, ce je bil njegov prvi namen to le predstavit.

in zakaj se "spravljas" le na tiste ki so proti njegovemu "posiljevanju"? mogoce si pa ti tud nekak povezan s stojchijem, M-jem? seveda je to le "verjetje", ki nima z "izkustvom" nbene povezave.
Back to top

IP Logged

stojchi
Ex Member

Reply #151 - 09.06.2003 at 22:10:37

Bolj jasno, kot sem pojasnil predstavitev tega topica, enostavno ne bi mogel.
Moja pojasnila so tako preprosta, da so razumljiva celo otrokom,
niso pa razumljiva zmedenim zapletecem, Grin
ali tistim, ki to na vsak način hočejo biti. Grin
Že 26 let izražam svoje navdušenje nad tem božanskim spoznanjem. Kiss
Na srečanja in M. video predstavitve sem pripeljal do zdaj na stotine ljudi in napisal tisoče pesmi o tej neverjetni notranji izpolnitvi. Smiley Wink Cheesy Roll Eyes Kiss
Izražanje tega notranjega zadovoljstva,
so moji najtehtnejši argumenti, Kiss
to je moje poslanstvo in to je to, kar me osrečuje. 8)

V mojih postih ni nobenih čejev in natolcevanj, ??? Angry
ves čas govorim o možnosti sprejetja Prem Rawatovega darila čutenja svojega bistva. 8)

Hvala bambiju za razkrinkavanje nevednih natolcevalcev in napadalcev. Wink

Danes mi je slučajno prišla v roke knjiga o finančnem svetovanju, kjer mi je padel v oči sledeč citat:

"Ne poslušajte ljudi,

ki jim na tem področju ni uspelo.

Oni nimajo nobene pravice,

deliti svoje nasvete tistim,

ki jim je je na tem področju uspelo."

In to velja prav za vsa področja.

Na tem topicu je toliko bebastih izjav mojih nasprotnikov, Angry Sad Shocked ??? Cry Tongue
ki mi svetujejo, ali sprašujejo,
kaj naj bi mislil in česa ne,
kaj bi bilo bolje in kaj ne če, če, če....  Tongue Tongue Tongue

Dragi prijatelj, ko boš na svojem področju uspel, odpri svoj topik in podeli svoje lepo izkustvo s tistimi, ki so ga s tabo pripravljeni deliti. Grin

in samo zate, ki te moje pisanje zanima, si poslušaj tole:

http://www.tprf.org/invitations/invitationFL.html

Kiss Kiss Kiss

Back to top

IP Logged

kreden
Ex Member

Reply #152 - 09.06.2003 at 22:26:47

Plinska luč osvetljuje različne kraje z različno močjo. Toda luči daje življenje plin, ki izhaja iz enega skupnega izvora. Učitelji vseh dežel in vseh časov so le kot svetilke, ki oddajajo luč duha, ki nenehno prihaja iz enega vira, Vsemogočnega Gospoda.

Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #153 - 09.06.2003 at 23:18:54

dobr si to 'zračunu' bamby

Grin
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

natural
3

crazy monkey
lj
Reply #154 - 10.06.2003 at 10:51:03

Bambi toliko besed pa nobenega stvarnega pomena v njih.Iz mojega pisanja si naredil podobno nalogo kot sem jih reseval na tekmovanjih iz logike pri mojih rosnih 14.Saj ves vitezi, oprode...Lepo.Obcasno uporabno.Nic odgovorjeno,nic povedano.Subjektivno mnenje:Sranje.Objektivno mnenje:Odlicno.
Back to top

IP Logged

stojchi
Ex Member

Reply #155 - 10.06.2003 at 14:44:38

Grin Tongue
...toliko besed pa nobenega stvarnega pomena v njih...

kako tipično,

za skrivaškega naturala, Shocked

za sužnja in slugo, Angry ??? Tongue

svojega ubogega minda,  Grin Tongue

ki o svoji duši, ali biti, Roll Eyes

na žalost, Cry

nima prav nobenenga znanja Grin Shocked Tongue Cry
Back to top

IP Logged

aryan
Ex Member

Reply #156 - 10.06.2003 at 15:03:38

stojchi, od kje pa ti lahko ves, da nekdo drug nima znanja o dusi. a to pomen da ga ti imas, in iz tistega nivoja lahko vidis kdo ga ima oz. nima?

Back to top

IP Logged

stojchi
Ex Member

Reply #157 - 10.06.2003 at 15:21:20

Smiley točno to Smiley
Back to top

IP Logged

dudica
Guest

Reply #158 - 10.06.2003 at 15:55:35

Dej Stojchi po moje če bi neki mal bol orng pojedu bi ti blo prec bolš-ne sam vegeto natepavat. Grin Grin Grin
Sicer pa, sej bi te še razumela če bi bil en pubetetnik, ki se še išče tko pa:zakaj za vraga en ata ma tok za kritizirat in skoz sam ponavlja 26 let sem že suženja blaženih tehnik,itd. Ja ful si pa blažen stojchi-a dej no mir no!
Back to top

IP Logged

stojchi
Ex Member

Reply #159 - 10.06.2003 at 16:24:33

Shocked đe si moje odojće bosansko Grin
otepavana mila mi dudice,
mora da ti je na novom radnom mestu, Grin
stvarno dosadno? Grin Shocked Shocked Shocked
Back to top

IP Logged

dudica
Guest

Reply #160 - 10.06.2003 at 16:46:05

No končno si spregovoril v  pravi Maharajijevski terminologiji! Grin Grin Pa res si razsvetljen stojchi! Dudica oz.dudika pa ni ime ampak predmet, ki se da dojenckom v usta in je namenjena za sesanje. Sicer pa das lahko v usta tudi pimpeke majhnih fantkov kot tvoj M. in jih sesaš-in se verjetno tudi tako razsvetliš! M. se je! Ti si pa tudi razsvetljen!Pa saj to je tako očitno iz tvojih postov polnih ljubezni-aja ampak ti premoreš ljubezen samo do M. ja do ostalih ljudi si pa sovražno nastrojen in sarkastičen. Mogoče pa takrat občutiš blaženost o kateri tako rad govoriš.
Back to top

IP Logged

kreden
Ex Member

Reply #161 - 10.06.2003 at 16:49:42

Quote:
Dej Stojchi po moje če bi neki mal bol orng pojedu bi ti blo prec bolš-ne sam vegeto natepavat. Grin Grin Grin
Sicer pa, sej bi te še razumela če bi bil en pubetetnik, ki se še išče tko pa:zakaj za vraga en ata ma tok za kritizirat in skoz sam ponavlja 26 let sem že suženja blaženih tehnik,itd. Ja ful si pa blažen stojchi-a dej no mir no!

In kaj imaš proti vegeti  ??? Dej Duddica, duda ti iz ust pade in ti takoj bla, bla, bla.
Tudi jaz uživam samo vegi hrano, res, da sem tolk star kot ima Sotjchi samo tehnike pri svojemu učitelju, pa, res me zanima, zakaj si se tolk zagnala v Stojchija, mogoče si pa želiš njegove poti in ne veš kako bi to realizirala  ???
Ja, moti te, Stojchi te moti, ker je nekaj dosegel, mene sploh ne moti, če popise celi forum z svojimi idejami in pesmicami, men so kull, pa sploh ne poznam tega M-ja in niti ne Stojchija.
A ves dudika, eno duhovno ti bom zdejle povedal : Vsako tele ima svoje veselje, ti maš pa izjemno.
No, zdej se pa razpis, ali ti je pa že dudica nazaj v ustih in lepo, mirno, sladko spavaš, dete.

Back to top

IP Logged

kreden
Ex Member

Reply #162 - 10.06.2003 at 16:57:34

Quote:
No končno si spregovoril v  pravi Maharajijevski terminologiji! Grin Grin Pa res si razsvetljen stojchi! Dudica oz.dudika pa ni ime ampak predmet, ki se da dojenckom v usta in je namenjena za sesanje. Sicer pa das lahko v usta tudi pimpeke majhnih fantkov kot tvoj M. in jih sesaš-in se verjetno tudi tako razsvetliš! M. se je! Ti si pa tudi razsvetljen!Pa saj to je tako očitno iz tvojih postov polnih ljubezni-aja ampak ti premoreš ljubezen samo do M. ja do ostalih ljudi si pa sovražno nastrojen in sarkastičen. Mogoče pa takrat občutiš blaženost o kateri tako rad govoriš.

No Dudice, dudike se ni v ustih, samo tukaj si pa pokazala vso svojo umnost zablaznelega uma in tudi, če bi bilo to res kaj pišeš, kaj te boli, da ti ne moreš užit take dudike in razsvetljenja.
Dudika, še sam to, iz ust ti fejst smrdi.
Hehehe, a si ti slucajno dudek in je nekdo dal tvojega pimpeka v usta in sedaj se ti ze vse to blede od silne jeze in napuhlosti.
A si bil pri M-ju, da to veš ?

Back to top

IP Logged

natural
3

crazy monkey
lj
Reply #163 - 10.06.2003 at 17:13:06

stoychi wrote on 10.06.2003 at 15:21:20:
Smiley točno to Smiley
bruhaha,bruhaha,bruhaha Grin Grin Grin Grin Grin.
Back to top

IP Logged

dudica
Guest

Reply #164 - 10.06.2003 at 17:17:24

Ja kok smo se razburl madona. Po moje je razlog v tem da tvojga dudka noče noben dat usta, da si tkole naspičen! Grin Lah pa stojchija prašamo, mogoče bi  ga pa on dal usta. Glede na to da si ga tkole vitežko odbranil bi se pa lahko odolžil, madona. Grin Grin
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 9 10 11 12 13 ... 16